Reading over jou en je dier

Samen meer ontdekken

Je kunt een reading voor jezelf laten doen of voor jouw dier, maar het mooiste is een combinatie-reading. Daarin ontdek je alles over je dier, maar ook de connectie tussen jullie en wat jouw dier met zijn of haar gedrag en lichaamstaal, aan jou wil vertellen.

Ik krijg vaak de vraag, hoe kan ik mijn dier beter leren kennen? Ik begrijp veel van zijn gedrag niet. Hoe kom ik er achter wat hij bedoeld?
Volgens mij zitten er veel meer boodschappen in en veel meer betekenis dan ik nu besef en het lijkt alsof we uit elkaar groeien of elkaar in ieder geval steeds minder (goed) begrijpen.

Waarom veranderd mijn dier zo?

Dieren hebben ons heel veel te vertellen. Ze laten ons ook heel veel zien. Over onszelf en over waar zij mee zitten. Waar zij moeite mee hebben in de omgang of gewoon in zichzelf. Gedrag kan versterkt worden door factoren van buitenaf. Zijn er meerdere dieren of wordt het gedrag buiten versterkt?

Reageert jouw dier sterk op jou en hoe jij in je vel zit?

Hebben jullie beiden veel meegemaakt?

Door een gezamenlijke reading ontvang je individuele informatie, maar ook informatie die met elkaar matcht. Het is zo’n unieke combinatie, het brengt zoveel mooie en positieve aspecten naar je toe!

Via een foto (of meerdere foto’s) maak ik contact met jou en jouw dier. De foto gebruik ik alleen om contact te maken. Dit is geen fotoreading. Een fotoreading is vaak door mensen aangeleerd en gaat helemaal niet diep.

Een reading is iets dat spontaan in mij is gegroeid. Ik wist zelf niet dat ik het kon. Ik heb het niet aangeleerd. Het is een gave die ik heb.

Als ik contact maak via de foto, stroomt de informatie via mij op papier. Mijn hoofd zit er dus niet tussen, ik zit er niet tussen. Ik ben enkel het doorgeefluik (als ik het dan toch moet benoemen).
Dit gebeurd vanuit het hoger weten, mijn hogere zelf. Dit is instinctief.
Er komt geen controle aan te pas. Het stroomt, het gebeurd en ik weet van tevoren ook niet welke antwoorden er gaan komen. Ja, wat ik wel weet, dat het hele mooie antwoorden zijn. Veel begrip, veel ruimte, veel inzichten, veel positieve energie. Antwoorden die jij zoekt. Jouw vragen neem ik in de reading mee en je antwoorden zul je ontvangen.

Wil jij graag meer duidelijkheid over gedrag van jouw dier? Over jezelf? Waarom reageer je zo in bepaalde omstandigheden en waarom reageert jouw dier op jou mee? WAarom is je dier de ene dag zo en de andere dag heel anders? Groeien jullie uit elkaar of lijkt het maar zo? Begrijp je hem steeds minder? Of probeert hij jou iets duidelijk te maken?

Dieren zijn slim en weten heel goed hoe zij signalen over moeten brengen. Dit doen zij instinctief. Maar tegelijkertijd hebben zij ook dingen meegemaakt. Voor jou of tijdens zijn aanwezigheid bij jou. De genen. De omstandigheden. De leefsituatie.

En dit geldt ook allemaal voor jou. JIj hebt ook je verleden. Wat je nu meemaakt en wat er nog gaat gebeuren.

Hoe fijn als je antwoorden vindt, die duidelijkheid geven over jouw dier. Die meer laten zien over jezelf en dat je met die informatie voortaan veel beter op nieuwe situaties in kunt spelen of zelfs voor kunt zijn.

Wil jij deze prachtige boodschap in een document (ca. 1,5 a 2 x A-4) ontvangen?

Dan ontvang ik graag onderstaande informatie van jou:

  • Een foto van jou (of meerdere mag ook) waarop ik jouw ogen goed kan zien, dus geen flitslicht erin of wazige foto.
  • Een foto van jouw dier (of meerdere mag ook) waarop ik de ogen van jouw dier goed kan zien, dus geen flitslicht erin of wazige foto.
  • Jouw naam en geboortedatum
  • De naam, geboortedatum en geslacht van jouw dier
  • Is jouw dier gecastreerd/gesteriliseerd ja of nee en zo ja, wanneer (datum hoeft niet exact, een maand of jaartal is voldoende) Deze informatie is voor mijn eigen archief.
  • De vragen die jij wilt stellen en die ik in de reading meeneem. Dit mogen vragen zijn over jou, over jouw dier en over jullie beiden. De vragen zijn belangrijk, anders blijft de reading open staan en komt er misschien informatie binnen op het vlak waar jij helemaal geen informatie over wilt hebben op dat moment.
  • Eventuele extra informatie die jij van belang vindt. Beter teveel gedeeld dan te weinig.

Jij mag bovenstaande gegevens mailen naar info@defluisteringinjou.nl dan ontvang je de bevestiging en de betaalgegevens. Als de betaling binnen is ontvang je het document met de reading binnen 1 a 2 weken per e-mail.

Een reading kost € 45,00

Ik kijk er naar uit om al dit moois aan informatie in jouw reading over te brengen. Jouw dier communiceert graag met jou!

Hartelijke groet, Diana

Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).

Ontvang een melding per e-mail als er een nieuwe blog is geplaatst

Schrijf je hier in