Pastel Tekeningen

Jaren geleden ontstond het opeens spontaan.
Tekeningen maken. Pastelkrijt sprak mij het meest aan. En ook al heb ik tussendoor verf en andere producten geprobeerd. Van pastelkrijt gaat mijn hart sneller stromen, het maakt mij heel blij.

Het leeft en je kunt de kleuren heel mooi door elkaar heen mengen.
Het fijne van pastel vind ik dat het zacht is en diepgaande kleuren heeft en dat de kleursensatie oneindig is, omdat het zo makkelijk door elkaar heen aan te brengen is. Laag op laag en met de vingers de kleuren samenvoegen.

Voor mij is dat het ultieme gevoel.

Naast de spontane tekeningen die uit “het niets” ontstaan, maak ik ook tekeningen in opdracht, zielentekeningen.

Ik hou van vloeiende lijnen en beweging. Kleur en intensiteit. Het zijn niet zomaar tekeningen. Ze ontstaan vanuit de verbinding met mijn Bron.

Ik laat het ontstaan en laag voor laag wordt gevormd. Wat het uiteindelijke resultaat is, is voor mij ook altijd een verrassing. Ze zijn heel divers en toch zie je er ook een vergelijking in. Het leven komt er in terug. Daarmee bedoel ik niet het dagelijks leven hier op aarde. Ik bedoel het leven, het bestaan, alles wat er is. Tastbaar en niet tastbaar. De tekening leeft, ook al kun je het niet benoemen wat het is of wat het met je doet.

De naam Senanda Spirit is mij ingegeven. Onder deze naam maak ik mijn pasteltekeningen.

Maar het doet zeker iets. En dat is de kern waar het om gaat. Ervaren in plaats van benoemen. Ontvangen in plaats van plaatsen. Of willen weten.

Loslaten is het proces. Vertrouwen en in verbinding. Met jezelf maar ook met alles wat bestaat. Het leven dat je leeft als je in overgave gaat. Met een dosis gezonde levenslust.

Mijn tekeningen zijn te koop, je kunt hier in de Praktijk langskomen (neem van tevoren even contact op, want ik ontvang hier ook mensen voor Reading, Healing en persoonlijke begeleiding in de vorm van gesprekken, dus ik ben niet altijd direct beschikbaar). Je kunt ze ook via mijn webshop bestellen en dan stuur ik ze naar je op met track en trace code.

Ik wens je veel (kijk)plezier!

Liefs Diana