Dichter bij jezelf.

Dichter bij jezelf komen kan op verschillende manieren:

Bewustwording:

In een consult/gesprek (telefonisch of hier in de Praktijk) kun je vertellen waar je mee zit. Waar je graag verandering in wilt zien. Wat je aan jezelf wilt veranderen. Wat er niet lukt. Of gewoon je verhaal kwijt. Op een natuurlijke manier gaan wij in gesprek, zodat jij je inzichten krijgt. Antwoorden op levensvragen. Zodat jij weer vooruit kunt met een positieve blik. Het gesprek geeft kracht en moed om weer verder te gaan. Maar vooral voel jij je gezien en gehoord. En begrepen.
Lees hier verder…

Reading:

In een reading maak ik contact met jou en jouw ziel. Jouw vragen krijgen antwoorden en de readings brengen veel inzichten naar je toe. In het nu, het verleden of allebei. Het is wat jij wilt. Er zijn 3 opties.
Je ontvangt een document met alle informatie. Je hebt er nu veel aan maar ook elk moment dat je het document leest. Als is het over 10 jaar. Elke keer als je het leest komt er weer nieuwe informatie naar je toe. Let op, dit is geen fotoreading, maar een reading. Dat is een wezenlijk verschil. Een reading bevat veel meer informatie en gaat dieper in de materie, dan een fotoreading.
Lees hier verder…

Healing en
Healing op afstand:

Bij een Healing reinig ik het lichaam van obstakels, laat ik energie├źn weer stromen door het lichaam en zorg ik ervoor dat alle lagen en ook de chakra’s van de persoon weer zuiver zijn en goed doorstromen. Daarnaast gaat een healing nog wat dieper en maak ik contact met het innerlijk kind en zorg ik dat er meer verbinding wordt gevoeld met jezelf en het universum en de gidsen. Kortom, met alles wat er Is…
Lees hier verder…

**