Healing.

Bij een Healing krijg jij meer rust in je. Daarnaast krijgt jouw lichaam meer ruimte van binnen. Energie gaat beter stromen, ophopingen worden opgeruimd en disbalans in het lichaam wordt weer in balans gebracht.

Je komt meer in contact met jezelf. Blokkades worden opgelost. Ook in je onderbewuste. In contact met innerlijk kind en vrij laten stromen van alles wat er in jou aanwezig mag zijn. De behandeling kan een uitstekende aanvulling zijn op een reguliere behandeling. Ze werken beiden op verschillende niveaus.

Bij een Healing wordt alles omgezet vanuit Liefde in het nu. Dat betekent dat je niet terug hoeft te gaan in het verleden om dingen op te lossen of trauma’s zal herbeleven. Er wordt enkel opgeruimd en balans gebracht en je zal je alleen maar vrijer, positiever en ruimer voelen. Terwijl er dan toch van alles in jou is opgelost. Jouw dagelijks leven zal alleen maar prettiger verlopen. Je schouders worden lichter en je eventuele rugzak wordt afgedaan.
Zo kan jij steeds meer gaan leven als je authentieke zelf, zonder dat je in cirkels blijft draaien of dat je ergens tegenaan loopt en niet weet hoe je verder moet.
Alles wat weg mag, gaat weg, alles wat een verandering mag ondergaan, zal dit doen en waar het oude opgeruimd wordt, wordt het in het nu in Liefde ontvangen door het nieuwe. De nieuwe jij. De hernieuwde jij.

De behandeling gaat in overleg en wordt op de persoon afgestemd. Dit betekent dat elke behandeling uniek is.

Je houdt je kleding aan. Gaat liggen. Je krijgt een heerlijke zachte deken over je heen als je dat fijn vindt.
En mag heerlijk gaan ervaren.

Rust, energie en ruimte in jezelf. Heling op elk niveau.

Ik werk met diverse technieken. o.a. drukpunten, de energie van edelstenen/mineralen, etherische oliën, maar vooral met de energie vanuit mijn handen, Healing.

Ik werk vanuit intuïtie en ervaring. Vanuit geleide meditatie zal de sessie/behandeling plaatsvinden. Ik neem je mee met mijn stem en energie en van daaruit gaat alles stromen. Ik word geleid en begeleid vanuit het Hogere. Daarom is elke behandeling uniek.

Een Healing kost € 60,00 voor een uur. € 85,00 voor anderhalf uur en een combinatie van een half uur consult (coaching) en een uur Healing kost € 80,00
Voor overige actuele prijzen zie hier.

Neem gerust contact op voor overleg en mogelijkheden!

Liefs Diana