Reading voor kinderen.

Kinderen zijn steeds gevoeliger en pikken veel energie op, in deze steeds drukker wordende maatschappij, die helemaal niet van hun is. Dit kan er wel voor zorgen dat een kind steeds verder van zichzelf komt af te staan en ander (aangepast) gedrag gaat vertonen.

Alles wat zich van binnen opstapelt, zie je niet direct iets van, maar op een gegeven moment wordt het teveel en kunnen er signalen ontstaan dat het kind niet lekker in zijn of haar vel zit.

Dit kan uiten in agressief gedrag, woede-uitbarstingen, schelden, schoppen, slaan.
Het kan ook de andere kant op gaan, een kind wat steeds stiller wordt en zichzelf terugtrekt, vaak ook nog in een vluchtwereld zoals gamen of er een eigen fantasie van maken. Waarbij prestaties op school ook achteruit kunnen gaan. Of het kind wil niet meer spelen met andere kinderen. Noem het maar op, er zijn vele verschillende mogelijkheden.

Elk kind is uniek en elk kind kan het op een eigen manier absorberen en ventileren.

Wat het gevaar is, dat door het aangepaste gedrag er over en weer, tussen ouders en kind, steeds meer verwarring ontstaat.
Als je tenslotte niet begrijpt wat er in je kind omgaat en waar het vandaan komt, dan zie je alleen maar de buitenkant die steeds explosiever of introverter wordt.

Je kind lijkt onhandelbaar, maar is dat wel zo?

Wat als jouw kind staande probeert te blijven in deze veeleisende wereld, waarbij er zoveel verwachtingen zijn en er zoveel drukte is en er zoveel energieën gaande zijn, die niet eens van hun zijn.

Daar hebben ze dan ook nog hun eigen behoeften bij, waar vaak niet eens meer ruimte voor is, omdat het kind aan het “vechten” is om overeind te blijven.

Aangepast gedrag is wat er ontstaat en dat is vaak weer heel moeilijk af te leren.

Hoe eerder er aandacht aan wordt besteed, hoe meer je kunt voorkomen.

Je kunt het begrijpen en er naar handelen.

Als jouw kind zich begrepen voelt, dan is dat voor het kind al een hele last minder.
Ook brengt het bij jou en in jouw gezin een stuk meer rust. Als je kunt kijken naar wat er gebeurt en wat het ook met jou doet, dan vallen opeens de puzzelstukjes in elkaar.

Door middel van een Reading voor jouw kind, krijg jij handvatten, overzicht, inzicht en vooral een hele andere kijk op het functioneren van jouw kind.

Er gaat een nieuwe wereld voor je open die mogelijkheden biedt.

Ouders met hoogsensitieve kinderen voelen vaak heel veel onmacht. Omdat het lijkt alsof alles uit hun vingers glijdt en ze er niks aan kunnen doen.

Er wordt veel hulp geboden vanuit de reguliere wereld maar ook vanuit alternatief.

Wat echter heel vaak gebeurd is dat er alleen maar naar de oppervlakkige lagen wordt gekeken. En niet naar wat er echt diep van binnen in het kind gebeurd en wie het kind diep van binnen, echt is, vanuit haar of zijn oorsprong.

Je kunt je kind zien met bepaald gedrag maar dat betekent niet dat dat jouw kind is.
Wat als jouw kind nu heel anders in elkaar zit? Van alles met zich meedraagt wat helemaal niet van hem of haar is?
Door bepaalde omstandigheden, of doordat het kind nu eenmaal zo in elkaar zit dat het heel veel oppikt en daar niet mee om weet te gaan, wat uiteraard heel logisch is, voor volwassenen is het vaak al heel erg moeilijk en daar kan je nog uitleg aan geven.

Bij een kind werk je op een ander niveau.

Ik maak via een Reading contact tussen jouw kind en jou.
Ik werk met een energie en maak contact met jouw kind van hart tot hart en van ziel tot ziel.
Geen oppervlakkige woorden maar werken tot in de kern en daar de antwoorden vinden.

Ik bied geen kant en klaar oplossingen, maar bied jou wel de hulp en richtlijnen zodat jij in het dagelijks leven de verandering waar kunt gaan maken. Als je dat tenminste wilt. Je kunt de uiteraard zelf bepalen wat je met de Reading doet. Alleen lezen en tot je nemen, of er echt naar gaan handelen en er een ander kind en een andere leefsituatie voor terugkrijgen.

Een Reading is een hulp en een leidraad om echte verandering teweeg te brengen en niet de oppervlakkige symptoombestrijding.

Een Reading is een hulp voor het leven, dat betekent ook dat niet direct alles opgelost is, maar dat je er ook heel veel van leert en vooral anders naar de hele situatie kunt kijken. En daar begint de verandering.

Een stabiele basis en van daar uit verder creëren en mag alles ontstaan.

Een Reading biedt geen toekomstvoorspellingen. En doet geen uitspraken over gezondheid(sproblemen).
Wel kunnen deze indirect aangeraakt worden en misschien zelfs opgelost worden. Want vaak zit de kern niet bij de gezondheidsproblemen die er zijn, maar zit de oorzaak op een hele andere plek in het kind.
Met een Reading raak ik aan wat nodig is en wat de aandacht vraagt en waar de oplossing zit.
Dat betekent dat niet direct alles opgelost is, maar dat je wel iets oplost wat (uiteindelijk) blijvend is.

Wil jij graag meer duidelijkheid over wat er in jouw kind gaande is?
Waarom hij of zij bepaald gedrag vertoont of juist niet?
Wil jij weten wie jouw kind is?
Heb je zelf bepaalde vragen die je wilt stellen aan jouw kind?
Heb jij ergens meer duidelijkheid over nodig?
Heb je vragen maar je weet eigenlijk niet precies wat?
Merk je dat er iets niet lekker gaat of goed voelt, maar je weet niet precies hoe of wat?
Heb je vragen en zoek je antwoorden?
Zoek je antwoorden, specifiek of juist niet, maar wil je graag in het algemeen meer duidelijkheid verschaft hebben?
Et cetera…..


Dan ontvang ik graag onderstaande informatie van jou, op het e-mail adres info@defluisteringinjou.nl

* Naam en achternaam van jou

* Naam en achternaam van jouw kind

* Geboortedatum en geboorteplaats van jouw kind

* Eventuele informatie die jij van belang vindt (hoeft niet)

* Eventuele vragen die jij hebt en mee wilt nemen in de reading, jij zal hier antwoorden op krijgen (vragen hoef je niet te stellen, maar dan staat de reading open en kan er van alles uitkomen. Misschien vanuit een hoek die jij helemaal niet verwacht. Dat kan heel erg mooi zijn, maar is wel belangrijk dat je dit van tevoren weet. Daarom aan jou de keuze om vragen te stellen of niet voor deze reading.)

* Een foto van jouw kind (of meerdere dan kies ik de juiste uit), deze foto heb ik alleen nodig om contact met jou te maken voor de reading, verder gebruik ik hem niet. (Dit is geen fotoreading!)

* Op de foto wil ik graag de ogen goed zien, dus geen flitslicht erin. En recht in de camera kijken.

* Liefst recent, maar als je die niet hebt, graag even de datum van de foto(‘s) erbij vermelden.

Ik adviseer altijd verwachtingen los te laten en vooral je aangenaam te laten verrassen.
Ik werk in de bewuste en onbewust lagen en van de energie van jouw kind, jouw kind merkt daar niets van.
Betekent wel dat ik informatie naar voren kan halen die je misschien niet direct herkent maar dat zal uiteindelijk wel komen. Een Reading werkt qua energie door en als je de Reading ontvangt, adviseer ik ook altijd om deze meerdere keren te lezen omdat je er elke keer weer andere informatie uithaalt. Zelfs al lees je de Reading na een week, maand, jaar of 10 jaar nog een keer. Er komt altijd weer iets uit. De Reading beweegt met het kind mee. Het zit heel vernuftig en mooi in elkaar!

De kosten zijn € 75,00 en het document bevat anderhalf tot 2 maal A-4 (enkelzijdig bedrukt).

Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanvraag. Als je jouw mobiele nummer bij de aanvraag hebt doorgegeven ontvang je een betaalverzoek (soort tikkie) via WhatsApp. En anders ontvang je de betaalgegevens van mij via de mail zodat je zelf het bedrag kunt overmaken.
Binnen 2 weken na ontvangst van betaling, ontvang je het document met de reading per mail.

Een Reading over jouw kind, verbindt jouw kind en jou op een vernieuwende manier.

Hooggevoeligheid en sensitiviteit wordt bij en door kinderen vaak als een last beschouwd, maar het is juist een enorme kracht. Het gaat er wel om dat er met de juiste manier mee om wordt gegaan. Dan verandert alles.

Heel veel liefs, Diana