Healing op afstand.

Afstand bestaat niet

Energie is overal aanwezig

Energie werkt altijd en is niet onderhevig aan afstand.
Daarom kan heling ook op afstand plaatsvinden en is net zo effectief.

Bij een Healing op afstand ruim ik op, maak ik verbinding, breng ik heling op diep niveau, komt het lichaam en het algehele welzijn weer in balans en ruim ik blokkades op in het onderbewuste.

Ook haal ik naar boven wat iemand in de weg zit en leg daar de vinger op, zodat de persoon ook meer begrip voor zichzelf kan ontwikkelen. Begrijpen wie hij of zij is, tenslotte is iemand zich niet bewust van wat er allemaal van binnen gebeurt als het in het onderbewuste gebeurt. En dan kom je ook nooit een stap verder als het daar niet opgelost wordt.

Of je nu op zoek bent naar een stukje rust of je wilt oplossingen hebben voor de stagnatie van jouw proces, je kunt zelf kiezen wat je wilt en dit aangeven. Ook voor verbinding met je innerlijk kind is een Healing op afstand een hele mooie methode.

Mijn specialiteit is het opruimen van blokkades in het onderbewustzijn.
Belemmerende lijnen (bijvoorbeeld DNA, zielenlijnen, familielijnen, vorige levens of dit leven, oude overtuigingen, innerlijke saboteur, enz) verwijderen.
Werken vanuit jouw essentie en naar je essentie toe. Werken in het nu, zodat je niet naar oude pijnen terug hoeft te gaan. Ze worden in het nu verzacht en met jou liefdevol verbonden. Zodat het een bevrijding wordt in plaats van de last die het was.
Geen symptoombestrijding. Werken vanuit de kern van jou. En werken naar de kern toe.
Waar zit het “probleem”, waar zit de oplossing. Vaak op een hele andere plek dan jij denkt.
Een Healing op afstand zit vol aangename verrassingen. Je wordt blij en positief, juist als alles zo onduidelijk en verwarrend en moeizaam lijkt te gaan.
Alle stukjes in jou mogen elkaar weer gaan vinden. Een hulp voor de rest van je leven en niet voor een snelle oplossing en je bereikt uiteindelijk niets. Het is een stabiele basis die wordt gemaakt en van daaruit kan jij weer gaan leven. Voelen dat je leeft. Voelen dat je ademt, in plaats van dat alles je af lijkt te remmen of het misschien wel echt doet.

Hoe ingewikkeld alles ook lijkt, ik weet daar altijd weer overzicht in te maken en rust te brengen in jou. Een diepgaande rust die van binnenuit ontstaat en zich verspreidt. Door alle lagen van jouw bestaan.

In welk proces je ook zit, een Healing op afstand biedt heel veel.

Als ik een Healing geef dan maak ik contact via jouw foto.
Ik zie en voel dingen bij jou en de energie gaat automatisch stromen.
Je ontvangt een samenvatting met alle belangrijke informatie in een audiobericht per e-mail. Het voordeel van een audiobericht is dat je de energie van de Healing ook direct ervaart. Hierin vertel ik wat ik tegen ben gekomen, wat er is gedaan, wat de aandacht nog vraagt en wat je eventueel zelf nog kunt doen. Ook komen de antwoorden op jouw eventueel van tevoren gestelde vragen aan bod.

Tijdens de Healing stroomt de energie automatisch.

Waar jij hulp nodig hebt, zal je het ontvangen.

Dagelijkse strubbelingen, je leven wat gewoon niet lekker gaat. Rond blijven lopen in hetzelfde cirkeltje. Of je krijgt niet voor elkaar wat eigenlijk wel mogelijk zou moeten kunnen zijn. Het gaat moeizaam.

Houdt er rekening mee dat gezondheidsproblemen of lichamelijke ongemakken vaak niet een losstaand probleem zijn en ook niet dusdanig worden behandeld. De Healing is op jou gericht als persoon/ziel om jou weer in balans te brengen op elk niveau in jouw Zijn en vooral ook in de onderbewuste lagen. Vanuit die balans in jou kunnen er ook andere veranderingen ontstaan. Daarmee kunnen gezondheidsproblemen of lichamelijke ongemakken verlicht worden en je kunt inzichten krijgen waar de oorsprong ligt en oplossingen krijgen wat je er zelf ook nog aan kunt doen. Gezondheidsproblemen of lichamelijke ongemakken worden daarom ook nooit direct aangepakt. Een Healing is vooral bedoeld om emotioneel, geestelijk en lichamelijk in balans te komen. Niet om ziektes te behandelen. Dat zou symptoombestrijding zijn. Daar is de Healing niet op gericht/niet voor bedoeld.

Je mag ten alle tijden aangeven waar jij graag hulp bij wilt hebben zodat ik de energie die kant op laat gaan. Je mag ook vragen stellen, dan neem ik deze in de Healing mee.

Je mag ook de Healing open laten staan. Hou er dan wel rekening mee dat de energie naar die plek of plekken gaat die voor dat moment als belangrijkste naar voren komen. Wil jij écht antwoorden hebben op bepaalde vragen, stel ze dan.

Een Healing op afstand is ook ideaal als jij niet in de buurt woont maar toch hulp nodig hebt. Of als je niet langs kunt komen om welke reden dan ook.

Je hoeft er niks voor te doen. Ik geef de Healing op een moment dat jij niet weet.
Jij kunt gewoon je dagelijkse dingen blijven doen. Het kost je geen tijd.

Dat betekent dat het goed werkt, omdat jij je er niet bewust van bent.

De energie werkt zuiver. Ik werk intuïtief en vanuit ervaring. Waar jij heling nodig hebt zal je ontvangen.

Vanuit het ingesproken audiobericht krijg je ook informatie en tips mee hoe je zelf een aanvulling kunt zijn om de heling verder door te laten werken en definitieve doorbraken in jouw patronen te bewerkstelligen. Inzichten en antwoorden.

Een Healing op afstand inclusief het audiobericht, kost €75,00
Mijn advies: laat een Healing doen en ervaar het. Voelt het goed, kan je beslissen om door te gaan. Als het genoeg is, is dat uiteraard ook goed. Vanuit mijn kant is er veel mogelijk. Het is uiteindelijk aan jou, wat je er wel of niet mee doet. Daarin sta je geheel vrij.

Een Healing op afstand is ook zeer geschikt voor kinderen.

Wil je een Healing laten doen? Stuur dan even een e-mail naar info@defluisteringinjou.nl
Met de volgende informatie:
* Jouw naam en achternaam
* Geboortedatum
* Recente foto’s of anders erbij vermelden van wanneer de foto’s zijn.
* Oudere foto’s mag je meesturen als je het gevoel hebt dat die er ook bij horen te zijn.
* De vragen die jij in de Healing op afstand mee wilt laten nemen.
* De reden waarom jij een Healing op afstand wilt laten doen.
* Eventuele informatie die jij nog van belang vindt om mij te laten weten.
* Zijn er lichamelijke klachten? Heb je medicatie? Loop je ergens anders voor hulp of therapie?
Zo ja, waar en waarvoor?

Jij krijgt antwoord op jouw mail met nog eventuele vragen van mijn kant of alleen de bevestiging dat ik de Healing voor jou ga doen. En je ontvangt van mij de betaalgegevens. Als de betaling binnen is, ontvang je eerst nog een bevestiging zodat je weet dat ik de Healing voor je ga doen.
Na de Healing stuur ik het audio bericht naar jou toe via de mail.

Uiteraard mag je mij ook eerst mailen als je bij voorbaat vragen hebt.

(heb je binnen 48u (op werkdagen) geen antwoord van mij ontvangen, stuur dan even een berichtje naar 0643842664, want dan is er iets niet goed gegaan met de mail).

Lieve Diana,
Ik weet niet wat ik moet zeggen zo mooi stromen jouw woorden door mij heen, naar me toe, om me heen. Ik ben je zo dankbaar.
Wat heb je me raak beschreven in waar ik doorheen ga en hoe moeilijk ik het soms heb, hoe schuldig ik me vaak voel, hoe alleen ik me voel.
Wat heb je raak beschreven hoe ik een eenheid zoek met de engelen.

Ik voel me gesterkt nu na het lezen van jouw tekst dat ik niet alleen ben en hulp mag vragen aan de engelen.
Al je tips, ze landen een voor een, ik ben zo blij dat je het hebt opgeschreven voor me, zodat ik het kan nalezen.

Tranen van ontroering en dankbaarheid dat je me dit gegeven hebt.
Natuurlijk wil ik zo graag ook iets voor jou doen en ik hoop dat ik dat mag doen, al weet ik nu nog niet wat.

Wat heb jij een bijzondere gave Diana. Zo fijn dat ik je heb mogen ontmoeten in dit aardse leven, zo via Instagram. Ik ben je enorm dankbaar.

Ik heb inderdaad niet door wat ik doe en beteken maar begin iets te voelen dat het vanuit bed ook kan. Dat ik mag vertrouwen op mijzelf. Dat de engelen er wel zijn en dat ik ze mag vragen.

Woorden schieten werkelijk tekort bij wat ik voor jou, je mooie draken (ik zie er nu een en wat is die groot en mooi) en de wereld van de engelen voel. Heel heel veel dank.

Liefs
Adrienne