Voel jij je vaak klein?

Dit is een blog van 9 maart 2019 die nog op de oude website stond. Vandaar hier opnieuw geplaatst. Veel plezier! Liefs Diana

Weet je even de antwoorden niet te vinden…
Lijkt het hele leven op hol te slaan…
Komt alles tegelijk….
Kan je je rust niet meer vinden…

Het leven gaat op en neer, het kan heel mooi zijn en ook heel somber zijn. Het vinden van de balans (zowel op de zonnige dagen als de donkere je rust kunnen vinden), kan een uitdaging zijn.

Zeker als je leven veel hobbels heeft gehad en je van jongs af aan al weet dat het allemaal niet klopt. Maar hoe leg je het uit en hoe vind je de antwoorden in jezelf.

Er is maar één weg, naar binnen gaan. Alle antwoorden zitten daar.

Alles wat je gevormd heeft, is de buitenkant.
Dat lost niets op, is alleen maar ballast.

Juist daar waar de uitdagingen zitten (je uit je comfort zone bent), zitten ook alle mooie geschenken. Verstopt, vaak op slot en nooit meer tegengekomen, vind je in de weg naar jezelf, de mooiste oplossingen.

Een goed gesprek, een luisterend oor, een heerlijke wandeling in de natuur, het samenzijn, de verbinding en de saamhorigheid. Het begrip. Het niet meer alleen zijn. Je wordt gezien en je voelt je fijn.

Vanuit de diepte en waar het zo donker lijkt, schijnt ook het licht, juist nog veel sterker. Zonder licht kan er geen donker zijn. Hoe lichter het licht is, hoe donkerder de duisternis mag zijn. Juist vanuit de pijn (en de stilte) kan er veel meer licht zijn.

Immers, pas als het ervaren is, kan je alles ook relativeren.

Door wat je eerder hebt meegemaakt mag je gaan inzien. Het is niet tegen mij, maar ik mag mezelf zijn. Het voelt eerst vreemd en dan steeds zekerder, het is raar om altijd anders geweest te zijn en nu weer thuis te komen. Thuis in jezelf.

Een mooier gevoel is er niet! Alle warmte, liefde, geborgenheid, er mogen zijn, zit tenslotte in jezelf. Ergens anders is het niet. Alleen in jezelf kom je alles tegen.

Wil jij ook graag meer over jezelf weten
Ontdekken wie je echt bent
Antwoorden vinden
Meer rust ervaren

…dan heb ik meerdere mogelijkheden.

Kan je zelf geen keuze maken of weet je niet wat het beste bij jou past, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen, dan stemmen wij het samen af.

Ik kijk er naar uit, om jou dat stukje rust te geven en jou verder te helpen in jouw leven. Hartelijke groet, Diana.

Deze mooie recensie mocht ik recentelijk ontvangen:
‘Het is bijna niet in woorden uit te leggen wat een reading met je doet. Alle maskers vallen af en je naakte IK blijft over. Zo puur en liefdevol. Dat iemand recht in je ziel kan kijken om je even bij de hand te nemen en te zeggen dat het Oké is. Dat JIJ Oké bent. Dit geeft zoveel vertrouwen om je reis naar binnen voort te zetten. Ontzettend dankbaar voor deze hulp’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *