Dichter bij jezelf.

Dichter bij jezelf komen kan op verschillende manieren:

Bewustwording:

In een consult/gesprek (telefonisch of hier in de Praktijk) kun je vertellen waar je mee zit. Waar je graag verandering in wilt zien. Wat je aan jezelf wilt veranderen. Wat er niet lukt. Of gewoon je verhaal kwijt. Op een natuurlijke manier gaan wij in gesprek, zodat jij je inzichten krijgt. Antwoorden op levensvragen. Zodat jij weer vooruit kunt met een positieve blik. Het gesprek geeft kracht en moed om weer verder te gaan. Maar vooral voel jij je gezien en gehoord. En begrepen.
Lees hier verder…

Innerlijk kind:

Als jij het gevoel hebt dat je uit twee delen bestaat of een deel in jezelf mist. Als je hele leven al heel moeizaam gaat en je dat je moeilijk aard of je plek hier op aarde kunt innemen. Je jezelf een “vreemde” vindt en merkt dat je “heel anders” functioneert dan de gemiddelde mens. Je al een weg bent gegaan en waarschijnlijk ook al eerder bij je innerlijk kind bent geweest (hoeft niet). Maar nu niks lukt, je veel woede en frustratie voelt, onmacht omdat niks lukt en je al heel wat voorwerk hebt gedaan, maar het nu lijkt dat je nog veel verder van jezelf afstaat dan voorheen en je geen flauw idee hebt hoe je nu verder moet, omdat er alleen nog maar chaos en wanorde is. Dan roept zeer waarschijnlijk jouw innerlijk kind en is het tijd om héél te worden, één met jezelf, volledig, door middel van jouw innerlijk kind.
Lees hier verder…

Reading:

In een reading maak ik contact met jou en jouw ziel. Jouw vragen krijgen antwoorden en de readings brengen veel inzichten naar je toe. In het nu, het verleden of allebei. Het is wat jij wilt. Er zijn 3 opties.
Je ontvangt een document met alle informatie. Je hebt er nu veel aan maar ook elk moment dat je het document leest. Als is het over 10 jaar. Elke keer als je het leest komt er weer nieuwe informatie naar je toe. Let op, dit is geen fotoreading, maar een reading. Dat is een wezenlijk verschil. Een reading bevat veel meer informatie en gaat dieper in de materie, dan een fotoreading.
Lees hier verder…

Healing en
Healing op afstand:

Bij een Healing reinig ik het lichaam van obstakels, laat ik energieën weer stromen door het lichaam en zorg ik ervoor dat alle lagen en ook de chakra’s van de persoon weer zuiver zijn en goed doorstromen. Daarnaast gaat een healing nog wat dieper en maak ik contact met het innerlijk kind en zorg ik dat er meer verbinding wordt gevoeld met jezelf en het universum en de gidsen. Kortom, met alles wat er Is…
Lees hier verder…

**

Healing op afstand voor innerlijke balans bij ziekte/levensfase:

Bij een ziekte, aandoening of laatste levensfase, kan er veel in jou gebeuren. Veranderen en vooral teruggaan naar wie je echt bent, komt dan meer naar de voorgrond. Daar waar nooit ruimte voor is geweest, vraagt de aandacht van jou. Je wordt kwetsbaar en dat haalt veel overhoop, diep van binnen. Wat roept om begrip, uitleg en niet zoveel woorden, maar vooral ervaren. Weer teruggaan naar de Bron in jou. Verbinden met wie je werkelijk bent. Zodat je meer rust kunt gaan ervaren. En alle onrust van jouw hele leven wat nu opeens tevoorschijn komt, mag een liefdevol plekje gaan krijgen in jou. Zodat je meer kunt gaan accepteren. En het lichaam zelf ook meer kan gaan loslaten, in plaats van alles wat het altijd voor jou vastgehouden heeft. Bij een ziekte, aandoening of laatste levensfase, vraagt het lichaam aandacht van jou. En via jouw lichaam kom je in een gebied wat voorheen eigenlijk gesloten was. Je leefde en was totaal niet bezig met het binnenste in jou. En nu vraagt het alle aandacht en begrip. En erkenning voor jou, is wat heel hard nodig is.
Lees hier verder…

**