Reading over jouw dier

Er zijn andere manieren om te communiceren. We kunnen kijken, zien hoe het dier zich gedraagt. We kunnen observeren, een gezondheidsprobleem analyseren. Oplossingen zoeken met het hoofd of de ervaring. Maar er is nog veel en veel meer…

Communiceren gaat met lichaamstaal, net zoals de dieren doen. De signalen komen vanuit binnen. Instinctief gedrag, doen en voelen.
Dieren zijn er het beste voorbeeld van. Mensen leven vanuit het hoofd en missen daarom heel veel dingen.

En belangrijke informatie kan ik ontvangen, voorbij het hoofd, het zien en het analyseren.

Als ik contact maak met jouw dier (via een foto) krijg ik de informatie over jouw dier binnen. Het stroomt via mij, automatisch op papier en jij ontvangt deze informatie, vertrouwelijk en in een document.

Dit is geen foto-reading, een foto-reading gaat niet diep en hebben veel mensen aangeleerd. Ik handel vanuit het hogere weten, vanuit mijn hogere zelf. Dit betekent dat ik niks verzin vanuit mijzelf, maar dat ik alleen de informatie doorgeef. De informatie stroomt via mij, ik ben het doorgeefluik, als ik het dan toch moet benoemen.

Van tevoren weet ik ook niet wat er uit komen gaat. Ik weet wel dat ik altijd tot de kern kom. Op een mooie, diervriendelijke manier.

Het is handig als jij van tevoren jouw vragen stelt, zodat jij ook de juiste antwoorden zult ontvangen. Als ik jouw vragen er niet in mee neem en jij laat de reading open, dan kan de reading misschien antwoorden gaan geven op een heel ander vlak, waar jij op dat moment helemaal niet op zit te wachten.

De vragen kunnen over alles gaan. Over jouw dier in het algemeen, het gedrag, de oorsprong, de genen, dat wat voor jou belangrijk is. De antwoorden zijn voor in het nu, maar elke keer dat jij de reading leest (ook al lees je het over tien jaar), ontvang je antwoorden voor dat moment. Er zit elke keer een nieuwe boodschap in. Het is een uniek concept. Ik heb het niet bedacht. Dit is zo in en vanuit mij gegroeid.

Mijn readings zijn niet te vergelijken met een reading die je normaal laat doen. Dat heb ik al vele keren gehoord van een cliënt. Ze gaan tot op diep niveau en helpen jou en jouw dier weer veel verder op weg. Het is een hulp voor het hele leven!

Wil jij graag meer weten over het gedrag van jouw dier? Jouw dier beter begrijpen? Nu eindelijk toch wel eens weten waar die gezondheidsproblemen vandaan komen of weten wat er aan de hand is? Zit jouw dier lekker in zijn vel? Of zijn er problemen? Heeft hij jou iets te zeggen? Of jij hem? Wil je weten hoe het met jouw overleden dier gaat? Zijn er dingen die nooit uitgesproken zijn en zou jij dit nu wel willen doen?

Alles is mogelijk. Je haalt het beste en het meeste uit een reading!

Ik ontvang graag van jou:

  • Eén of meerdere foto’s waar jouw dier duidelijk op staat. Minimaal één foto waar de ogen goed zichtbaar zijn, geen flitslicht erin. (ik gebruik de foto’s alleen om contact met je dier te maken, dit is geen fotoreading!).
  • Naam, geslacht, geboortedatum van jouw dier
  • Is jouw dier gecastreerd of gesteriliseerd, ja of nee en indien ja, wanneer (ongeveer, ik hoef niet een exacte datum te weten als je die niet hebt). Deze gegevens zijn voor mijn eigen archief, dit zijn belangrijke externe gegevens om te weten).
  • Wat zijn jouw vragen aan jouw dier?
  • Wil jij jouw dier nog iets zeggen?
  • Eventuele extra informatie die jij van belang vindt. Beter teveel dan te weinig delen.

Een reading kost € 75.00

Jij mag bovenstaande gegevens mailen naar info@defluisteringinjou.nl
Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanvraag. Als je jouw mobiele nummer bij de aanvraag hebt doorgegeven ontvang je een betaalverzoek (soort tikkie) via whatsapp.En anders ontvang je de betaalgegevens van mij via de mail zodat je zelf het bedrag kunt overmaken.
Binnen 2 weken na ontvangst van betaling, ontvang je de Reading per document via de mail (ongeveer 1,5 a 2 x A4)

Als jij je dier beter begrijpt, begrijp je ook jezelf beter.

“Ik kijk er naar uit om deze mooie informatie met jou te delen en jou en jouw dier dichter bij elkaar te brengen”.

Hartelijke groet, Diana


24-03-2020 geschreven door Danya Bongers
Gisterenmiddag liet mijn hondje mij ontzettend schrikken met een epileptische aanval. Eerst naar de dierenarts(het gaat goed met hem!) en daarna kwam Diana meteen in me naar boven. Ik heb in het afgelopen jaar meerdere readings ontvangen van Diana m.b.t. onze hondjes.
Ze zijn zo ontzettend waardevol, kloppend en liefdevol.
Er komt naar boven wat er speelt, wat zichtbaar mag worden en wat ze ons willen vertellen. Het geeft zoveel antwoorden en inzichten. Het brengt ons een diepere verbinding met onze honden. Diana doet dit met heel veel liefde voor ons en de honden dat is sterk voelbaar. Ons eigen proces komt naar voren maar ook waar de hondjes mee bezig zijn en hoe we ze kunnen ondersteunen hierin.

Ik wilde dit graag delen omdat het een ontzettend waardevolle aanvulling is voor de verbinding tussen mens en dier. Er is meer begrip en de verbinding wordt steeds maar sterker terwijl je eigenlijk denkt dat het niet sterker kan. Het is op een dieper niveau.
Als ik wat opmerk wat langere tijd speelt bij één van mijn hondjes stuur ik Diana een berichtje met de vraag en een foto en ik ontvang daarna de reading zo fijn. Het heeft ons zo ontzettend veel gebracht. Bijna niet in woorden uit te drukken. Het is zo fijn om nog meer voor onze hondjes te kunnen doen daar waar nodig.