Live Healing op afstand

Bij een live Healing op afstand ontvang jij een behandeling alsof jij hier bij mij op de behandeltafel in mijn Praktijk ligt.
Het is live, omdat ik tegelijkertijd met jou de verbinding heb via de telefoon.
Ik heb hem op de luidspreker staan en leg met jou de verbinding energetisch maar ook communicatief.

Mijn behandelingen zijn namelijk allemaal interactief.
Dat betekend dat je niet alleen maar gaat liggen en ontvangen, maar dat ik je meeneem in een wereld buiten al het bestaande wat tastbaar is.

In die wereld kom jij jezelf weer tegen. Door alle lagen en blokkades heen. Vind je antwoorden vanuit het onderbewuste en vaak zitten daar ook blokkades waar je helemaal geen weet van hebt en die je dus wel onbewust heel erg in de weg zitten in je dagelijks functioneren.

Als jij diep van binnen weet dat het ook anders kan maar dat het je tot nu toe nog niet gelukt is, dan is een Healing op afstand de oplossing voor jou.
Heerlijk in je eigen omgeving, lig je in alle rust. We bellen eerst even met elkaar om te bespreken hoe het met je gaat. En daarna leg ik de telefoon neer, zet de luidspreker aan en begin tegen je te praten.

Met behulp van mijn stem neem ik je mee in een oase van rust, herkenning, ruimte en bevrijding in jezelf. Ik ben het doorgeefluik van het Universum. Ik spreek tot jou, maar ik ben jouw innerlijke stem.
Alles wat jij denkt te zijn, of waar je bang voor bent. Alles wat anders mag omdat het op de andere manier maar niet wil lukken. Ontdek jij een wereld van mogelijkheden. De wereld die het Universum jou biedt.

Je komt in contact met jouw ware ziel, je innerlijk kind en je Hogere Zelf.
Dit allemaal vanuit liefde, warmte, respect, eenheid en verbinding.
Je voelt je niet meer alleen, in de steek gelaten, of zoekende.

Het is samen, vereniging, vereenvoudiging, ontdekken, ontspannen en vrij zijn.

Elke illusie vervaagt, elke verbinding ontstaat. Jij met jezelf. Jij is waar het om draait. Je eigen innerlijke stem. Je eigen eenvoud en dat is juist je ware Kracht.

In liefde gegeven, Diana

Een live Healing op afstand, duurt een uur.
Heb ik al enige informatie van jou verkregen, door bijvoorbeeld een reading die ik al voor jou heb gedaan, dan kunnen we de live Healing meteen gaan doen.
Kom je voor het eerst bij mij, dan hebben wij eerst een gesprek, om overzicht te creëren, wat jij nodig hebt en wat de oplossing is. Waar zit de kern die de aandacht vraagt, welke kern van jou is zoek, enz.
Zo’n gesprek duurt minimaal een uur, afhankelijk van wat er allemaal gaande is in jou. Op dit punt is er meestal veel gaande dus een gesprek wil ook nog wel eens anderhalf uur duren.
Het gesprek en de live Healing op afstand vinden niet op dezelfde dag plaats, tenzij het zo is afgesproken.

Een live Healing is soms eenmalig en in andere gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. Maar dat wordt al snel duidelijk in het gesprek en kan ik jou dan al aangeven. Meestal zijn er op dit punt in je leven meerdere behandelingen achter elkaar nodig, maar dat hoeft dus niet altijd. En alles in overleg

Bij een live Healing, praten we eerst even kort van tevoren hoe het met je gaat.En daarna gaan we beginnen. Na afloop sluiten we de behandeling af met nog even kort napraten.

Loop je een langer traject bij mij, dus meerdere Healings dan ontvang je altijd wat extra’s van mij.

Tussen 2 behandelingen in zit altijd minimaal een week. Een week heb je nodig om alles te laten bezinken en vooral in jezelf door te laten werken.
Het is niet alleen het moment van de behandeling maar daarna werkt alles nog volop in jou door.
Verder is het belangrijk om aan te geven, dat hoe meer jij je inzet voor jouw herstel, hoe meer je ook daar kunt komen. Het is tenslotte de samenwerking tussen jou, het Universum en ik als doorgever.

Het zit vernuftig in elkaar en ik kan het je niet in woorden benoemen.
Elke cliënt die hier komt of een behandeling op afstand krijgt, zegt hetzelfde:

“Dit is niet uit te leggen en niet in woorden te omschrijven, dit is iets wat je echt moet ervaren om te weten hoe speciaal het is. Dit omvat alles en is niet een specifiek iets. Dit is universeel, uniek, bijzonder en allesomvattend. Helend, vervullend, creërend, het geeft en het ruimt op. Dit is liefde zoals liefde is en niet zoals de liefde op aarde een bijna oppervlakkig iets is geworden. Dit is liefde en ervaren vanuit de Bron, vanuit alles wat er is en geen verpakking heeft. Het ontastbare. Ervaren op een geheel ander niveau”.

Kijk hier voor de tarieven.

info@defluisteringinjou.nl

06 – 43842664