Zielentekening

De stem van jouw ziel.

Een hele andere beleving van het ervaren van de stem van jouw ziel.

Wat heeft jouw ziel jou te vertellen. Welke hulp heb je nodig en ontvang je op zielenniveau. Met behulp van een zielentekening komt de informatie op een andere manier bij je binnen en wordt je DNA geactiveerd.

Glad papier.

Je ziet de tekening met het oog en dat kan iets doen. Maar daarbij ontvangt jouw ziel ook informatie op energetisch niveau.

Als ik de tekening ga maken dan gebeurd dat instinctief. Ik maak contact met jou (via een foto) en begin te tekenen. Ik weet van tevoren ook niet wat er komt. Maar het is wel de taal van jouw Ziel en de taal voor Jouw Ziel.

Glad papier.

De tekening bestaat uit vele lagen. Omdat jij ook uit vele lagen bestaat. De tekening begint bij jouw Kern en van daaruit bouwt de tekening op, net als de bouw van jouw bestaan. Elke laag van de tekening bevat informatie. Dus wat jouw oog kan zien is lang niet alles wat jouw Ziel ontvangt.

Of wat jouw Ziel aan jou vertelt.

Elke keer dat je naar de tekening kijkt, brengt het andere informatie.
Het leven beweegt en jij beweegt en de tekening beweegt mee.
Elke keer dat je naar de tekening kijkt of zelfs als je er niet naar kijkt, maar wel in de buurt bent, wordt er in jou een stukje geactiveerd. Elke keer weer een nieuw stukje in jou, want jij veranderd en hebt ook elke keer nieuwe informatie nodig.

Herrijzen van de feniks. Op papier met grove structuur.

Energie is niet uit te leggen en is niet duiden, door te zeggen “zo is het”.

Energie werkt uniek en werkt in op de unieke mens. De unieke Ziel.

Iets wat niet tastbaar is wordt tastbaar gemaakt in de vorm van een tekening, maar tegelijkertijd gebeurd er ook heel veel wat niet tastbaar is, vanuit de tekening voor jou.

De tekening wordt gemaakt in pastelkrijt. Pastel is zacht en vormt zich heel goed naar de Ziel. Het is een heerlijk materiaal om mee te werken en zeker in een tekening die zo veranderlijk is en uit zoveel lagen bestaat.

Het formaat is A4 en een Zielentekening kost € 55.00
Je mag de tekening bij mij op komen halen of ik stuur hem naar je op.
De prijs blijft hetzelfde.

Een Zielentekening A-3 formaat kost€ 88,00. Ophalen of verzenden, zelfde prijs.

De tekening wordt gemaakt op gerecycled papier.
Je kunt kiezen uit een grove structuur papier of een gladde basis van papier. Zie ook de voorbeelden op deze pagina. Of je kunt mij instinctief het papier laten bepalen.

Wat heb ik van jou nodig?
-Een foto waarop jij in de camera kijkt.
-Jouw naam, achternaam en geboortedatum
-Wil je de tekening bij mij ophalen of wil je de tekening opgestuurd hebben?
Graag erbij vermelden en in geval van opsturen, graag jouw adres ook doorgeven.
– Wil je een A-4 of A-3 formaat tekening? Bij A4 heb je de keuze uit glad papier of grove structuur.
Bij A-3 formaat ontvang je de tekening op glad papier.
– Wil je dat de A4 tekening op papier wordt gemaakt met een grove structuur of glad? Of laat je de keuze instinctief door mij bepalen, in afstemming met jouw energie?

Je mag de informatie in een e-mail naar mij sturen: info@defluisteringinjou.nl met als onderwerp Zielentekening.

Je ontvangt via de mail een bevestiging van jouw aanvraag en als je jouw o6 nummer bij de aanvraag doorgeeft, zal ik jou een betaalverzoek (soort tikkie) via whatsapp sturen. Vermeld je jouw 06 nummer niet, dan zal ik de bankgegevens doorgeven en kan je het bedrag zelf overmaken.

Je ontvangt een bevestiging van jouw betaling en binnen 2 weken zal ik de tekening voor je maken. Je krijgt het opgestuurd via de post of je kunt de tekening bij mij ophalen.

Praktische informatie:
Pasteltekeningen worden er niet mooier op als ze gefixeerd worden.
Dit wordt dus niet gedaan.
De tekening wordt zorgvuldig verpakt en eventueel opgestuurd.
Als je de tekening inlijst, kan je een randje vilt of tape tussen de lijst en de tekening doen, zodat het glas niet tegen de tekening komt. Ook kan je ervoor kiezen om dit niet te doen.
Hang de tekening in ieder geval niet in direct zonlicht, dan kan hij verkleuren. En raak de tekening niet/zo min mogelijk/voorzichtig aan, deze geeft altijd wat af.

Zielentekening voor een persoon en voor een dier. Beiden op papier met grove structuur gemaakt.

Een pasteltekening leeft…

Heel veel liefs Diana