FM (Federico Mahora) Parfums

FM Parfums (+ nog veel meer producten in onze FM online shop te verkrijgen).
Hoogwaardige parfums (ook bij ons in de Praktijk te koop), de welbekende merken in een ander (en eenvoudig) jasje. De parfumconcentraten zijn vrij in te kopen, zo kunnen bedrijven de basisgeuren van de welbekende merken ook inkopen, dit is volledig legaal en gebeurt in bijna alle gevallen, de meeste parfumbedrijven, kopen hun parfumbasis in bij dezelfde grote fabrikant.

Echter onderscheidt FM (Federico Mahora) zich hierin van alle andere merken (de bekende en de meer onbekende). Federico Mahora, voegt namelijk meer geurconcentraat toe en minder water, dan alle andere merken en daardoor zijn de geuren van dit merk sterker en blijven langer aanwezig.

FM parfums zijn dus én heel betaalbaar én heel sterk van kwaliteit.


Een flesje van 30ml basisgeur collectie kost € 16,60
Een flesje van 50ml van de basisgeur collectie kost € 19,90
(Er zijn ook nog sterkere varianten, met een iets hogere prijs).
De collectie bestaat uit een lijn met nummers, die refereren naar een bepaalde (merk)naam Ben je op zoek naar een bepaalde geur, vraag er gerust naar! Een overzicht van alle geuren en andere producten vind je hier in onze FM online shop, de producten worden dan rechtstreeks vanuit FM naar je toegestuurd.

De parfums zijn ook in onze Praktijk te koop.

Zelf gebruikte ik deze parfums al jaren voordat ik met de verkoop begon. De verkoop is ontstaan vanuit het enthousiasme dat ik elke keer weer naar mij toe kreeg, de opmerking dat ik zo lekker ruik en de vraag of het dat en dat merk is wat ik op heb 🙂

Mijn antwoord hierop, “dank je wel! en ja het is dat merk geurtje, maar voor een veel leukere prijs”! Vragen over dit product, stel ze gerust! Contact

Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).

Ontvang een melding per e-mail als er een nieuwe blog is geplaatst

Schrijf je hier in