Kind

Reading voor kinderen:

Als jij merkt dat er iets in jouw kind gaande is, maar je kunt er niet helemaal de vinger op leggen. Als je bepaalde vragen hebt. Als je antwoorden niet kunt vinden en als je gewoon even een hulplijn nodig hebt.

Als je graag wilt weten hoe jij je kind kunt helpen, dan is een Reading een geweldig verrijkend hulpmiddel.

Als jij begrijpt hoe jouw kind in elkaar zit, in plaats van wat het aan de buitenkant laat zien, dan kan je echt in oplossingen denken en werken en kan jij uiteindelijk die stabiliteit in jouw kind bewerkstelligen.

Doordat je de handvatten krijgt aangereikt, samen met de verduidelijking wat er gaande is en jij daarmee echt het verschil kunt maken, dat jouw kind weer blij en vrolijk is, in plaats van dat het van alles probeert te doen en op te lossen door aangepast gedrag, terwijl niemand weet wat er echt aan de hand is.

Lees hier meer:

**

Healing op afstand voor kinderen:

Kinderen zijn steeds vaker hoogsensitief en weten niet hoe ze daar mee om kunnen gaan. Er gebeurd van alles in ze, maar hoe uit het zich. Het stapelt zich op en kinderen worden explosief of onhandelbaar of juist het tegenovergestelde, ze kroppen het van binnen op en verblijven steeds meer in een fantasie- of vluchtwereld.

Door middel van een Healing op afstand bij kinderen, wordt er overtollige energie weggehaald, hun lichaam weer in balans gebracht en ze kunnen weer even helemaal kind zijn, zonder dat zij zich er echt bewust van zijn dat de Healing gebeurd.

Een effectieve manier om kinderen te laten ontladen en weer op te laden met positieve energie en ze weer dichter bij hun eigen kern te brengen, nadat ze door de omgeving teveel in zich hebben opgeslagen wat niet van hun is. Laat een kind weer kind zijn, op een geheel andere manier.

Lees hier meer…


**

Rustgevende sessie baby: