Australian Bush Flower Essences (mens en dier).

Australian Bush Flower Essences zijn remedies vervaardigd van bloemen. Ze werken met een hoog trillingsniveau en passen zich heel goed aan in het lichaam, op het individu en resoneren met de emoties die in hetzelfde lichaam aanwezig of opgeslagen zijn.

Deze lijn van remedies werkt vanuit het principe, dat elke disbalans of ziekte in het lichaam, voortkomt vanuit emoties.

Zowel lichamelijke -, als emotionele/psychische klachten, kunnen hierdoor heel goed aangepakt en hersteld worden.

Zowel voor mens als dier inzetbaar, voor beiden werk ik er met evenveel plezier mee.

Het zijn zuivere en breed inzetbare producten en vaak gebruik ik een combinatie van meerdere en maak daar een individuele remedie van, speciaal op de persoon (of het dier) afgestemd.

Geen één persoon (of dier) is hetzelfde, we zitten allemaal uniek in elkaar. Daarom wordt er voor twee verschillende personen, met een vergelijkbaar probleem, heel verschillende behandelplannen opgesteld. Het heeft allemaal met het individu van binnen te maken, maar ook met de leefomstandigheden, de ervaringen die opgeslagen zijn in het systeem (lichaam en geest), de emoties, de trauma’s, de invloeden van buitenaf, noem het maar op. Het is allemaal van invloed, op hoe de persoon (of het dier) leeft. En daarmee, wat het nodig heeft.

De remedies ondersteunen het lichaam en het individu om op eigen krachten weer in balans te komen. Te helen, rust te krijgen en meer ruimte van binnen, zodat er vanuit diep van binnen herstel kan plaatsvinden, in plaats van in de oppervlakte te blijven hangen. De kern zit binnenin, de oplossing ook.

Mooie zuivere, fijne energie, zorgt voor een zachte, milde en vriendelijke oplossing.
De natuur doet zijn werk en dat gaat op een heel andere manier dan de symptoombestrijding vanuit de reguliere weg. Heerlijk om samen te werken met de krachten vanuit de pure weg.
Emoties houden ons niet voor de gek, ze vertellen ons wat er gaande is in ons en daarmee krijgen we heel veel informatie tot ons. Als we daar naar kijken en er naar luisteren, dan is de oplossing ook nooit ver weg. Dat is het mooie van werken met de natuur.

Het assortiment is groot en de samenwerking met onze andere producten, versterkt de werking van de producten op zich en onderling, maar ook de kracht voor het individu, waar het voor ingezet wordt.

Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).

Ontvang een melding per e-mail als er een nieuwe blog is geplaatst

Schrijf je hier in