Reading in het nu.

**

Wat nu als jij graag eens antwoorden wilt?
Je wilt heel graag weten wie je bent?
Wat je kracht is?
Waar je (elke keer weer) tegenaan loopt?
Hoe het anders kan (of mag)?

Wat zijn je sterke kanten en waar kan je nog  meer mee?
Wat zijn je uitdagingen?

Er zijn zoveel mogelijkheden en de antwoorden kun je krijgen via een reading.

Een reading is een krachtige boodschap op papier. Een document, waarin jij je antwoorden terugvindt, met de hulp erin voor NU en voor de rest van je leven.

Je kunt zelf je vragen van tevoren doorgeven, daar waar jij meer duidelijkheid over wilt, of datgene waar jij je vinger maar niet op kan leggen.

Je ontvangt het document (lengte is anderhalf tot twee maal A-4) per e-mail.

De boodschap is voor NU en later. Als je het document leest als je het ontvangt zit er een boodschap in, als je het opnieuw leest ontvang je weer een nieuwe boodschap en als je de tekst over een jaar of over 10 jaar leest, zitten er weer nieuwe boodschappen in.

De tekst is intuïtief geschreven, ik stem mij af op jou (via een foto, dit is geen fotoreading, ik maak alleen contact via de foto met jou) en de informatie komt spontaan binnen. Dat wil zeggen, de informatie komt via mij op papier terecht. De informatie is dus niet door mij bedacht, ik weet van tevoren ook niet wat er uit mijn pen gaat komen.

Ja, één ding is zeker, hele mooie informatie! Dat kan ik je met zekerheid zeggen, omdat het zo altijd gaat en ik er inmiddels al velen heb gedaan en met zo ontzettend veel plezier. Ik heb er zoveel mensen al zo blij mee kunnen (en mogen) maken. Heel dankbaar werk
.

Practische informatie:

  • Wil jij een Reading laten doen?
  • Stuur mij dan een e-mail (info@defluisteringinjou.nl), met jouw gegevens en foto’s erbij.
  • Jouw naam, achternaam, geslacht, geboortedatum en geboorteplaats.
  • Foto’s van jou, liefst recent en anders even vermelden van wanneer de foto’s zijn.
  • Ik wil graag jouw ogen duidelijk kunnen zien, dus geen flits er in of opzij kijken.
  • Daarnaast nog foto’s van jou helemaal.
  • Je mag meerdere foto’s opsturen, ik zoek de juiste wel uit.
  • Ik gebruik de foto’s alleen om contact te maken met jouw energie

Jij mag bovenstaande gegevens mailen naar info@defluisteringinjou.nl
Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanvraag. En de betaalgegevens.
Binnen 2 weken na ontvangst van betaling, ontvang je het document met de reading per mail.
(Mocht je binnen 48 uur, op werkdagen, geen reactie van mij hebben ontvangen, kan er iets verkeerd zijn gegaan met de mail. Stuur mij dan even een appje of sms op 0643842664. Of mail opnieuw naar defluisteringinjou@gmail.com)

Een reading kost € 75,00 en omvat ca 1,5 a 2 kantjes van een A-4.


Lees hieronder de ervaring van Maike naar aanleiding van haar reading.

“Poeh..ik moest even bijkomen. Ik had van alles verwacht maar dit niet. Middenin de roos..de eerste paar zinnen al! Ik heb het al meerdere keren gelezen en het raakt me telkens weer. Je hebt de wirwar in mijn hoofd moeten vertalen en daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben.
Ik heb al een rode draad gevonden die telkens terugkeert en daar ga ik eerst mee aan de slag: in mijn eigen kracht leren blijven. Dat is stap 1 en dan kijken we weer verder.
Ik kan je niet vertellen hoe dankbaar ik ben.  Mocht ik meer hulp nodig hebben dan zal ik je zeker weer vragen.
Lieve Diana..dankjewel”