Healing op afstand voor jouw dier.

Waarbij jouw dier weer dier kan zijn.

Tijdens een healing werk ik met energie.
Bij dieren werkt het heel prettig om op afstand een behandeling te geven. Het dier ondervindt geen stress, is in de eigen omgeving en merkt er verder niets (bewust) van.

Dieren zijn de meeste zuivere wezens en houden van stabiliteit, het liefst geen of zo min mogelijk veranderingen.

Als ik de behandeling op afstand geef, dan is een dier zich daar niet volledig bewust van. Het gebeurt en het dier vindt het heerlijk, maar het ondervindt niet daadwerkelijk het besef dat er iemand naar hem kijkt of hem een behandeling geeft.

Het dier blijft in rust (of wordt juist extra relaxed). Spanningen glijden weg. En het staat open voor elk contact. Dat is het mooie en zuivere werken met dieren en zo ontzettend effectief!

Een healing kan ik aan elk dier geven. Mits het dier er voor open staat. Maar dat zie of voel ik al van tevoren. Als een dier er niet voor openstaat, het dus niet wil ontvangen, (of het niet nodig heeft), zal ik het jou eerlijk zeggen.

Tijdens de healing maak ik contact met jouw dier. Ik “zie” wat er met jouw dier aan de hand is (je kunt uiteraard ook jouw vragen van tevoren stellen, het gaat er tenslotte om dat jouw dier zich beter gaat voelen en jij je antwoorden hebt.)
Automatisch begint er vanuit mij (of beter gezegd, via mij), energie te stromen. Daar waar het lichaam het (extra) nodig heeft, waar het heling of ondersteuning nodig heeft, zal ik het automatisch geven. (Ik bedenk nooit iets, ik doe het in het moment, zonder bij na te denken, ik wordt hierin geleid). Het gebeurt allemaal intuïtief/instinctief. Ik ben de persoon via wie de informatie en energie wordt overgebracht.

Wil jij graag meer duidelijkheid over wat er met je dier aan de hand is? Heb je vragen of het gedrag? Heb je al van alles geprobeerd en kom je geen stap verder? Heb je het idee dat jouw dier met een reden in jouw leven gekomen is? Is jouw dier getraumatiseerd?

Wat de reden ook is, met een healing kan je een dier ondersteunen. Je krijgt meer duidelijkheid wat er aan de hand is en problemen worden opgelost of verminderd.
Een dier ervaart een behandeling als rustgevend en verhelderend. Het lost tenslotte blokkades op of laat de energie in het lichaam beter stromen. Hierdoor worden lichamelijke ongemakken aangepakt en ook het gedrag kan hierdoor positief veranderen.

Let op; een Healing is niet bedoeld om gezondheidsproblemen aan te pakken. Indirect kan hier wel verandering in ontstaan doordat het dier beter in zijn vel komt te zitten door de Healing.
Een Healing zal echter niet direct gericht op lichamelijke klachten zijn. Voor gezondheidsproblemen verwijs ik je graag naar een dierenarts. Door een Healing komt een dier emotioneel, spiritueel, mentaal en fysiek beter in balans. En ga jij je dier beter begrijpen.

Tenslotte is een dier dat beter in zijn vel zit, ook prettiger in de omgang. Dat geldt voor ons ook! Aangepast gedrag ontstaat vanuit onmacht (in het lichaam of vanuit wie het dier is). Door de balans terug te brengen met een healing, komt de algehele balans in jouw dier weer terug.

Wil jij jouw dier een Healing laten geven,
stuur dan de volgende gegevens toe naar: info@defluisteringinjou.nl

-Naam van het dier
-Geslacht van het dier
-Geboortedatum van het dier
-Gecastreerd/gesteriliseerd en zo ja, wanneer (ongeveer als je het niet precies weet)
-Een omschrijving waarom jij een healing voor jouw dier wilt
-Welke vragen heb je of waar zou je meer duidelijkheid over willen hebben wat jouw dier betreft?
-Wat is er voorheen al gedaan om jouw dier bij de gevraagde situatie te helpen?
-Eventuele informatie die jij nog van belang vindt.

Een Healing voor dieren kost € 65.00

Stuur daarbij één of meerdere duidelijke foto’s, waarbij ik het dier duidelijk in de ogen kan kijken (dus geen flits in de ogen). Ik wil graag het gezicht, de ogen en het lichaam goed kunnen zien. Dit mag verdeeld zijn over meerdere foto’s, ik hoef dus niet alles op één foto te zien. Kan je niet kiezen, stuur er dan meer, dan pik ik de juiste eruit
Graag recente foto’s, heb je die niet, dan geen probleem, stuur de foto’s die je wel hebt en vermeld er even bij hoe oud ze zijn.

Ik gebruik de foto’s alleen maar om contact te maken met het dier. Zodat de energie de juiste kant op gaat.

Jij mag bovenstaande gegevens mailen naar info@defluisteringinjou.nl
Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanvraag. (Heb je deze niet binnen 24 uur ontvangen, stuur mij dan even een appje op 0643842664, want dan is er iets met de mail niet goed gegaan.)

Als je jouw mobiele nummer bij de aanvraag hebt doorgegeven ontvang je een betaalverzoek (soort tikkie) via whatsapp.
En anders ontvang je de betaalgegevens van mij via de mail zodat je zelf het bedrag kunt overmaken.

Binnen 2 weken na ontvangst van betaling zal ik de Healing doen en ontvang je een (kort) verslag van de Healing, per een audiobericht, met de bevindingen van wat ik ben tegengekomen en wat er aan is gedaan en wat je eventueel zelf nog kunt doen. Het audiobericht ontvang je per e-mail. Het voordeel van een ingesproken audiobericht ten opzichte van een document, is dat je bij een audiobericht de energie van de Healing ook heel mooi ervaart.

Het audiobericht geeft je informatie voor nu maar ook voor later.
Elke keer dat je het luistert haal je er nieuwe/andere informatie uit.

info@defluisteringinjou.nl
Voor vragen of overige informatie.
Tevens ben ik te bereiken op 06 43842664.

Lees hieronder een reactie en voor meer recensies klik hier.

“Hi Diana,
Zo mooi aangevoeld, heel bijzonder. Wat fijn dat de basis van de kittens goed gelegd is. Heel bijzonder gister of eergister zag ik bij een sorreltje een tranig oogje jij ziet en voelt hetzelfde, mooi is dat toch. Moeder Rosa glimt en blaakt van gezondheid, bizar dat ze positief is voor TF ze eet bijzonder goed en graag vers…ja bijzonder zachtaardig meisje maar stevig in de voeten gelukkig.
Ook mooi het gevoel had ik ook bij Poppetje…ik zal haar goed in de gaten houden. Nouvelle was zo anders toen we haar kregen zo uitbundig, na haar 3 maanden logeerpartij bij de andere fokker is ze totaal veranderd. Tja en Diddle heel goed aangevoeld ook echt mijn meisje;-)
Dank je wel Diana ik hoop dat we hier enorm goed en mogelijk sterker uit komen.
De remedy over een week…eerst nog even kuren.”
Liefs Esther