Mens & dier

Ik had eerst een aparte website voor mijn hulp aan dieren, onder de naam Pets-united, er bleek al snel dat mijn werk voor mensen, onder de naam “de Fluistering in jou”, veel dichter bij mijn werk voor dieren staat, dan gedacht.
Daarom heb ik beiden samengevoegd. En valt alles onder mijn Praktijk; de Fluistering in jou.

Ik kan jou helpen, ik kan jouw dier helpen, maar ook zijn jullie sterk verbonden en een dier heeft vaak meer te vertellen dan je doorhebt.
Door gedrag, door gezondheidsproblemen, ook daar zit een kern in voor jou.

Wat laat jouw dier jou zien? Hoe kunnen jullie elkaar beter (leren) begrijpen. Maar ook voor jezelf is het een leer- en groeiproces die vanuit het leven met jouw dier kan ontstaan. Door wat jouw dier jou laat zien.

Mijn missie, mijn taak is, dat ik mens en dier heel graag wil laten zien wat zij elkaar hebben te vertellen, maar vooral wat zij van elkaar kunnen leren.

Waardoor het leven met elkaar, de omgang, zoveel plezieriger, maar vooral waardevoller wordt.

Er zijn zo weinig mensen die weten wat de mogelijkheden zijn. Ik wil ze heel graag dit bijzondere stukje laten zien.

Wat veel meer inhoud heeft dan menigeen beseft.

Je bent van harte welkom en zie hieronder de mogelijkheden. Heb je vragen of weet je niet precies wat passend is voor jou en jouw dier, je mag altijd vrijblijvend contact opnemen uiteraard.

Liefs, Diana


Reading over jou en je dier:
Onze dieren hebben zoveel te vertellen. Bepaald gedrag, een verandering, angst.
Wat willen jouw dier vertellen? In een reading ontvang jij de informatie die je verder helpt. Zegt wat jouw dier wil zeggen. Laat zien hoe jij je dier kunt helpen. En geeft ook verheldering over jezelf en jullie samen. Een Reading brengt geen uitslag over gezondheidsproblemen en vertelt ook niet over de toekomst. Wel zorgt een Reading voor meer verbinding en begrip tussen jullie beiden. Lees hier meer…

Reading met jouw overleden dier:
Als jouw dier is overleden brengt dat een groot verdriet met zich mee. Vaak had je nog dingen willen zeggen. Of twijfel je of je het wel goed hebt gedaan.
Misschien heeft jouw dier jou nog iets te zeggen?
Het kan rust brengen als je nog even de kans krijgt om met jouw dier te communiceren. Daar is deze vorm van Reading ideaal voor.
Ik doe geen Reading in de oppervlakkige lagen, maar communiceer op diepgaand niveau met jouw dier. Ook in de onderbewuste lagen. Die veel informatie omvatten voor jou.
Lees hier meer…

Healing op afstand voor jouw dier:
Een healing op afstand is even effectief als een healing bij fysiek contact. Een healing op afstand gaat ongemerkt voor het dier, dus eigenlijk nog effectiever. Blokkades weg, energie gaat beter stromen. Meer balans en begrip. Want tijdens de healing komt er ook informatie binnen. Waardoor jij je dier en de situatie beter kunt begrijpen. Kunt handelen en jouw dier weer beter kan functioneren weer veel beter in zijn vel komt te zitten. De informatie van de healing. Wat er gebeurd is en wat ik heb gezien, samen met de informatie die ik aan jou door mag geven ontvang je in een audiobericht. Hiermee ervaar je ook de energie van de Healing.
Een Healing is niet fysiek gericht, dus gezondheidsproblemen worden niet behandeld. Ook wordt er niet naar de toekomst gekeken. De behandeling is in het hier en nu en om jouw dier beter te laten functioneren, beter in balans te brengen en blokkades in het onderbewuste systeem aan te pakken en overtollige opgeslagen energie op te ruimen. Healing is ook een uitstekend middel voor honden met een trauma.
Lees hier meer…

Healing op afstand overleden dier:
Een prachtige en liefdevolle manier om jouw overleden dier en jou weer op de juiste manier te verbinden.
Als jouw dier is overleden brengt dat veel verdriet met zich mee en als het ook nog eens onverwacht is gebeurd of de manier hoe het is gegaan, daar heb jij niet helemaal vrede mee.
Als je nog vragen hebt of nog iets tegen jouw dier wilt zeggen.
Als je wilt weten of het op de juiste manier is gegaan en jouw dier gelukkig is geweest.
Er zijn zoveel vragen, maar het belangrijkste is dat jullie samen weer in liefde bij elkaar worden gebracht. Waarbij de tijd even wordt teruggedraaid en jullie weer even kunnen genieten. Waar er even helemaal geen verdriet meer is, maar extra tijd om het moment van afscheid op de juiste manier te kunnen volbrengen.
Dit brengt een diepgaande rust en het verdriet wat beter te verteren wordt. Draaglijker.
De oude pijn wordt in het nu in liefde omgezet en je zal voor altijd op de juiste manier met jouw overleden dier verbonden zijn.
Lees hier meer…


Geschreven door Lisa Vis
Diana van de Fluistering in jou, zal je helpen te communiceren met jouw dier en daardoor je hart te openen voor hun boodschap.
Als jouw dier klachten heeft, waarvan je niet goed weet wat je ermee moet, kan Diana jouw dier helpen met weer goed in zijn/haar vel te komen. Door middel van healing en energie, kan ze helpen met gezondheidsklachten, spanningen en eventuele trauma’s uit het systeem te helpen. En net dat extra zetje geven om het lichaam zichzelf te helpen genezen en weer terug in balans te komen.

Ook kan je bij haar terecht voor een reading. Om meer te weten te komen wat je volgende stap moet zijn met jouw dier, wat er nou echt aan de hand is en wat jouw dier nou voelt of te zeggen heeft. Het is ook mogelijk om in contact te komen met een overleden dier. Het is voor ons mensen heel moeilijk om bewust te zijn van onze energie en wat we uitstralen. Dieren pikken dit feilloos op. Zij worden enorm beïnvloed door onze energie, gedachten, meningen en eigen gezondheid. Sta open voor wat Diana en jouw dier je te brengen heeft, het komt namelijk altijd vanuit liefde.

Joyce Berenschot Reading voor haar kater:
Vandaag heb ik een prachtige reading mogen ontvangen van Diana. Wow.. niet in woorden te beschrijven hoeveel het met me deed toen ik het las. Kippenvel, herkenning en met zoveel liefde en aandacht geschreven. Na het vinden van haar op internet voelde ik meteen dat dit de juiste plek was. En dat gevoel klopte…dank je wel lieve Diana voor de waardevolle inzichten die je mij hebt gegeven. Ik ben zo anders naar de situatie gaan kijken. Ik ben je ontzettend dankbaar  Liefs Joyce
<3 _/\_