Healing.

Bij een Healing krijg jij meer rust in je. Daarnaast krijgt jouw lichaam meer ruimte van binnen. Energie gaat beter stromen, ophopingen worden opgeruimd en disbalans in het lichaam wordt weer in balans gebracht.

Je komt meer in contact met jezelf. Blokkades worden opgelost. Ook in je onderbewuste. In contact met innerlijk kind en vrij laten stromen van alles wat er in jou aanwezig mag zijn. De behandeling kan een uitstekende aanvulling zijn op een reguliere behandeling. Ze werken beiden op verschillende niveaus.

Bij een Healing wordt alles omgezet vanuit Liefde in het nu. Dat betekent dat je niet terug hoeft te gaan in het verleden om dingen op te lossen of trauma’s zal herbeleven. Er wordt enkel opgeruimd en balans gebracht en je zal je alleen maar vrijer, positiever en ruimer voelen. Terwijl er dan toch van alles in jou is opgelost. Jouw dagelijks leven zal alleen maar prettiger verlopen. Je schouders worden lichter en je eventuele rugzak wordt afgedaan.
Zo kan jij steeds meer gaan leven als je authentieke zelf, zonder dat je in cirkels blijft draaien of dat je ergens tegenaan loopt en niet weet hoe je verder moet.
Alles wat weg mag, gaat weg, alles wat een verandering mag ondergaan, zal dit doen en waar het oude opgeruimd wordt, wordt het in het nu in Liefde ontvangen door het nieuwe. De nieuwe jij. De hernieuwde jij.

De behandeling gaat in overleg en wordt op de persoon afgestemd. Dit betekent dat elke behandeling uniek is.

Je houdt je kleding aan. Doet je schoenen uit. Gaat liggen. Je krijgt een heerlijke zachte deken over je heen als je dat fijn vindt.
En mag heerlijk gaan ervaren.

Rust, energie en ruimte in jezelf. Heling op elk niveau.

Ik werk met diverse technieken. o.a. drukpunten, de energie van edelstenen/mineralen, etherische oliën, maar vooral met de energie vanuit mijn handen, Healing. Ik werk veel vanuit de drukpunten onder je voeten, die weer in contact staan met je organen en de rest van je lichaam. Vanuit je voeten, stevig in contact met de Aarde, kom je geheel tot jezelf en gaat van binnen alles weer stromen. De chakra’s in balans brengen. Je hele lichaam krijgt de benodigde aandacht. Wat heeft het nodig en vooral, wat kan het aan. Er wordt nooit meer gedaan dan jij of jouw lichaam aan kan. Er kan iets gedaan geworden als je er klaar voor bent en niet omdat jij het snel opgelost wilt hebben. Soms gaan mensen te snel en werken ze zichzelf juist tegen. Alles gebeurt afgestemd op jou. In het belang van jouw welzijn. Dat jij je beter gaat voelen. En van binnen weer voelt dat je leeft.

Ik werk vanuit intuïtie en ervaring. Ik neem je mee met mijn stem en de energie en van daaruit gaat alles stromen. Ik word geleid en begeleid vanuit het Hogere. Daarom is elke behandeling uniek.

Een Healing van een uur met een half uur consult (begeleidend gesprek) kost € 90,00, totaal dus anderhalf uur. Deze combinatie werkt het beste. Er zijn altijd gebeurtenissen in jouw leven te bespreken of veranderingen of dingen die je tegen bent gekomen of tegenaan liep. Maar ook mogen vooral de mooie veranderingen in jou tevoorschijn komen. Want vaak legt de cliënt de nadruk teveel op wat nog niet lukt of lijkt te lukken of wat niet goed gaat of niet goed lijkt te gaan. Daar breng ik graag de tegenhanger van tevoorschijn. Wat er wel al is verandert en wat er nog mogelijk is. Dit zorgt altijd voor interessante gesprekken en brengt de energie van de naderende Healing alvast in beweging. Het is een mooie, aanvullende en versterkende combinatie. Daarom werk ik altijd op deze manier.

Een Healing kost altijd minimaal € 90,00, ook als we korter praten dan een half uur .
Soms is er behoefte om langer te praten, dat is mogelijk, dan komt er per kwartier € 15,00 bij.

Voor overige actuele prijzen zie hier.

Neem gerust contact op voor overleg en mogelijkheden!

Liefs Diana