Het Licht in jezelf hervinden.

Regelmatig word ik benaderd voor verwijderen van entiteiten, negatieve energie, demonen, noem het maar op.
De mensen hebben allemaal al meerdere “hulpverleners” afgelopen en de conclusie is, die krijgen het niet weg, waardoor de mensen alleen maar met meer ellende te maken krijgen.

Logisch, want er wordt op de verkeerde manier naar gekeken.

Zwarte magie is een complex iets. Het kan bestaan uit bovengenoemde niet tastbare dingen. En uit nog veel meer. Namelijk, de eigen angsten die groeien. Het overzicht raakt in de wirwar van alles steeds meer kwijt en de persoon raakt steeds verder van het eigen licht af.

Daarbij komt ook nog eens dat ze al zoveel hulp hebben gezocht en er zoveel tegen ze verteld is of er al zoveel informatie op internet gezocht is, dat alle feiten zich opstapelen in het hoofd of het lichaam van “het slachtoffer”.

De persoon raakt compleet de kluts kwijt en gelooft steeds meer van wat er gezegd wordt door niet zuivere “hulpverleners” dan de personen die wel zuiver zijn. Tenslotte is dat “de veilige weg”. Zo lijkt het tenminste in de ogen van de steeds meer verwarde persoon die al dan wel of niet bezeten is.

Hoe meer er wordt verteld hoe minder overzicht er nog is in de mens.
Hoe meer er wordt gevoeld, hoe eerder de persoon weer terug is bij zichzelf.

Een persoon die bezeten is, of met zwarte magie belaagd is, blijkt in de praktijk vaak veel minder getroffen te zijn dan de angstige persoon zelf denkt.

Maar door de wirwar van de eigen angsten en waanbeelden, door de blokkades in hun systeem. Door het open staan in de eigen energie en daardoor een magneet zijn voor niet zuivere energie van buitenaf. Door de eigenwaarde te laten afnemen. Door geen contact meer te kunnen maken met de eigen kern. Door de sterke woorden van personen die het wel denken te kunnen of het zelfs echt goed bedoelen maar zelf nog helemaal niet bekwaam zijn hiervoor, wordt de getroffen persoon steeds wanhopiger en blijft als een soort veilig onbewust overlevingssysteem elke keer weer dezelfde verkeerde personen aantrekken. Al dan professioneel of niet.

Het gaat er niet om dat de slechte energie of de entiteit of wat het ook is, wordt verwijderd, want daar los je het probleem niet mee op.

Het gaat erom dat de getroffen persoon weer zuiver wordt en in de eigen kern komt te staan. Het eigen Licht weer vindt.

En daar help ik bij. Door mijn eigen unieke werkwijze kom jij stap voor stap weer terug bij jezelf. En van daaruit verwijder ik wat niet meer in jou hoort, maar dan samen met jou. Want hoe meer jij in je kracht komt te staan, kunnen er ook geen nieuwe entiteiten of donkere energieën bij je binnenkomen. En daar gaat het tenslotte om.

Van alles afkomen wat niet meer bij jou hoort, maar tegelijkertijd sterk genoeg worden om te voorkomen dat het je ooit nog overkomt.

En daar ben ik voor. Om jou te begeleiden, te zuiveren, maar vooral inzichten te brengen over jouw oorsprong, waarom dit is gebeurd en hoe je kunt voorkomen dat het ooit nog gebeurd.

Of je bij mij in de Praktijk kunt komen of ver weg woont, het maakt niet uit. Mijn werkwijze is effectief voor beiden. In mijn Praktijk en op afstand.

Wil jij weten hoe jij jouw Licht weer vindt? Neem vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden voor jou. Ik pas het concept aan op jou, omdat elk geval uniek is en elke aanpak dus ook.

In basis bestaat de behandeling uit een combinatie van gesprekken en Healing. € 75,00 per uur (dus € 37,50 voor een half uur en € 112,50 voor anderhalf uur) voor een gesprek en € 85,00 voor een Healing (duurt ca een uur).
(Deze tarieven zijn anders dan de tarieven die ik bereken voor andere Healing, gesprekken of begeleiding.
Dit omdat de weg van entiteiten verwijderen, een intensievere weg is, waarbij er ook meer van mij gevraagd wordt.)

In sommige gevallen is het een kort traject of zelfs eenmalig, maar de meeste mensen die hierin zijn belandt en zich volledig verwijderd voelen van zichzelf hebben een langere weg nodig. Maar mijn weg pakt wel de kern aan en alleen van daaruit kan jij je leven weer oppakken en opbouwen.

En op geen één andere manier.

Liefs Diana

Zie hier voor de contactgegevens.