Reading; meer informatie over en voor jezelf.

Hieronder staan de verschillende soorten Reading die je kunt laten doen. Mocht je het moeilijk vinden om een keuze te maken of weet je eigenlijk niet wat passend is. Dan mag je mij altijd even mailen.

Reading; wie ben ik:

Reading; wie ben ik;

Reading in het nu:

Reading in het nu; voor al jouw vragen over dagelijkse dingen. Relatie, werk, familie, als dingen niet lekker gaan en je weet niet waarom. Als je niet verder komt en steeds in dezelfde cirkel blijft lopen en je steeds op hetzelfde punt komt. Je het gevoel hebt dat jij of je leven stagneert.

Als je ergens de vinger niet op kunt leggen. En veel meer…

Lees hier meer…

Innerlijk kind reading:

Innerlijk kind reading; gaat iets dieper en brengt jou meer in verbinding met jezelf. Als je al bewuster in het leven staat maar je toch merkt dat het niet lekker loopt. Je komt oude problemen tegen en loopt tegen herkenbare dingen aan. Alsof je van de buitenkant naar jezelf kijkt en je echt even niet meer weet hoe je bij jezelf komt.


Een liefdevolle reminder; een hereniging tussen jou en je innerlijk kind.

Lees hier meer…

Zielsreading:

Zielsreading; kan in het nu en in vorige levens gaan. Oude patronen die je niet naar nu kunt linken kunnen uit een ver verleden zijn. Trauma’s, blokkades en weggestopte emoties, krijgen liefdevol de aandacht. Zodat zij geheeld kunnen worden en er weer meer ruimte in jou komt. Een innerlijk kind reading en een zielsreading zijn hele belangrijke aspecten om volledig bij jezelf te kunnen komen en te kunnen manifesteren.

Zonder deze verbinding blijf je tegen jezelf aanlopen en blijft het leven jou confronteren (vaak met een terugkerende les).

Lees hier meer…