Leer je dier beter kennen

Heling
op
elk
niveau

Ik heb ruim tien jaar een eigen dierenzaak gehad en heb daarbij veel mensen geholpen met allerlei gezondheidsproblemen waar hun dieren mee te kampen hadden. Zoveel mensen lopen zo snel naar de dierenarts. Een dierenarts hebben we zeker nodig, maar zo vaak wordt er vanuit paniek gehandeld. Er is iets of er lijkt iets aan de hand met het dier en direct wordt de arts ingeschakeld. Vaak onnodig en als we iets meer durven vertrouwen op wat we zien en wat er aan de hand is (vaak zijn de mensen ook zelf van invloed), dan bespaart het je veel geld maar ook veel zorgen (en angst).

Als er al een lang traject is gelopen bij een arts of een alternatief arts en je komt geen stap verder is het heel lastig (maar zeker te doen!) om het dier weer snel gezond te hebben.

Hoe langer de kwaal gaande is, hoe langer het duurt om de kern aan te pakken.
Echte heling gaat diepgaand en is niet een oppervlakkig proces.
Je ziet je dier veranderen qua gezondheid, uitstraling, gedrag en vacht.
Dit is een prachtig proces…geen onderdrukking of tijdelijk succes, maar gerichte heling voor het leven.

Symptoombestrijding heeft geen nut. Dat maakt de weg alleen maar langer. Het probleem (de kern, de echte oorzaak) wordt niet behandeld en daardoor kan de kwaal alleen maar erger en erger worden (en het baasje steeds wanhopiger). Ik heb inmiddels al zoveel mensen gezien, die honderden en zelfs duizenden euro’s hebben betaald en geen stap verder zijn gekomen. Integendeel zelfs, vaak is de kwaal en daarbij het gedrag en bijwerkingen, alleen maar verergerd.

Ik help mensen en daarbij hun dier. In laten zien dat het ook op een andere manier kan en daarbij ga ik in mijn aanpak tot in de kern. Daar zit de oorsprong van het probleem. Niet daar waar het “probleem” zich laat zien. Dat is vaak alleen maar een signaal van het lichaam om aan te geven, er is iets aan de hand.

De aanpak pas ik aan op jouw dier. In gesprek met jou. Elk dier is uniek en verdiend een unieke aanpak. Anders heeft het totaal geen nut!

Ik kan je helpen met een reading, met een healing, met een consult, remedies of een combinatie van bovenstaande behandelingen. Het is maar net wat het probleem is (gedrag, gezondheid, aandoeningen, enz). We kijken samen naar de beste oplossing. In het belang van het dier, maar ook een werkwijze die goed voelt voor jou!

Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen, dan bespreken we de beste oplossing/aanpak voor jouw dier.

Van jouw dier kan jij zelf ook veel leren! Dat is het mooie van mijn werkwijze. Jouw dier weer beter in zijn vel en jij hebt weer meer rust en duidelijkheid. Een win-win situatie dus.

Voor meer informatie kun je ook nog kijken op mijn andere website, speciaal voor dieren: www.pets-united.com

Hartelijke groet, Diana

Ook kan ik jou en je dier dichter bij elkaar brengen, op diverse en soms onverwachte manieren, zie onderstaande recensie:

Op 9 mei 2017 zat onze poes Gipsy ’s ochtends niet voor de deur na een nachtje buiten te zijn geweest. We hebben geroepen en gezocht in de directe omgeving en op alle plekjes gekeken die we van haar kenden. Ze was altijd in de buurt van ons huis. Dit was a-typisch gedrag en we vermoedden dan ook dat ze ergens opgesloten zou zitten. We hebben in de hele woonwijk posters opgehangen en flyers uitgedeeld maar ze bleef weg. Wel kregen we ontzettend veel lieve reacties van mensen uit onze woonwijk. Alle tips liepen we na maar zonder resultaat. We besloten om Diana te vragen of zij kon assisteren met haar kwaliteit van communiceren met dieren. Diana reageerde meteen op onze hulpvraag. Ze begreep helemaal hoe we ons voelden en ging aan de slag. Ze had succes! Ze had contact gemaakt met Gipsy. Ze zat niet opgesloten maar bleek zelf de keuze gemaakt te hebben om weg te gaan. Ze zat ergens in de buurt van ons huis. Haar verdwijning bleek een boodschap voor mij te hebben. Gipsy wilde dat ik me bewust werd van de verbinding die ik met haar heb en hoe zij en ik hiermee kunnen samenwerken. Haar eerdere pogingen om mij dit te laten weten had ik niet opgepikt. Na een paar tips van Diana hoe ik me op Gipsy kon afstemmen lukte het me om haar aanwezigheid te voelen. Ze bleek zich schuil te houden in de tuin van de buren. Omdat de buren niet thuis waren kon ik niet naar haar toe. Diana had al laten weten dat Gipsy een eigenwijs portret is en pas tevoorschijn zou komen als zij vond dat het goed was. Ook dat kwam uit want tijdens de negende nacht buiten kwam ze luidkeels mauwend onze tuin in. Gezond maar sterk vermagerd, dat wel. We zijn ontzettend blij dat ze er weer is en genieten nog dagelijks van haar mooie eigen wijsheid. De samenwerking tussen ons is tot stand gekomen en ontwikkelt zich nog steeds. Ik vond het een hele bijzondere ervaring om op deze manier bewust te worden van het contact dat er onbewust altijd al is tussen mens en dier. Diana weet dit contact heel helder te vertalen. Ik heb haar begeleiding als erg prettig ervaren. Ik kan haar van harte aanbevelen! Hartelijke groet, Marion

Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).