Trauma verwerking.

Wil jij ook graag weer blij zijn en verder leven?

Ik zie zoveel mensen die pijn hebben. Een stil verdriet. Een last die zij met zich meedragen.
Mensen die zich voortslepen door het leven en niet meer leven.
Ze weten niet hoe ze er mee om moeten gaan.
Mensen met lichamelijke problemen. Mensen met psychische of emotionele problemen.

Hoe kom je van iets af wat recentelijk of al lang geleden is gebeurd en in je hele systeem is genesteld, omdat je niet weet hoe je het op kunt lossen.

Als je er eigenlijk niet meer aan herinnerd wilt worden, maar je ook heel goed beseft, dat als je niks doet, het alleen maar erger wordt.

Vooral als het leven niet meer lekker loopt, je niet meer lekker in je vel zit. Je lichaam signalen geeft en je eigenlijk nergens meer zin in hebt. Of je weet je elke keer weer voort te trekken en alles weg te duwen.

Maar voor hoelang?

Wil jij ook graag jouw verdriet delen maar je weet niet met wie?

Bang dat je niet begrepen wordt. Of uitgelachen. Of dat het raar gevonden wordt. Dat je te horen krijgt dat je je aanstelt. Dat je gewoon eens door moet gaan met je leven en niet overal in moet blijven hangen.

Maar wat nou als jij hier niks aan kunt doen? Jouw lichaam om heling vraagt. Jij naar antwoorden zoekt, zodat je het voor eens en altijd achter je kunt laten, nadat het geheeld is of zelfs tijdens de heling.

Er is een andere manier mogelijk.

*Om in het nu, hetgeen wat achter jou ligt, los te laten.
*In liefde en respect. In geborgenheid en vertrouwen.
*Dit kan niet opgelost worden vanuit het hoofd
*Dit heeft alles te maken met voelen.

Helen kan alleen vanuit je zijn en niet vanuit je denken.

Het gesprek is het begin.

De liefde en de warmte doet de rest.

Heling is alleen mogelijk vanuit iemand die jou begrijpt en weet hoe het voelt.

Vanuit ervaring.

Trauma’s zijn niet te verwerken vanuit een boek. Een studie die is aangeleerd. Elk trauma is uniek en verdient unieke aandacht.
Hulp die afgestemd is op het individu.

Dit gebeurt vanuit het hart en doe ik vanuit levenservaring en ervaring in mijn werk. Groei in mezelf. Groei die ik heb doorgemaakt door meerdere moeilijke omstandigheden in mijn leven.

Ik weet als geen ander wat voor impact een trauma op je leven heeft. Op wie je daardoor wordt en dat je steeds verder van jezelf af komt te staan. En je het zelf vaak niet eens doorhebt.

Ik heb zo vaak in mijn eigen leven gedacht, hoe los ik dit ooit op. En toch is het gelukt en ben ik zo blij en dankbaar het dat mij gelukt is. Dat ik er doorheen ben gegaan en dat ik in heb kunnen zien dat het mij ook heel veel heeft gebracht.
Je leert het liever op een andere manier. Maar alleen als je heel veel of iets heel heftigs hebt meegemaakt, kan je ook begrijpen en inzien dat er altijd een tegenhanger is. Altijd een oplossing. Altijd een mogelijkheid. En altijd een heling.

Lang of kort geleden heeft jouw lichaam een trauma meegemaakt. Dat kan emotioneel of fysiek, of beiden, geweest zijn. Het trauma zit opgeborgen in jouw lichaam en is vakkundig weggestopt, dit heet de overlevingsstand. Veel mensen leven op deze manier, jij bent dus niet anders dan anderen het doen.
Echter is het wel een manier van leven die niet natuurlijk is. En als je veel dingen hebt meegemaakt, of iets wat heel heftig was, dan voelt het net alsof je in het lichaam van een ander zit. Alsof het jouw lichaam niet is. Jullie zijn elkaar kwijtgeraakt als zelfbeschermingsmechanisme en heel vaak gebeurt dit onbewust.

Pas op het moment dat jij gaat merken dat je lichamelijke klachten hebt die onverklaarbaar zijn en/of dat jij je mentaal steeds slechter gaat voelen (recht op een burn-out gevoel af), kom je steeds meer tot de ontdekking dat er van alles niet klopt in de manier van functioneren van jouw hele zijn.

Je mag weer meer heel gaan worden. Jouw lichaam heb je nodig en is heel belangrijk. Je lichaam heeft veel voor jou gedragen. Nu mag je lichaam bevrijdt worden van alle ballast en mag het trauma weg gaan stromen.

Dit is uiteraard niet zomaar gebeurd en dit is een weg, maar wel een hele mooie weg. Waarbij je bevrijdt wordt van oude trauma(‘s) en pijn(en) en je daarvoor niet terug hoeft te gaan in het verleden, maar alles in het nu in liefde wordt gereset. In jou. Waardoor jij je letterlijk gaat bevrijden maar ook minder emotioneel zal zijn omdat je jezelf steeds meer gaat begrijpen en vooral accepteren.

Graag begeleid ik jou in dit stuk van jouw leven. Dat hoeft helemaal niet zwaar en moeilijk te zijn. Zolang je er maar op een andere manier naar kunt kijken. En dat leer ik je graag.

Vanuit vertrouwen, rust en begrip, ben ik de liefdevolle begeleiding voor jou. In jouw tempo, hoe jij het wilt. Ik stem alleen af en voel aan wat er nodig is.

Ben jij er klaar voor om deze mooie reis in jezelf aan te gaan?
Zodat je eindelijk meer rust vindt in jezelf?
Als jij dit leest en denkt “ja”, dan hoor ik heel graag van jou.

Het is niet eng. Het is enkel heel mooi. En heel erg bevrijdend!

Ik ontmoet je graag. Liefs, Diana

Informatie:

Hulp is mogelijk in 3 vormen:

* Healing met begeleidende gesprekken bij mij in de Praktijk
* Healing op afstand
* Reading, voor als je de stap voor Healing nog even te snel vindt gaan.

Klik op de 3 opties voor meer informatie.

Liefs, Diana.


“Mijn ervaringen staan mij niet in de weg. Ze vormen wie ik ben geworden maar niet wie ik ben.
Er is altijd een weg terug naar het begin.
Van waaruit alles weer kan groeien”.