Elevera; producten uit eigen atelier

Elevera heeft een eigen FB pagina, je maakt er kans op leuke producten.

Onder de naam Elevera maak ik diverse producten. Van poefen, zitkussens, meditatiekussens en kussens tot geschenken, kleden, accessoires, geurmelts, leuke hebbedingen. Een diversiteit en ook steeds wisselend, omdat het allemaal unieke stukken zijn. Je kunt deze producten allemaal terugvinden in mijn webshop.


Allemaal met liefde en aandacht gemaakt.
Vanuit passie ontstaan.

Je kunt bij mij langskomen in mijn atelier/praktijk, om de producten te bekijken.
Ook te bestellen via de webshop en dan kunnen ze uiteraard ook naar je opgestuurd worden.
Tevens maak ik producten op maat. Geheel naar jouw wens.

Ook maak ik pasteltekeningen.
Uit de vrije hand of in opdracht.

Heb jij een lap stof liggen en wil je er iets van gemaakt hebben?
Heb jij de wens om een zielentekening te laten maken?
Heb jij iets in gedachten wat je graag gemaakt zou willen zien?
Heb jij iets bij mij in de (web)shop gezien maar zou je het net een andere twist willen geven?
Wil je iemand verrassen met iets unieks?
Heb jij een dierbaar product waar je de stof niet van wilt missen?

Laat er iets anders van maken waar je nu wel iets aan hebt en wat jou de dierbare stof nog meer waarde laat geven. Bijvoorbeeld, de stof van je oude wieg. De stof van de oude gordijnen van je overleden vader of moeder. Een oude sprei van vroeger. Geef iets wat speciaal is voor jou (of voor een ander) de kans voor een nog meer speciale tweede ronde.

In bovenstaande-, of andere gevallen, neem vooral vrijblijvend contact met mij op.

Wil je graag langskomen en mijn producten bekijken? Neem van tevoren even contact op. Aangezien ik ook behandelingen geef vanuit mijn Praktijk en consulten doe, ben ik niet altijd direct aanwezig en daarom werk ik op afspraak. Een belletje of mailtje vooraf voldoet. Heb ik tijd, kom gerust. Ben ik bezig, spreken we een andere tijd af.

Liefs Diana