Mens & dier

Ik had eerst een aparte website voor mijn hulp aan dieren, onder de naam Pets-united, er bleek al snel dat mijn werk voor mensen, onder de naam “de Fluistering in jou”, veel dichter bij mijn werk voor dieren staat, dan gedacht.
Daarom heb ik beiden samengevoegd. En valt alles onder mijn Praktijk; de Fluistering in jou.

Ik kan jou helpen, ik kan jouw dier helpen, maar ook zijn jullie sterk verbonden en een dier heeft vaak meer te vertellen dan je doorhebt.

Door wat er gebeurt laat een dier iets van zichzelf zien en heeft soms ook een boodschap voor jou.

Hoe kan jij je dier beter begrijpen? Wat heeft jou dier te vertellen?
Hoe kan jij je dier helpen? Wat mag er anders of wat heb jij je dier te vertellen?

Mijn missie, mijn taak is, dat ik mens en dier nader tot elkaar breng. Meer begrip.

Waardoor het leven met elkaar, de omgang, zoveel plezieriger, maar vooral waardevoller wordt.

Er zijn zo weinig mensen die weten wat de mogelijkheden zijn. Ik wil ze heel graag dit bijzondere stukje laten zien.

Wat veel meer inhoud heeft dan menigeen beseft.

Je bent van harte welkom en zie hieronder de mogelijkheden. Heb je vragen of weet je niet precies wat passend is voor jou en jouw dier, je mag altijd vrijblijvend contact opnemen.

Liefs, Diana


Reading over jouw dier:
Wat is er met jouw dier aan de hand? Je ziet veranderingen en begrijpt niet wat er gebeurd? Is jouw dier wel gelukkig? Heeft jouw dier iets te zeggen? Hoe kan jij je dier helpen? Wat heeft jouw dier nodig? Het zijn vragen die in je op kunnen komen als jij naar je dier kijkt. Doe je het wel goed? Zijn er dingen die je anders kunt doen? Heeft je dier ergens last van? Als je ergens mee zit wat jouw dier betreft kan jij je vraag stellen en deze neem ik mee in de Reading. Lees hier meer….

Reading over jouw dier (en jou):
Onze dieren hebben zoveel te vertellen. Bepaald gedrag, een verandering, angst.
Wat wil jouw dier vertellen? In een reading ontvang jij de informatie die je verder helpt. Wat jouw dier wil zeggen. Laat zien hoe jij je dier kunt helpen. En geeft ook verheldering over jezelf en jullie samen. Een Reading brengt geen uitslag over gezondheidsproblemen en vertelt ook niet over de toekomst. Wel zorgt een Reading voor meer verbinding en begrip tussen jullie beiden. Lees hier meer…

Healing op afstand voor jouw dier:
Een healing op afstand is even effectief als een healing bij fysiek contact. Een healing op afstand gaat ongemerkt voor het dier, dus eigenlijk nog effectiever. Blokkades weg, energie gaat beter stromen. Meer balans en begrip. Want tijdens de healing komt er ook informatie binnen. Waardoor jij je dier en de situatie beter kunt begrijpen. Kunt handelen en jouw dier weer beter kan functioneren weer veel beter in zijn vel komt te zitten. De informatie van de healing. Wat er gebeurd is en wat ik heb gezien, samen met de informatie die ik aan jou door mag geven ontvang je in een audiobericht. Hiermee ervaar je ook de energie van de Healing.
Een Healing is niet fysiek gericht, dus gezondheidsproblemen worden niet behandeld. Ook wordt er niet naar de toekomst gekeken. De behandeling is in het hier en nu en om jouw dier beter te laten functioneren, beter in balans te brengen en blokkades in het onderbewuste systeem aan te pakken en overtollige opgeslagen energie op te ruimen. Healing is ook een uitstekend middel voor honden met een trauma.
Lees hier meer…


Joyce Berenschot Reading voor haar kater:
Vandaag heb ik een prachtige reading mogen ontvangen van Diana. Wow.. niet in woorden te beschrijven hoeveel het met me deed toen ik het las. Kippenvel, herkenning en met zoveel liefde en aandacht geschreven. Na het vinden van haar op internet voelde ik meteen dat dit de juiste plek was. En dat gevoel klopteā€¦dank je wel lieve Diana voor de waardevolle inzichten die je mij hebt gegeven. Ik ben zo anders naar de situatie gaan kijken. Ik ben je ontzettend dankbaar  Liefs Joyce
<3 _/\_