Trauma verwerking

Heling op diep niveau

Wil jij ook graag weer blij zijn en verder leven?

Ik zie zoveel mensen die pijn hebben. Een stil verdriet. Een last die zij met zich meedragen.

Mensen die zich voortslepen door het leven en niet meer leven.

Ze weten niet hoe ze er mee om moeten gaan.

Hoe kom je van iets af wat recentelijk of al lang geleden is gebeurd en in je hele systeem is genesteld, omdat je niet weet hoe je het op kunt lossen.

Als je er eigenlijk niet meer aan herinnerd wilt worden, maar je ook heel goed beseft, dat als je niks doet, het alleen maar erger wordt.

Vooral als het leven niet meer lekker loopt, je niet meer lekker in je vel zit. Je lichaam signalen geeft en je eigenlijk nergens meer zin in hebt. Of je weet je elke keer weer voort te trekken en alles weg te duwen.

Maar voor hoelang?

Wil jij ook graag jouw verdriet delen maar je weet niet met wie?

Bang dat je niet begrepen wordt. Of uitgelachen. Of dat het raar gevonden wordt. Dat je te horen krijgt dat je je aanstelt. Dat je gewoon eens door moet gaan met je leven en niet overal in moet blijven hangen.

Maar wat nou als jij hier niks aan kunt doen? Jouw lichaam om heling vraagt. Jij naar antwoorden zoekt, zodat je het voor eens en altijd achter je kunt laten, nadat het geheeld is of zelfs tijdens de heling.

Er is een andere manier mogelijk.

Om in het nu hetgeen wat achter jou ligt los te laten.

In liefde en respect. In geborgenheid en vertrouwen.

Dit kan niet opgelost worden vanuit het hoofd

Dit heeft alles te maken met voelen.

Helen kan alleen vanuit je zijn en niet vanuit je denken.

Het gesprek is het begin.

De liefde en de warmte doet de rest.

Heling is alleen mogelijk vanuit iemand die jou begrijpt en weet hoe het voelt.

Vanuit ervaring.

Trauma’s zijn niet te verwerken vanuit een boek. Een studie die is aangeleerd. Elk trauma is uniek en verdient unieke aandacht.
Hulp die afgestemd is op het individu.

Dit gebeurd vanuit het hart en doe ik vanuit levenservaring en ervaring in mijn werk. Groei in mezelf. Groei die ik heb doorgemaakt door meerdere moeilijke omstandigheden in mijn leven.

Ik weet als geen ander wat voor impact een trauma (of meerdere) op je leven heeft. Op wie je daardoor wordt en dat je steeds verder van jezelf af komt te staan. En je het zelf vaak niet eens doorhebt.

Ik heb zo vaak in mijn eigen leven gedacht, hoe los ik dit ooit op. En toch is het gelukt en ben ik zo blij en dankbaar het dat mij gelukt is. Dat ik er doorheen ben gegaan en dat ik in heb kunnen zien dat het mij ook heel veel heeft gebracht. Je leert het liever op een andere manier. Maar alleen als je heel veel of iets heel heftigs hebt meegemaakt, kan je ook begrijpen en inzien dat er altijd een tegenhanger is. Altijd een oplossing. Altijd een mogelijkheid. En altijd een heling.

Graag begeleid ik jou in dit stuk van jouw leven. Dat hoeft helemaal niet zwaar en moeilijk te zijn. Zolang je er maar op een andere manier naar kunt kijken. En dat leer ik je graag.

Vanuit vertrouwen, rust en begrip, ben ik de liefdevolle begeleiding voor jou. In jouw tempo, hoe jij het wilt. Ik stem alleen af en voel aan wat er nodig is.

Ben jij er klaar voor om deze mooie reis in jezelf aan te gaan?
Zodat je eindelijk meer rust vindt in jezelf?
Als jij dit leest en denkt “ja”, dan hoor ik heel graag van jou.

Als jij nog twijfelt, mail mij dan gerust. Ik beantwoord als jouw vragen en kan je nog net dat stukje uitleg geven wat jij misschien nodig hebt om wel die “ja” te kunnen zeggen.

Het is niet eng. Het is enkel heel mooi. En heel erg bevrijdend!

Ik ontmoet je graag. Liefs van Diana

Informatie:

Wil jij een afspraak maken of heb je nog vragen, dit kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@defluisteringinjou.nl
Je ontvangt snel een antwoord of bevestiging.
Een consult kan telefonisch (dit is net zo effectief en heeft ook zo zijn voordelen) of hier in de praktijk of eventueel bij jou thuis (tegen een meerprijs in overleg).
Het eerste consult duurt een uur en kost € 45,00
De consulten erna variëren tussen € 45,00 en € 65,00 per uur.
Dit is afhankelijk van wat er gaande is bij jou. Je hoort altijd na het gevolgde consult wat de vervolgstap is en de prijs (dit kan dus per consult verschillend zijn), afhankelijk van welke behandelingswijze nodig is.
Dit weet ik niet van tevoren, daarom is het eerste consult altijd een vaste prijs. Dit is een intake en opstart en daarna volgt de rest van de werkwijze.


Je ontvangt altijd duidelijkheid en transparantie. Je hebt altijd de mogelijkheid om na een consult ervoor te kiezen er niet mee door te gaan.
Je ontvangt begeleiding tijdens het consult maar ook erna. Dus tussen twee consulten in zal er ook contact zijn als je dit nodig hebt.
Privacy en klantgerichtheid staan bij mij voorop.


Diana.


“Mijn ervaringen staan mij niet in de weg. Ze vormen wie ik ben geworden maar niet wie ik ben.
Er is altijd een weg terug naar het begin.
Van waaruit alles weer kan groeien”.


Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).

Ontvang een melding per e-mail als er een nieuwe blog is geplaatst

Schrijf je hier in