Zielsreading

Zielsreading; ‘jouw Ziel spreekt tot jou’.

Een zielsreading geeft je informatie over jezelf. Het geeft je houvast en een leidraad voor heel je leven. Je ziel spreekt tot jou, jij ontvangt het document in een bijlage per e-mail. Het kan zijn dat de reading ook in het verleden gaat en zelfs tot in vorige levens (mits jij hier van tevoren om vraagt). De reading kan ook in het nu blijven, of een combinatie is ook mogelijk. Waar jij duidelijkheid over wilt hebben zal in de reading naar voren komen. Als jij niet naar vorige levens terug wilt gaan zal het niet gebeuren. Ook kan je aangeven wat je wel prettig vindt en je eigen vragen stellen.

Het gaat erom dat jij in dit moment van jouw leven, de antwoorden vindt die jou verder brengen. Dit zal altijd geschieden. Met een zielsreading kan je heel diep in de informatie gaan, maar kan ook meer in de oppervlakte blijven hangen. Dit kan van tevoren gestuurd worden.

Ook kan je de reading open laten en dan komt eruit wat jij nu nodig hebt.

Alles is in overleg mogelijk. Eén ding is duidelijk, het juiste zal naar voren komen.

Een zielsreading is het mooiste instrument wat er is. De informatie stroomt automatisch binnen via mij en ik zet het op papier (in een document). Wat er uitkomt is alleen voor jou bestemd, niemand is zo eerlijk als jouw eigen stem. Ik ben degene die de communicatie tussen jou en jouw ziel overbrengt.

  • Ik ontvang graag van jou:
  • jouw eventuele vragen die ik in de reading mee kan nemen (doe je dit niet staat de reading open en kan er van alles naar je toekomen, misschien vanuit een hele andere richting waar jij op dat moment antwoorden op wilt vinden. Is heel mooi om te doen, maar heb dan vooral geen verwachtingen, alles staat open!)
  • eventuele informatie die jij van belang vindt (hoeft niet, mag wel)
  • jouw naam en achternaam
  • jouw geboortedatum en geboorteplaats
  • een (recente) foto (de foto gebruik ik alleen om contact met jou te maken en niet om informatie uit te halen, dit is geen fotoreading) waarop ik jou duidelijk kan zien, jouw ogen goed zichtbaar (dus geen flitslicht erin). Meerdere foto’s mag ook, dan kies ik zelf de juiste uit. Als de foto niet recent is even vermelden van wanneer hij wel is.


Jij mag bovenstaande gegevens mailen naar info@defluisteringinjou.nl
Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanvraag met daarin de betaalgegevens.
Binnen 2 weken na ontvangst van betaling, ontvang je het document met de reading per mail.
***

Een zielsreading kost € 75,00 en bevat anderhalf tot 2x A-4 (eenzijdig bedrukt) aan informatie.


Lees hieronder de ervaring van Jill:

Het is nu 3 jaar geleden dat ik de zielsreading aanvroeg bij Diana. Wat daaruit kwam sloeg bij mij in als een bom. Het was zo wezenlijk en diep qua informatie, zo rakend en soms zelfs confronterend, dat het mij even van mijn stuk bracht.
Het is heel apart om te ervaren dat je ziel tot je spreekt in geschreven woord.
Het bracht me inzicht in mijn diepste pijn, drijfveren, hoop, vrees en verlangen. Het is natuurlijk heel persoonlijk. Voor mij bracht het meer zicht op een innerlijke worsteling, waar ik al mijn hele leven tegenaan hikte en stap voor stap progressie in maak. Heel bijzonder hoe dit werkt. Erg mooi ook.
Het gaf me toentertijd de juiste aanknopingspunten en inzichten, waar ik mee verder kon gaan. Ook gaf het inzicht waarom ik steeds vastliep op gebied van relaties. 
Vervolgens ben ik verder gegaan met m’n leven en legde ik de reading voor een periode naast mij neer. Zo’n twee jaar geleden heb ik de reading opnieuw erbij gepakt. Vervolgens bevatte dezelfde reading, opnieuw inzichten in mijn veranderde situatie. Het werkt als een soort recept, maatstaf waaraan ik kon aflezen in hoeverre ik al progressie had gemaakt. Ik kon terugblikken op het jaar ervoor en het gaf mij een ‘nieuwe’ kijk, met dezelfde informatie, op mijn situatie, maar dan een jaar verder.
Afgelopen maand heb ik de reading er weer bijgepakt. Nu ben ik al een heel stuk verder en zie ik beter hoe alles op zijn plek is gevallen. De zielsreading raakte me nog steeds in mijn kern, het bracht mijn verdriet, mijn doorstane pijnen, wensen, hoop en verwachtingen, mijn motieven waarom ik hier ben op aarde, opnieuw naar boven, maar nu scheen het een nog concreter licht. Nog steeds is de zielsreading van enorme waarde voor mij, een recept met een beschrijving van de juiste ingrediënten, benodigdheden en aanwijzingen hoe ik gehoor kan geven aan mijn levensmissie en doel. Een prachtige, weliswaar emotionele ervaring en hulpmiddel op mijn levensweg, naar meer persoonlijke groei.


Met veel liefde geschreven,

Jill