Healing; werken met energie.

Healing:

Met behulp van mijn stem en de begeleidende energie, breng ik jou in een diepe serene rust.
Je maakt op een liefdevolle wijze contact met jezelf.
De behandeling gebeurd instinctief, ik word hierbij geleid door het Hogere.
Naast een diepe rust ervaar je ook waar je obstakels zitten. Ik neem deze weg en maak meer ruimte in jou. Laat de energie weer goed stromen en breng verbinding tussen jouw organen, breng de balans weer terug. En elke energielaag waar jij uit bestaat zal weer beter in contact met jou komen. Ik werk hierbij zowel in de bewuste als de onbewuste lagen van jouw zijn.

Lees hier meer…


**


Healing op afstand:

Energie kent geen grens. Of je nu hier bent of daar, heling werkt altijd. Blokkades weg, balans terug, je ontvangt een samenvatting door middel van een ingesproken audiobericht, met de bevindingen en welke acties ik heb gedaan…

Je kunt eventueel je vragen mee laten nemen tijdens de Healing, zodat jij duidelijkheid krijgt over hetgeen waar jij mee zit.

Ook mag je alles openlaten en dan stroomt de energie daar naartoe waar jij het nodig hebt.

Lees hier meer…
**


Healing op afstand voor kinderen:

Kinderen zijn steeds vaker hoogsensitief en weten niet hoe ze daar mee om kunnen gaan. Er gebeurt van alles in ze, maar hoe uit het zich. Het stapelt zich op en kinderen worden explosief of onhandelbaar of juist het tegenovergestelde, ze kroppen het van binnen op en verblijven steeds meer in een fantasie- of vluchtwereld.
Door middel van een Healing op afstand bij kinderen, wordt er overtollige energie weggehaald, hun lichaam weer in balans gebracht en ze kunnen weer even helemaal kind zijn, zonder dat zij zich er echt bewust van zijn dat de Healing gebeurd. Een effectieve manier om kinderen te laten ontladen en weer op te laden met positieve energie en ze weer dichter bij hun eigen kern te brengen, nadat ze door de omgeving teveel in zich hebben opgeslagen wat niet van hun is. Laat een kind weer kind zijn, op een geheel andere manier.

Lees hier meer…