Mens & dier

Pets-united is de verbinding tussen mens en dier. En de hulp voor dieren. Hier had ik eerst een eigen website voor gemaakt, maar er bleek al snel dat mijn werk voor mensen, onder de naam “de Fluistering in jou”, veel dichter bij mijn werk voor dieren staat, dan gedacht.

Daarom heb ik de 2 websites samengevoegd. Om het overzichtelijker te houden.

Pets-united heeft een eigen pagina op FB

Ik kan jou helpen, ik kan jouw dier helpen, maar ook zijn jullie sterk verbonden en een dier heeft vaak meer te vertellen dan je doorhebt.
Door gedrag, door gezondheidsproblemen, ook daar zit een kern in voor jou.

Wat laat jouw dier jou zien? Hoe kunnen jullie elkaar beter (leren) begrijpen. Maar ook voor jezelf is het een leer- en groeiproces die vanuit het leven met jouw dier kan ontstaan. Door wat jouw dier jou laat zien.

Mijn missie, mijn taak is, dat ik mens en dier heel graag wil laten zien wat zij elkaar hebben te vertellen, maar vooral wat zij van elkaar kunnen leren.

Waardoor het leven met elkaar, de omgang, zoveel plezieriger, maar vooral waardevoller wordt.

Er zijn zo weinig mensen die weten wat de mogelijkheden zijn. Ik wil ze heel graag dit bijzondere stukje laten zien.

Wat veel meer inhoud heeft dan menigeen beseft.

Ga je mee in de ontdekkingsreis van de ontwikkeling van jou en jouw dier?

Je bent van harte welkom en zie hieronder de mogelijkheden. Heb je vragen of weet je niet precies wat passend is voor jou en jouw dier, je mag altijd vrijblijvend contact opnemen uiteraard!

Lieve groet, Diana


Reading over jou en je dier:
Onze dieren hebben zoveel te vertellen. Bepaald gedrag, een verandering, gezondheidsproblemen.
Vaak zijn ze gerelateerd aan ons.
Wat willen onze dieren vertellen? In een reading ontvang jij de informatie die je verder helpt. Zegt wat jouw dier wil zeggen. Laat zien hoe jij je dier kunt helpen. En geeft ook verheldering over jezelf.
Meer connectie en begrip tussen jullie beiden. Lees hier meer…

Reading over jouw dier:
Waarom verandert jouw dier?
Welk gedrag vertelt jouw dier?
Het lijkt wel alsof alles “toevallig” gebeurd. Maar heel vaak betekend een verandering in jouw dier dat er meer aan de hand is. Jouw dier wil jou iets vertellen, maar het lukt hem of haar niet. Ik mag dan degene zijn die communiceert. Ik ben de brug tussen jouw dier en jou. Ik breng de hoognodige informatie naar jou toe, zodat jij jouw dier kunt helpen. Met de gezondheid of gedrag. En meestal hebben deze twee ook met elkaar te maken. Wat blijkt, er lijkt soms heel veel aan de hand. Terwijl de kern, “de oorzaak” vaak heel duidelijk en “eenvoudig” is. Lees hier meer…

Healing met reading voor jouw dier.
Een healing op afstand is even effectief als een healing bij fysiek contact. Een healing op afstand gaat ongemerkt voor het dier, dus eigenlijk nog effectiever. Blokkades weg, energie gaat beter stromen. Meer balans en begrip. Want tijdens de healing komt er ook informatie binnen. Waardoor jij je dier en de situatie beter kunt begrijpen. Kunt handelen en jouw dier weer beter kan functioneren weer veel beter in zijn vel komt te zitten. De informatie van de healing. Wat er gebeurd is en wat ik heb gezien, samen met de informatie die ik aan jou door mag geven ontvang je in een document.
Lees hier meer…


Remedies afgestemd op jouw dier:
Om de balans in het lichaam van je dier te herstellen, maak ik zelf remedies, die ik geheel afstem op jouw dier.
Wat jouw dier nodig heeft, voor zijn of haar fysiek gestel, energetisch of mentaal. Het dier bestaat, net als de mens, niet alleen uit een lichaam. Er hangt nog veel meer aan vast. Op alle lagen werken de remedies, subtiel, doch efficiënt en zorgen voor een herstel tot in de kern en vanuit de kern. Zodat het niet een tijdelijke of vluchtige oplossing is. Maar een herstel voor altijd. Een basis maken die stabiel is, zodat het dier zich ook weer kan herstellen op elk niveau. En alleen daar kan een goede gezondheid mee ontstaan. Fysiek en psychisch.
Lees hier meer…


Geschreven door Lisa Vis
Diana van de Fluistering in jou, zal je helpen te communiceren met jouw dier en daardoor je hart te openen voor hun boodschap.
Als jouw dier klachten heeft, waarvan je niet goed weet wat je ermee moet, kan Diana jouw dier helpen met weer goed in zijn/haar vel te komen. Door middel van healing en energie, kan ze helpen met gezondheidsklachten, spanningen en eventuele trauma’s uit het systeem te helpen. En net dat extra zetje geven om het lichaam zichzelf te helpen genezen en weer terug in balans te komen.

Ook kan je bij haar terecht voor een reading. Om meer te weten te komen wat je volgende stap moet zijn met jouw dier, wat er nou echt aan de hand is en wat jouw dier nou voelt of te zeggen heeft. Het is ook mogelijk om in contact te komen met een overleden dier. Het is voor ons mensen heel moeilijk om bewust te zijn van onze energie en wat we uitstralen. Dieren pikken dit feilloos op. Zij worden enorm beïnvloed door onze energie, gedachten, meningen en eigen gezondheid. Sta open voor wat Diana en jouw dier je te brengen heeft, het komt namelijk altijd vanuit liefde.

Joyce Berenschot Reading voor haar kater:
Vandaag heb ik een prachtige reading mogen ontvangen van Diana. Wow.. niet in woorden te beschrijven hoeveel het met me deed toen ik het las. Kippenvel, herkenning en met zoveel liefde en aandacht geschreven. Na het vinden van haar op internet voelde ik meteen dat dit de juiste plek was. En dat gevoel klopte…dank je wel lieve Diana voor de waardevolle inzichten die je mij hebt gegeven. Ik ben zo anders naar de situatie gaan kijken. Ik ben je ontzettend dankbaar  Liefs Joyce
<3 _/\_