Bewustwording

Praktische informatie
in een consult

Loop jij ook wel eens tegen iets aan?
Dat je even niet weet hoe je verder moet gaan?
Het allemaal even een beetje onduidelijk lijkt en de richting lijkt gewoon even zoek?

Heb je al (via diverse wegen) hulp gezocht?
Kom je maar niet verder en blijf je in een cirkel steeds weer op hetzelfde punt in jezelf uitkomen?
Weet je het eigenlijk wel, maar lukt het niet?

Mijn ervaring leert dat er veel mensen zijn die al hulp hebben gezocht via de reguliere weg, maar ook via de alternatieve, dat ze daar soms geholpen mee zijn en soms ook helemaal niet. Maar toch elke keer niet verder komen. Het lukt op de één of andere manier niet en dan komen ze uiteindelijk bij mij terecht. Daar waar andere hulpverleners in het hoofd, de buitenlagen of de bovenste lagen blijven hangen, kom ik bij de mensen binnen en help ik ze via mijn manier van handelen, naar het diepere punt toe, naar de kern. Daar waar de oorzaak van de knelpunten of het “probleem” zit.

Soms kan het heel simpel zijn en soms zit de oorzaak dieper.
In een fijn, rustig en warm gesprek met mij, kan ik je verder helpen.
Duidelijkheid geven op de vragen die je hebt of de dingen die (lijken te) stagneren.
Lichamelijke klachten, emotionele- of mentale “problemen”, maar het vooral tegen jezelf aanlopen. Dat je elke keer weer hetzelfde doet of tegen hetzelfde punt in jezelf opbotst.

Het gesprek kan plaats vinden, bij mij in de Praktijk of als je het prettig vind, kan het ook telefonisch plaatsvinden.

In het gesprek neem ik jou mee langs de punten die belangrijk zijn en kan jij je vragen stellen. Mijn gesprekken vinden altijd plaats in het hier en nu. Spitten in het verleden is voor mij geen oplossing (tenzij je het zelf heel graag wilt!) van wat er nu gebeurd.

De antwoorden zitten in jou en die zijn er in het NU. Signalen die jij NU krijgt vanuit het leven of vanuit jouw lichaam, geven aan dat er iets niet helemaal goed gaat en daar krijg jij de inzichten in, soms komt daar een stukje verleden in voor (anders kan je tenslotte niet het heden helen), maar de diepte gaan we daar nooit voor in, omdat mijn methode ervoor zorgt dat dat niet nodig is.

Het helen in het NU vergt al genoeg energie en kracht, daar hoeft niet nog eens de ballast van vroeger bij te komen. Het verleden kan dus wel helpen in de heling van het heden, zonder dat het teveel invloed heeft op het proces van heling van het verleden.Heling vindt er altijd plaats tijdens mijn consulten. Er vindt een uitwisseling plaats van energie, die ervoor zorgt dat je heelt op elk vlak. Deze heling werkt altijd nog lang door na een geprek en is een zeer prettige en rustige ervaring. Het geeft je veel meer vertrouwen en rust.

Ik werk vanuit een verbinding met jou, dat betekend dat ik niet alleen maar antwoorden geef op jouw vragen, maar dat ik jou echt meeneem in het gesprek en er op zo’n wijze mee omga, dat jij de antwoorden vindt in jezelf. Ik kan wel alles oplepelen, maar dan kom ik alleen bij jouw hoofd binnen en zolang jij het niet voelt van binnen, dan heeft het geen effect.

Daarom zijn er zoveel mensen die eerst jaren bij een psycholoog lopen en er geen stap verder komen (ze komen steeds weer in hetzelfde cirkeltje en op dezelfde plek terecht). Die komen dan bij mij en ik kom binnen bij hun gevoel, via een andere weg. Ik blijf niet in de oppervlakte hangen. Het hoofd kan het wel opnemen en “begrijpen”, maar zolang er niets veranderd in jou, kan je er helemaal niks mee. Als je alleen maar informatie krijgt te vergaren zet je het hoofd aan het werk en het hoofd is niet de oplossing.

Daarom werk ik op een andere wijze en kom binnen korte tijd daar binnen waar jij de hulp nodig hebt. Dat kan voor iedereen anders zijn, maar het gebeurd op de juiste manier, in een rustig, betrouwbaar en vriendelijk gesprek. Geruststellend en met de juiste feiten, kom jij bij dat stukje terecht wat even duidelijkheid nodig heeft. Daarna ervaar je meer rust en ruimte in jezelf, je hebt het weer voor ogen en weet weer hoe verder te gaan of bent gewoon van die overtollige ballast af.

Informatie:

Een gesprek (consult) duurt een uur en kost € 60,00.
Duurt het gesprek langer dan een uur, komt er per kwartier € 15,00 bij.

Praten we korter dan een uur betaal je uiteraard minder.
Je kunt hier bij mij in de Praktijk langskomen of een telefonisch consult (wat ook zo zijn voordelen heeft en net zo effectief is als een consult hier bij mij in de Praktijk). Voor beiden zijn de prijzen hetzelfde.

Je kunt een afspraak maken door mij te bellen of een e-mail sturen naar info@defluisteringinjou.nl

Heb je vragen, stel ze gerust!

Hieronder vind je nog een ervaringsverhaal van een cliënt, voor meer ervaringsverhalen zie de pagina reviews.

Hartelijke groet, Diana


Enige tijd geleden kwam ik in contact met Diana omdat zij voor mijn honden een bijzondere Reading had gedaan.
Aangezien ik nog met een emotioneel restant worstelde dacht ik wellicht kan zij mij ook helpen met een volgend stukje bewustwording. Enige jaren daarvoor had ik een emotionele burn-out gehad waarin veel levens zaken samen vielen.
In die tijd heb ik ook veel hulp gezocht en dat heeft mij weer goed op weg geholpen. En toch zat er nog een restant waar ik mijn vinger niet kon opleggen. Zodoende heb ik Diana gevraagd mij te helpen in deze nieuwe zoektocht. Ze heeft mij gecoacht via telefoon gesprekken die we van te voren afspraken. Bij elk van deze gesprekken kwamen bij Diana ook verschillende vragen naar boven en zodoende moest ik diep terug in mijn gevoelens kruipen. Laatste stukjes angsten of emotionele gevoelens kwamen naar boven waar ik in de eerste instantie niet aan had gedacht. Diana had ook een bijzondere steen voor mij uitgezocht dat voelde speciaal zodat ik hem in een mooi sieraad heb laten verwerken en hem zodoende veel kan dragen.
Na een aantal sessies vond ik dat ik weer een stuk had kunnen verwerken en mij daardoor vrijer voelde en een grotere stap vooruit was gegaan. Nu inmiddels zit ik goed in mijn vel en geniet van het leven met mijn man kinderen en niet te vergeten onze twee labradoodles. Voor een ieder die worstelt met een levensvraagstuk kan ik Diana aanbevelen een geweldig liefdevolle aanpak en haar bijzonder gave kunnen je helpen in je bewustwording proces.

Liefs Eva Baltus