Atelier

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn.
De tijd lijkt even niet meer te bestaan (ook al gaat hij dan extra snel šŸ™‚ ).
Heerlijk in verbinding met mezelf.

Wat ga ik maken, hoe komt het eruit te zien.
Ik begin en het proces is bijzonder. Het product ontwikkelt zich en ik kijk verbaasd maar ook trots en geĆÆntrigeerd naar het eindresultaat.

Wat soms begint als een idee, zomaar spontaan, ontwikkelt zich vaak tot iets heel anders. In het moment vindt er creatie plaats en daar kan het hoofd niets aan veranderen.

Het is een mooi proces van doen en veranderen. Samen opgaan in het geheel. Met een heel leuk eindresultaat, vanuit liefde en respect gecreƫerd. Gemaakt voor jou, of als bijzonder geschenk aan een ander te geven.

Kom gerust langs om eens rond te kijken! Het assortiment wisselt en is altijd uniek. Geen product is hetzelfde, gemaakt door mijn handen zal er altijd een verandering in zijn.

Via deze pagina kun je binnenkort doorklikken naar de producten, tot die tijd kun je via het menu bovenaan elke pagina van deze site (via de categorie atelier/shop), klikken op de juiste categorie. De producten vanuit atelier moeten nog toegevoegd worden en de overige categorieĆ«n krijgen binnenkort ook een update. Nog even geduld ajb šŸ™‚

Wil je langskomen? Dit kan uiteraard en vind ik heel gezellig. Even van tevoren laten weten, aangezien ik ook behandelingen geef in de Praktijk, is de shop niet altijd toegankelijk.

Lieve groet, Diana