Edelstenen en hun energie

Een individueel consult, waarbij jij leert hoe jij de energie van de stenen kunt voelen, begrijpen en duiden. Hoe je de steen reinigt en weer oplaad en hoe jij je met de steen kunt verbinden, zodat je kunt gaan samenwerken. Als je de juiste steen hebt, dan kan de steen jou heel veel informatie brengen, veel over jou vertellen, maar ook heel veel hulp bieden in de rest van jouw leven. Echt een samenwerking aangaan, het is machtig mooi!

Veel mensen weten van edelstenen wel iets af.
Er is veel informatie op internet te vinden. Heb je een steen gekocht en weet je de naam, dan kan je de algemene betekenis makkelijk online of in een boek terugvinden.

Ik werk op een andere manier. De algemene betekenis is leuk, maar wie zegt dat deze klopt, ooit heeft iemand het verzonnen/bedacht en in een boek opgeschreven en van daaruit zijn er honderden, misschien wel duizenden kopieën ontstaan.

Elk mens is uniek, elk dier is uniek, elke boom is uniek, alles en iedereen in het leven is uniek. Dus waarom een steen dan niet? Waarom zou elke steen dezelfde werking hebben?

Als ik een steen in handen heb, dan voel ik de energie en wat de steen te vertellen heeft. Wat geeft de steen voor gevoel en wat voor informatie wordt er gedeeld. Elke steen is uniek en stemt zich af of kan afgestemd worden.

Als je een steen koopt in de winkel of online, is hij al in vele handen geweest, vanaf het eerste moment dat hij gevonden wordt en verwerkt is. Daarna het transport, de winkelier, degene die de bestelling inpakt, de chauffeur van het transportbedrijf en uiteindelijk komt hij bij jou. Dan zijn er vele andere energieën door en overheen gegaan.

Als de steen bij mij komt, wordt deze eerst door mij gereinigd, op mijn eigen wijze en niet door hem simpel in water te leggen. Ik doe het allemaal zelf, handmatig en met mijn juiste intentie.

Daarna verbind ik de steen met de energie die er ook daadwerkelijk bij hoort. De steen krijgt zijn oorspronkelijke waarde en kracht weer terug en alle invloeden van buitenaf zijn er vanaf.

De steen is weer opgeladen en kan zich op de juiste manier verbinden met de persoon die voor hem kiest (of de steen kiest voor de persoon, het is maar hoe je het ziet).


Ook stem ik de steen op jou af, of jij nu je eigen steen meeneemt, of er graag één van hier wilt kopen/kiezen. Het assortiment van stenen wat ik heb, is heel divers, uniek, bijzonder en vooral heel erg krachtig en sterk, omdat ik ze allemaal afgestemd heb. Ik kies niet zomaar stenen, maar echt de stenen waar ik (en jij dus ook) mee kan (samen)werken.

Je bent niet verplicht om de steen te kopen die je hier uitkiest voor het consult. Ervaar eerst maar wat het consult brengt in combinatie met de steen of stenen en daarna kies je zelf wat je wilt. Ook mag je een eigen steen meenemen en werken met één of meerdere stenen van hier, zonder aankoopverplichting.

Het belangrijkste voor mij is dat jij al jouw antwoorden vindt en ervaart wat er allemaal mogelijk is.

De sessie duurt een uur en kost € 45,00, langer is uiteraard ook mogelijk, dan wordt de tijd gewoon in verhouding doorberekend.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@defluisteringinjou.nl
Je zult snel een antwoord of bevestiging ontvangen.

Ik kijk er naar uit om samen met jou deze wondere wereld in te gaan!

Hartelijke groet, Diana

Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).

Ontvang een melding per e-mail als er een nieuwe blog is geplaatst

Schrijf je hier in