Reading over jouw dier

Antwoorden op jouw vragen

Er zijn andere manieren om te communiceren. We kunnen kijken, zien hoe het dier zich gedraagt. We kunnen observeren en een gezondheidsprobleem analyseren. Oplossingen zoeken met het hoofd of de ervaring. Maar er is nog veel en veel meer…

Communiceren gaat met lichaamstaal, net zoals de dieren doen. De signalen komen vanuit binnen. Instinctief gedrag, doen en voelen.
Dieren zijn er het beste voorbeeld van. Mensen leven vanuit het hoofd en missen daarom heel veel dingen.

En belangrijke informatie kan ik ontvangen, voorbij het hoofd, het zien en het analyseren.

Als ik contact maak met jouw dier (via een foto) krijg ik de informatie over jouw dier binnen. Het stroomt via mij, automatisch op papier en jij ontvangt deze informatie, vertrouwelijk en in een document.

Dit is geen fotoreading, een fotoreading gaat niet diep en hebben veel mensen aangeleerd. Ik handel vanuit het hogere weten, vanuit mijn hogere zelf. Dit betekend dat ik niks verzin vanuit mijzelf, maar dat ik alleen de informatie doorgeef. De informatie stroomt via mij, ik ben het doorgeefluik, als ik het dan toch moet benoemen.

Van tevoren weet ik ook niet wat er uit komen gaat. Ik weet wel dat ik altijd tot de kern kom. Op een mooie, diervriendelijke manier.

Het is handig als jij van tevoren jouw vragen stelt, zodat jij ook de juiste antwoorden zult ontvangen. Als ik jouw vragen er niet in mee neem en jij laat de reading open, dan kan de reading misschien antwoorden gaan geven op een heel ander vlak, waar jij op dat moment helemaal niet op zit te wachten.

De vragen kunnen over alles gaan. Over de gezondheid, het gedrag, de oorsprong, de genen, de toekomst, maar vooral ook in het nu. De antwoorden zijn voor in het nu, maar elke keer dat jij de reading leest (ook al lees je het over tien jaar), ontvang je antwoorden voor dat moment. Er zit elke keer een nieuwe boodschap in. Het is een uniek concept. Ik heb het niet bedacht. Dit is zo in en vanuit mij gegroeid.

Mijn readings zijn niet te vergelijken met een reading die je normaal laat doen. Dat heb ik al vele keren gehoord van een cliënt. Ze gaan tot op diep niveau en helpen jou en jouw dier weer veel verder op weg. Het is een hulp voor het hele leven!

Wil jij graag meer weten over het gedrag van jouw dier? Jouw dier beter begrijpen? Nu eindelijk toch wel eens weten waar die gezondheidsproblemen vandaan komen of weten wat er aan de hand is? Zit jouw dier lekker in zijn vel? Of zijn er problemen? Heeft hij jou iets te zeggen? Of jij hem? Wil je weten hoe het met jouw overleden dier gaat? Zijn er dingen die nooit uitgesproken zijn en zou jij dit nu wel willen doen?

Alles is mogelijk. Je haalt het beste en het meeste uit een reading!

Ik ontvang graag van jou:

  • Eén of meerdere foto’s waar jouw dier duidelijk op staat. Minimaal één foto waar de ogen goed zichtbaar zijn, geen flitslicht erin. (ik gebruik de foto’s alleen om contact met je dier te maken, dit is geen fotoreading!).
  • Naam, geslacht, geboortedatum van jouw dier
  • Is jouw dier gecastreerd of gesteriliseerd, ja of nee en indien ja, wanneer (ongeveer, ik hoef niet een exacte datum te weten als je die niet hebt). Deze gegevens zijn voor mijn eigen archief, dit zijn belangrijke externe gegevens om te weten).
  • Wat zijn jouw vragen aan jouw dier?
  • Wil jij jouw dier nog iets zeggen?
  • Eventuele extra informatie die jij van belang vindt. Beter teveel dan te weinig delen.

Bovenstaande informatie mag je sturen naar info@defluisteringinjou.nl dan ontvang je daarna een bevestiging en de betaalgegevens. Als de betaling binnen is, ontvang je binnen 1 a 2 weken jouw reading in een document (ongeveer 1,5 a 2 x A4 die per e-mail naar jou toegestuurd wordt.

Als jij je dier beter begrijpt, begrijp je ook jezelf beter.

“Ik kijk er naar uit om deze mooie informatie met jou te delen en jou en jouw dier dichter bij elkaar te brengen”.

Hartelijke groet, Diana
Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).

Ontvang een melding per e-mail als er een nieuwe blog is geplaatst

Schrijf je hier in