Healing op afstand bij traumaverwerking

Voor meer info over dit onderwerp verwijs ik je graag naar de pagina Traumaverwerking op deze website.
Ik vertel je hieronder graag meer over de werkwijze.

Graag hoor ik van jou waarom je contact zoekt/hulp nodig hebt.
Ik zal jou daar antwoord op geven en van daaruit kunnen we de eerste afspraak plannen. Mits dat voor jou goed voelt.

We kunnen even kort afstemmen en eventueel eerst een telefonisch consult inplannen. Het ligt er een beetje aan wat er aan de hand is.

Een consult is bedoeld om overzicht te creëren. Mensen die contact met mij opnemen, hebben het nodige meegemaakt of dragen het nodige met zich mee. Voelen zich vaak verloren en alleen en weten even niet hoe verder te gaan.

Zeker als het om een trauma gaat.

Een traumatische ervaring (emotioneel of fysiek) nestelt zich in het lichaam en in het hele systeem van de persoon. Waarbij er vaak overlevingstechnieken ontstaan vanuit het onderbewuste systeem, om te overleven.

In de onderbewuste lagen zitten namelijk de trauma’s vaak opgeslagen. Net als dat er vaak energie gaat ophopen in het lichaam en blokkades gaan vormen. Van waaruit mentale en fysieke problemen kunnen gaan ontstaan.

Als de persoon daar te lang mee door blijft lopen, dan stapelt alles zich steeds meer op van binnen en kom je steeds verder van jezelf af te staan. Je begint je zo ongeveer een robot te voelen. Emoties worden afgesloten en je durft niet meer kwetsbaar te zijn (je open te stellen). Terwijl je je juist heel kwetsbaar voelt door wat er in je lichaam en in je hoofd allemaal gebeurt.

Je hoofd wordt steeds sterker en neemt de overhand, waardoor je je alleen maar nog slechter gaat voelen. Depressie en sombere gedachten. Niet meer willen leven. Het komt vaak allemaal tevoorschijn.

De pijn en het verdriet zitten opgeslagen in je lichaam.

Indien er eerst een telefonisch consult heeft plaatsgevonden, kan er daarna Healing op afstand plaats gaan vinden. Healing op afstand gebeurt op een moment die de cliënt niet weet. Dat is namelijk het meest effectief, dan kan jij de Healing niet in de weg zitten met je gedachten. De Healing kan vrijuit stromen mits jij niet beseft wanneer deze plaats zal vinden.

Was het telefonisch consult niet nodig, dan kan er (met toestemming van jou) Healing op afstand worden gedaan.

Healing stemt zich af op de persoon als individu.
Daarom is elke Healing uniek en geen een Healing hetzelfde.
Ik weet van tevoren niet wat ik ga doen. Met andere woorden, ik bedenk het niet, in de energie mag ik jou brengen wat nodig is en wat op dat moment het belangrijkste is.

Heb jij bijvoorbeeld een traumatische ervaring gehad en er zit een blokkade in jouw zonnevlecht of in jouw darmen. Dan hoeft het niet te betekenen dat ik ook daadwerkelijk op die plek de behandeling ga doen. Want heel vaak zit de oorsprong ergens anders in het lichaam of het systeem (je bestaat niet uit alleen een lichaam maar ook uit vele verschillende energetische lagen).
De opening is vaak via een andere weg beter te bereiken dan direct in de plek zelf.

En wat vooral belangrijk is, dat er rust en een stabiele basis wordt gemaakt en er meer balans is.
Daar zal de eerste Healing voornamelijk op gericht zijn, de Healing sessies die erna volgen zullen ieder verschillend zijn en vullen elke keer de vorige Healing sessie aan en ze versterken elkaar.
Je gaat dus steeds meer ervaren.

Een Healing sessie doe ik in verbinding met jou en het universum en ik word daar in begeleid en geleid.
Ik werk met energie. Vanuit ziels- en hartverbinding.

Ik werk ook regelmatig met de energie van edelstenen en mineralen.
Een heerlijke liefdevolle verbinding die jij verdient.

Belangrijk om te weten:
Is er tussen Healing op afstand sessies behoefte aan een gesprek, kan er altijd een telefonisch gesprek consult ingepland worden.
De betaling voor Healing op afstand gaat vooraf.
Graag verneem ik van jou, indien jij contact met mij opneemt, of je ergens anders onder behandeling staat en of je medicatie gebruikt.
Daarnaast is het belangrijk voor mij op te weten of er bepaalde lichamelijke ongemakken/klachten of aandoeningen zijn.

Een telefonisch consult kost € 50,00 voor een uur.
Duurt het consult korter, dan betaal je minder. Duurt het langer, wordt de tijd doorberekend.
Zo kost bijvoorbeeld een half uur € 25,00 en anderhalf uur € 75,00. Etc.


Healing op afstand bij traumaverwerking kost € 75,00

Voelt het goed voor jou, voel je dan vooral vrij om contact met mij op te nemen.

Liefs Diana