Remedies; afgestemd op het dier.

Van en naar de essentie.

Remedies zijn kleine flesjes met vloeistof, afgestemd op de essentie (kern, bronenergie) van het dier waar de remedies voor zijn en daarbij de enorm krachtige maar ook subtiele werking van de energie van edelstenen.
Deze remedies maak ik zelf door in verbinding te gaan met het dier en de energie van het dier. Elk dier is uniek en heeft daarbij een unieke benadering en toepassing nodig.

Remedies kunnen afgestemd worden op elk dier.

De remedies zijn vloeistoffen zonder alcohol en worden daardoor zonder problemen door het dier ingenomen. Het lichaam neemt het makkelijk op, omdat het op een heel subtiel niveau vibreert, maar daardoor is het wel diep werkzaam en gaat het helemaal tot naar de bron, de kern van het probleem toe. Zodat de oorsprong dus echt wordt aangepakt, een heling voor altijd en niet een tijdelijke oplossing, zoals er zoveel producten zijn
Afhankelijk van het probleem, wordt de duur en actie afgestemd uiteraard.
Vooraf bespreken wij alles en daarna maak ik de remedies. Je ontvangt een bericht wanneer ze klaar zijn. Ik kan ze naar je opsturen of je haalt ze hier op.

Alles gaat in overleg, ik kan hier geen standaard voorbeelden geven, aangezien de aanpak divers is. Daarom is het ook zo effectief.

De remedies zijn ook een hele mooie aanvulling op medicatie die al wordt gegeven. Of als je bijvoorbeeld al in een traject loopt bij de dierenarts of holistisch arts, kunnen deze remedies juist de perfecte aanvulling bieden. Ze bijten elkaar niet. Ze werken op een geheel ander niveau in het lichaam.

Deze remedies zijn veelzijdig inzetbaar, heb jij een dier wat niet lekker gaat,
neem vooral even contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Jouw dier help ik op afstand, dus mocht je niet in de buurt wonen of niet mobiel zijn, is dat geen enkel probleem. Ik werk op afstand. Het is even effectief als dat ik jouw dier fysiek zie. Alles bestaat uit energie en werkt met energie en daarbij speelt afstand geen rol. Sterker nog, afstand bestaat niet en een dier ondervindt er op deze manier ook geen stress van.

Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom hier in de Praktijk, maar jouw dier help ik uitsluitend op afstand. Omdat dat gewoon de meest effectieve en prettige manier is voor het dier.

Remedies helpen bij:

  • Gezondheidsproblemen
  • Gedragsproblemen
  • Trauma’s
  • Blokkades
  • Ophoping van energie/afvalstoffen
  • Niet lekker in zijn/haar vel zitten
  • Bij een groot vraagteken wat er aan de hand is
  • Als er van alles geprobeerd is maar er nog steeds geen gewenst resultaat is

Per Sé, kater, mooie verandering m.b.v. remedies die op hem afgestemd zijn.

Geschreven door Esther Kooyman:
Ik had nooit gedacht dat onze kater zo goed zou reageren op remedies. Al jaren heb ik contact met Diana. Ze steunt ons met natuurlijke producten met de gezondheid van onze dieren. In een cattery heb je nu eenmaal te maken met hormonen en de daarbij behorende stress in een groep katten. Dieren castreren is natuurlijk de oplossing maar niet als je zorg wilt dragen voor het behoud van een ras. Ons motto is altijd geweest elke kat gelukkig. Ons Per Sé is een geweldige lieve kater. Zijn lieve karakter, zijn hormonale schommelingen en die van de dames in huis, dat werkt hem tegen. Hij is onderdanig aan zijn opa en mag best wat meer body krijgen. Diana is aan de slag gegaan om remedies specifiek voor Per Sé te maken. Een druppel flesje met vloeistof. Het leuke is ook dat hij geheel vrijwillig voor me gaat staan om de 2x daags druppeltjes op te likken. Nog mooier is dat we geweldig goed resultaat zien. Per Sé word voller en straalt weer, hij zit weer goed in zijn vel.
Dank je wel Diana zeker namens onze Per Sé
Een aanrader voor elke kat die veel beter in zijn vel kan zitten!

Groetjes Esther