Edelstenen en kristallen

Je kunt bij ons terecht voor een variëteit aan edelstenen en kristallen.

Blauw calciet

Diverse soorten en maten.

Ook is het mogelijk om aan te geven wat jij zoekt, hebben wij het niet, dan gaan wij op zoek naar de geschikte steen voor jou.

Of kan ik een steen voor jou uitzoeken, als je dat liever hebt. Eén die bij jou past, uit het assortiment of ik ga op pad voor jou.

Maar kom gerust eens langs om te kijken wat er is.

De stenen zoeken meestal jou uit in plaats van jij de steen 🙂

Fluoriet ruw (groen)

Werken met de energie van stenen is heerlijk en het zijn ook prachtexemplaren om jouw huis mee op te fleuren, bij je te dragen of cadeau te geven.

Mesoliet-Zeoliet cluster

Wil je eens komen kijken? Neem dan eerst even van tevoren contact op.

Op deze pagina vind je een kleine impressie, er is uiteraard veel meer en het assortiment breidt alleen maar uit.


De stenen zijn allemaal door mij persoonlijk gereinigd en geopend in hun unieke energie. Afstemmen op jou behoort tot een optie, maar hoeft niet uiteraard. De werking van de stenen kan afwijken van de algemene beschrijving die je op internet vind bij de specifieke soorten, aangezien elke steen uniek is kunnen ze nooit allemaal exact dezelfde werking hebben. Herkomst, reiniging opladen en afstemmen, heeft allemaal invloed op wat de steen uiteindelijk brengt. Uiteraard ontvang jij de beschrijving of uitleg erbij als je een steen meeneemt naar huis.

En soms houdt een steen zich stil en begint bij jou thuis met je te communiceren. Of wil jij de steen alleen ter decoratie, is dat ook altijd mogelijk uiteraard. Je kunt een steen kiezen op de werking of aantrekkingskracht, maar ook op de buitenkant, hoe hij er uit ziet. Het is net wat jouw voorkeur heeft en met welke intentie jij de steen koopt.

Ik ontmoet je graag. Kun je tevens kijken wat er nog meer te koop is.

Lieve groet, Diana

Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).