Healing.

Bij een Healing krijg jij meer rust in je. Daarnaast krijgt jouw lichaam meer ruimte van binnen. Energie gaat beter stromen, ophopingen worden opgeruimd en disbalans in het lichaam wordt weer in balans gebracht.

Je komt meer in contact met jezelf. Blokkades worden opgelost. Ook in je onderbewuste. In contact met innerlijk kind en vrij laten stromen van alles wat er in jou aanwezig mag zijn. De behandeling kan een uitstekende aanvulling zijn op een reguliere behandeling. Ze werken beiden op verschillende niveaus.

De behandeling gaat in overleg en wordt op de persoon afgestemd. Dit betekend dat elke behandeling uniek is.

Je houdt je kleding aan. Gaat liggen en ervaart wat de behandeling voor jou doet.

Rust, energie en ruimte in jezelf. Heling op elk niveau.

Ik werk met diverse technieken. o.a. drukpunten, de energie van edelstenen/mineralen, etherische oliën, maar vooral met de energie vanuit mijn handen, Healing.

Ik werk vanuit intuïtie en ervaring. Vanuit geleide meditatie zal de sessie/behandeling plaatsvinden. Ik neem je mee met mijn stem en energie en van daaruit gaat alles stromen. Ik word geleid en begeleid vanuit het Hogere. Daarom is elke behandeling uniek.

Een Healing kost € 60,00 voor een uur. € 85,00 voor anderhalf uur en een combinatie van een half uur consult (coaching) en een uur Healing kost € 80,00
Voor overige actuele prijzen zie hier.

Neem gerust contact op voor overleg en mogelijkheden!

Liefs Diana