Reading voor jouw dier en jou

Samen meer ontdekken

Ik krijg vaak de vraag, : hoe kan ik mijn dier beter leren kennen? Ik begrijp veel van zijn gedrag niet. Hoe kom ik er achter wat hij bedoeld?”
“Volgens mij zitten er veel meer boodschappen in en veel meer betekenis dan ik nu besef en het lijkt alsof we uit elkaar groeien of elkaar in ieder geval steeds minder (goed) begrijpen.”

Waarom verandert mijn dier zo?

Dieren hebben ons heel veel te vertellen. Ze laten ons ook heel veel zien. Over onszelf en over waar zij mee zitten. Waar zij moeite mee hebben in de omgang of gewoon in zichzelf. Gedrag kan versterkt worden door factoren van buitenaf. Zijn er meerdere dieren of wordt het gedrag door andere omstandigheden versterkt?

Reageert jouw dier sterk op jou en hoe jij in je vel zit?

Hebben jullie beiden veel meegemaakt?
Zijn jullie allebei super gevoelig? Dieren en mensen die met elkaar leven vertonen vaak overeenkomstig gedrag. Of spiegelen elkaar, herkennen elkaar en helpen elkaar. Dieren komen niet zomaar in je leven. Ze dragen een boodschap met zich mee en willen jou helpen en ook leren. En jij bent er om goed voor ze te zijn. De band tussen jullie mag versterken en groeien.

Door deze Reading ontvang je individuele informatie, maar ook informatie die met elkaar matcht. Het is zo’n unieke combinatie, het brengt zoveel mooie en positieve aspecten naar je toe!

Via een foto (of meerdere foto’s) maak ik contact met jouw dier (en jou). De foto gebruik ik alleen om contact te maken. Dit is geen fotoreading. Een fotoreading is vaak door mensen aangeleerd en gaat helemaal niet diep.

Een Reading is iets dat spontaan in mij is gegroeid. Ik wist zelf niet dat ik het kon. Ik heb het niet aangeleerd. Het is een gave die ik heb.

Als ik contact maak via de foto, stroomt de informatie via mij op papier. Mijn hoofd zit er dus niet tussen, ik zit er niet tussen. Ik ben enkel het doorgeefluik (als ik het dan toch moet benoemen).
Dit gebeurt vanuit het hoger weten, mijn hogere zelf. Dit is instinctief.
Er komt geen controle aan te pas. Het stroomt, het gebeurd en ik weet van tevoren ook niet welke antwoorden er gaan komen. Ja, wat ik wel weet, dat het hele mooie antwoorden zijn. Veel begrip, veel ruimte, veel inzichten, veel positieve energie. Antwoorden die jij zoekt. Jouw vragen neem ik in de reading mee en je antwoorden zul je ontvangen.


Verder werk ik vaak in de onderbewuste lagen en dat is vooral heel belangrijk. Want daar waar jij je niet bewust van bent kun je tenslotte ook niet veranderen. En dat gedrag versterkt juist meestal. Wat voor jezelf en voor je dier niet prettig is.

Herkenning en erkenning is wat een Reading voor jou en jouw dier brengt.

Wil jij graag meer duidelijkheid over gedrag van jouw dier? Over jezelf? Waarom reageer je zo in bepaalde omstandigheden en waarom reageert jouw dier op jou mee? Waarom is je dier de ene dag zo en de andere dag heel anders? Groeien jullie uit elkaar of lijkt het maar zo? Begrijp je hem steeds minder? Of probeert hij jou iets duidelijk te maken? Gaat het wel goed met hem of haar? Is hij/zij gelukkig bij jou? Kunnen jullie dingen anders doen of wat heeft jouw dier jou te zeggen of jij aan haar/hem?

Dieren zijn slim en weten heel goed hoe zij signalen over moeten brengen. Dit doen zij instinctief. Maar tegelijkertijd hebben zij ook dingen meegemaakt. Voordat het dier bij jou kwam wonen of tijdens zijn aanwezigheid bij jou. De genen. De omstandigheden. De leefsituatie.

En dit geldt ook allemaal voor jou. Jij hebt ook je verleden. En wat je nu meemaakt.

Hoe fijn als je antwoorden vindt, die duidelijkheid geven over jouw dier. En die misschien ook wel betrekking hebben op jou.

Wil jij deze prachtige boodschap in een document (ca. 1,5 a 2 x A-4) ontvangen?

Dan ontvang ik graag onderstaande informatie van jou:

  • Een foto van jouw dier (of meerdere mag ook) waarop ik de ogen van jouw dier goed kan zien, dus geen flitslicht erin of wazige foto.
  • Eventueel en foto van jou (of meerdere mag ook) waarop ik jouw ogen goed kan zien, dus geen flitslicht erin of wazige foto.
  • Een foto van jullie samen mag ook.
  • Jouw naam en geboortedatum
  • De naam, geboortedatum en geslacht van jouw dier
  • Is jouw dier gecastreerd/gesteriliseerd ja of nee en zo ja, wanneer (datum hoeft niet exact, een maand of jaartal is voldoende) Deze informatie is voor mijn eigen archief.
  • De vragen die jij wilt stellen en die ik in de Reading meeneem. Dit mogen vragen zijn over jou, over jouw dier en over jullie beiden. De vragen zijn belangrijk, anders blijft de Reading open staan en komt er misschien informatie binnen op het vlak waar jij helemaal geen informatie over wilt hebben op dat moment.
  • Eventuele extra informatie die jij van belang vindt. Beter teveel gedeeld dan te weinig.

Een reading kost € 75.00

Jij mag bovenstaande gegevens mailen naar info@defluisteringinjou.nl
Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanvraag. En de betaalgegevens.
Binnen 2 weken na ontvangst van betaling, ontvang je het document met de Reading per mail.
(Heb je na jouw aanvraag voor een Reading binnen 48u, op werkdagen, nog geen reactie gehad, dan is er iets met de mail verkeerd gegaan, stuur mij dan even een bericht op 0643842664).

Ik kijk er naar uit om al dit moois aan informatie in jouw reading over te brengen. Jouw dier communiceert graag met jou!

Hartelijke groet, Diana

Ook kan ik jou en je dier dichter bij elkaar brengen, op diverse en soms onverwachte manieren:

Op 9 mei 2017 zat onze poes Gipsy ’s ochtends niet voor de deur na een nachtje buiten te zijn geweest. We hebben geroepen en gezocht in de directe omgeving en op alle plekjes gekeken die we van haar kenden. Ze was altijd in de buurt van ons huis. Dit was a-typisch gedrag en we vermoedden dan ook dat ze ergens opgesloten zou zitten. We hebben in de hele woonwijk posters opgehangen en flyers uitgedeeld maar ze bleef weg. Wel kregen we ontzettend veel lieve reacties van mensen uit onze woonwijk. Alle tips liepen we na maar zonder resultaat. We besloten om Diana te vragen of zij kon assisteren met haar kwaliteit van communiceren met dieren. Diana reageerde meteen op onze hulpvraag. Ze begreep helemaal hoe we ons voelden en ging aan de slag. Ze had succes! Ze had contact gemaakt met Gipsy. Ze zat niet opgesloten maar bleek zelf de keuze gemaakt te hebben om weg te gaan. Ze zat ergens in de buurt van ons huis. Haar verdwijning bleek een boodschap voor mij te hebben. Gipsy wilde dat ik me bewust werd van de verbinding die ik met haar heb en hoe zij en ik hiermee kunnen samenwerken. Haar eerdere pogingen om mij dit te laten weten had ik niet opgepikt. Na een paar tips van Diana hoe ik me op Gipsy kon afstemmen lukte het me om haar aanwezigheid te voelen. Ze bleek zich schuil te houden in de tuin van de buren. Omdat de buren niet thuis waren kon ik niet naar haar toe. Diana had al laten weten dat Gipsy een eigenwijs portret is en pas tevoorschijn zou komen als zij vond dat het goed was. Ook dat kwam uit want tijdens de negende nacht buiten kwam ze luidkeels mauwend onze tuin in. Gezond maar sterk vermagerd, dat wel. We zijn ontzettend blij dat ze er weer is en genieten nog dagelijks van haar mooie eigen wijsheid. De samenwerking tussen ons is tot stand gekomen en ontwikkelt zich nog steeds. Ik vond het een hele bijzondere ervaring om op deze manier bewust te worden van het contact dat er onbewust altijd al is tussen mens en dier. Diana weet dit contact heel helder te vertalen. Ik heb haar begeleiding als erg prettig ervaren. Ik kan haar van harte aanbevelen! Hartelijke groet, Marion