Reacties

Dankbaar voor de mooie berichten die ik krijg.
Wil jij ook een recensie plaatsen? Heel graag!
Zo krijgen anderen een beeld van het werk wat ik doe en niets zo betrouwbaar als dat jij het overbrengt naar de ander. Dank je wel voor je hulp en dank je wel voor je steun!
Je mag jouw recensie/reactie, sturen naar info@defluisteringinjou.nl dan plaats ik jouw bericht hier op deze site. Een foto toevoegen mag! Dat ziet er alleen maar leuker uit.
Bedankt! Warme groet, Diana

02-09-2020 Adrienne: Regelmatig verloot ik op mijn facebook pagina gratis persoonlijke gedichten. Dit keer werd Adrienne de winnares. Ik zou voor haar een persoonlijk gedicht gaan schrijven en dat heb ik gedaan. De energie stroomde rijkelijk en het gedicht floepte zou uit mijn vingers. Deze boodschap wilde heel graag haar kant op. Ik kreeg ook een hele mooie reactie terug. Dank je wel hiervoor Adrienne en hieronder is een kleine impressie hiervan.

“Lieve lieve allerliefste Diana,Je hebt gaan idee hoe groot het cadeau is wat je aan me gegeven hebt. Zo raak in hoe ik me nu voel. En dan kom jij met dit prachtige gedicht zo raak en zo opbeurend. De tranen stromen letterlijk uit mijn ogen en ik ben diep diep geraakt ook over jouw enorme talent te kunnen readen en daarmee healen. Ik heb het gedicht wel al tien keer gelezen. Elke zin geeft me een aanwijzing en raakt me. Hoe is het mogelijk dat je zo dicht bij me bent? Je hebt letterlijk licht aan me gegeven. Ik voel het nu wel bij het lezen van jouw gedicht en ik geloof er nu ook in. Ik ben je zo zo dankbaar.Ik heb je gedicht uitgeprint en die komt naast mijn bed voor als ik het moeilijk heb.
Je bent echt een ware engel. Wat een talent heb je.”

______________________________________

09-06-2020 Maggie
Bij toeval bij Diana terecht gekomen. De door haar gedane reading heeft mij een aantal antwoorden gegeven. Er waren meerdere aha momenten.Het is een mooie manier om te ervaren waar je staat en het is ook zeker een ruggensteuntje. Door de tekst meerdere keren te lezen zie je steeds weer andere dingen die eruit springen.

______________________________________

31-03-2020 Simone Postma
Wij zijn heel dankbaar voor de mooie uitgebreide reading.  Zo fijn dat we handvatten hebben gekregen hoe we met ons hondje om kunnen gaan. Wat hij nodig heeft. Wij begrijpen ons hondje nu beter en weten hoe we met hem kunnen communiceren.  Diana gaf naast het antwoord op onze vragen ook nog wat extra informatie waar we veel aan hadden.  En allemaal met zoveel liefde en respect geschreven. Zo knap hoe zij ons hondje kan ‘lezen’. We zijn er ontzettend blij mee. En we zouden iedereen die wil weten waarom zijn/haar dier bepaald gedrag vertoont of wie beter met zijn/haar huisdier wil communiceren een reading bij Diana aanraden.

______________________________________

24-03-2020 Danya Bongers
Wat bijzonder zijn de readings die ik mag ontvangen van Diana! Begin 2019 de eerste ontvangen, zo kloppend bij wat er is maar ook antwoorden en stukjes die ik nog niet kon zien maar later teruglezend was ook dat waarheid maar was er even tijd nodig om het te kunnen zien. Het geeft voor ons een nog diepere verbinding met onze honden Tinus, Leya en Sky. Het is zo fijn om met Diana in contact te zijn, ze doet dit met zoveel liefde voor mens en dier dat is erg voelbaar. Ik voel altijd als het weer tijd is voor een reading dan stuur ik haar een foto en het is zo fijn om daarna de reading te ontvangen en door te kunnen lezen. Het gaat niet alleen om onze honden maar ook wij komen erin naar voren. Dank je wel Diana onze dank is groot 💕

______________________________________

22-03-2020 Ans Vogels.
Diana ken ik inmiddels een hele tijd .Ze is een vrouw met veel levens wijsheid heel lief maar ook duidelijk en oprecht als dat nodig is. Ze is een steun in mijn leven .

_______________________________________

21-02-2020 Adrienne
Lieve Diana,

Ik weet niet wat ik moet zeggen zo mooi stromen jouw woorden door mij heen, naar me toe, om me heen. Ik ben je zo dankbaar.
Wat heb je me raak beschreven in waar ik doorheen ga en hoe moeilijk ik het soms heb, hoe schuldig ik me vaak voel, hoe alleen ik me voel.
Wat heb je raak beschreven hoe ik een eenheid zoek met de engelen.


Ik voel me gesterkt nu na het lezen van jouw tekst dat ik niet alleen ben en hulp mag vragen aan de engelen.
Al je tips, ze landen een voor een, ik ben zo blij dat je het hebt opgeschreven voor me, zodat ik het kan nalezen.


Tranen van ontroering en dankbaarheid dat je me dit gegeven hebt.
Natuurlijk wil ik zo graag ook iets voor jou doen en ik hoop dat ik dat mag doen, al weet ik nu nog niet wat.


Wat heb jij een bijzondere gave Diana. Zo fijn dat ik je heb mogen ontmoeten in dit aardse leven, zo via Instagram. Ik ben je enorm dankbaar.

Ik heb inderdaad niet door wat ik doe en beteken maar begin iets te voelen dat het vanuit bed ook kan. Dat ik mag vertrouwen op mijzelf. Dat de engelen er wel zijn en dat ik ze mag vragen.

Woorden schieten werkelijk tekort bij wat ik voor jou, je mooie draken (ik zie er nu een en wat is die groot en mooi) en de wereld van de engelen voel. Heel heel veel dank.
Liefs
Adrienne

_______________________________________



13-08-2019 Een prachtig geschenk ontvangen van Eva: Een zelfgemaakt schilderij kreeg ik opgestuurd van haar. Diep ontroerd heb ik het uitgepakt en bekeken. Dank je wel lieve Eva. Het schilderij krijgt een mooie plek in mijn Praktijk.


______________________________________

25-07-2019 Maria.
Een mooi, helder gesprek gehad met Diana.
Ze komt integer en ervaren op het gebied van haar gaven over.
En dat voelt heel goed.

______________________________________

02-05-2019 Marion Raspe.
Op 9 mei 2017 zat onze poes Gipsy ’s ochtends niet voor de deur na een nachtje buiten te zijn geweest. We hebben geroepen en gezocht in de directe omgeving en op alle plekjes gekeken die we van haar kenden. Ze was altijd in de buurt van ons huis. Dit was a-typisch gedrag en we vermoedden dan ook dat ze ergens opgesloten zou zitten. We hebben in de hele woonwijk posters opgehangen en flyers uitgedeeld maar ze bleef weg. Wel kregen we ontzettend veel lieve reacties van mensen uit onze woonwijk. Alle tips liepen we na maar zonder resultaat. We besloten om Diana te vragen of zij kon assisteren met haar kwaliteit van communiceren met dieren. Diana reageerde meteen op onze hulpvraag. Ze begreep helemaal hoe we ons voelden en ging aan de slag. Ze had succes! Ze had contact gemaakt met Gipsy. Ze zat niet opgesloten maar bleek zelf de keuze gemaakt te hebben om weg te gaan. Ze zat ergens in de buurt van ons huis. Haar verdwijning bleek een boodschap voor mij te hebben. Gipsy wilde dat ik me bewust werd van de verbinding die ik met haar heb en hoe zij en ik hiermee kunnen samenwerken. Haar eerdere pogingen om mij dit te laten weten had ik niet opgepikt. Na een paar tips van Diana hoe ik me op Gipsy kon afstemmen lukte het me om haar aanwezigheid te voelen. Ze bleek zich schuil te houden in de tuin van de buren. Omdat de buren niet thuis waren kon ik niet naar haar toe. Diana had al laten weten dat Gipsy een eigenwijs portret is en pas tevoorschijn zou komen als zij vond dat het goed was. Ook dat kwam uit want tijdens de negende nacht buiten kwam ze luidkeels mauwend onze tuin in. Gezond maar sterk vermagerd, dat wel. We zijn ontzettend blij dat ze er weer is en genieten nog dagelijks van haar mooie eigen wijsheid. De samenwerking tussen ons is tot stand gekomen en ontwikkelt zich nog steeds. Ik vond het een hele bijzondere ervaring om op deze manier bewust te worden van het contact dat er onbewust altijd al is tussen mens en dier. Diana weet dit contact heel helder te vertalen. Ik heb haar begeleiding als erg prettig ervaren. Ik kan haar van harte aanbevelen! Hartelijke groet, Marion

_______________________________________

Saskia Schouten 30-04-2019
Lieve Diana,
Wil je bedanken voor wat onze sessies mij gebracht hebben. Ik kreeg via via je nummer en we zijn onbevangen het gesprek aangegaan. Jij voelde precies wat ik nodig had, maar liet het mij zelf ervaren en vertellen waardoor de dingen mij duidelijk werden. Als je met jou werkt vliegt de tijd voorbij en voel je meer als een luisterende vriendin dan als een coach, tevens heb je een hele lieve en prettige stem. Je hebt me heel veel inzichten gegeven en het vertrouwen deze zelf in de toekomst te leren herkennen. Voelen, voelen, voelen en weten of iets wel of niet goed voor je is. Ik pas het toe en vertrouw op mijzelf. Dank je wel voor alles. 

Hartelijke groet, Saskia 

________________________________________

Maike  26-02-2019
‘Het is bijna niet in woorden uit te leggen wat een
reading met je doet. Alle maskers vallen af en je naakte IK blijft over. Zo puur en liefdevol. Dat iemand recht in je ziel kan kijken om je even bij de hand te nemen en te zeggen dat het Oké is. Dat JIJ Oké bent. Dit geeft zoveel vertrouwen om je reis naar binnen voort te zetten. Ontzettend dankbaar voor deze hulp’

________________________________________

14-02-2019 Esther
Het weekend is van start en graag deel ik mijn ervaring over de reading en healing en remedies via Diana, de Fluistering in jou.
Ons Ferox Per Sé is een kater die in een harem van poezen leeft. En dat is niet altijd even makkelijk. Hormoon schommelingen en krolse poezen die je even niet mag dekken terwijl je ze zo lief hebt is niet eenvoudig voor een kater. Maar ook zijn karakter maakt het hem niet eenvoudig. Hij is enorm lief, een echte heer, maar onderdanig naar zijn groot vader Occido. Groot vader Occido heeft ook wat jaartjes zijn steentje mogen bijdragen voor ons geweldige ras, hij weet dus heel goed wat het is… Maar zo nu en dan zit hij jawel boven op Per Sé, nee hoor dekken kan hij niet meer … maar toch.
Vanwege de onrust heb ik dus wat hulp gezocht zodat ook ons Per Sé heerlijk in zijn vel zit en blijft zitten.
Het werkt heel apart en op afstand. Nee ze kon niet weten dat Per Sé met zijn linker oog kneep de laatste week en daar cavasan voor had gekregen… Ze had het gezien, onder zijn oog zat ophoping van snot.
En echt ik ben best nuchter wat dit betreft maar na de healing en reading, wat genies en prutjes bij zijn oog … een beetje natte poep voor twee dagen en werkelijk waar… zijn oog ziet er weer prachtig uit… Hij word weer voller, is rustiger en lijkt beter bestand tegen de hormoon schommelingen want ook het roepen wat hij af en toe in de week deed is over.
Ik ben zo ontzettend blij met de hulp die ik krijg van Diana. Elke kat gelukkig.
Ik weet fokken brengt nu eenmaal schommelingen en onrust mee en wat fijn dat ik op deze natuurlijke manier ook onze kater gelukkig kan houden!

Liefs, Esther

________________________________________

27-01-2019 Jill Bickes:
Diana bezit het bijzondere vermogen om te communiceren met dieren. Diana verstaat deze kunst en gave heel goed. Heb je een vraag mbt het welzijn van je huisdier, jullie onderlinge band, of eventuele strubbelingen of lichamelijke klachten van het dier? Dan is het zeker aan te raden om een foto reading van je geliefde huisdier te laten doen bij Diana. Diana legt zonder moeite de vinger op de ‘zere’ en/of juiste plek. Wat je viervoeter niet kan, kan zij wel: in taal communiceren wat er om gaat in je huisdier. Hoe gaaf is dat?! Het kan veel inzicht geven, helpen bij het vinden van eventuele oplossingen bij problemen en geeft simpelweg ook meer begrip tussen mens en dier.
Daarnaast is het opmerkelijk om te zien en lezen dat je huisdier echt met een reden in je leven is. Mijn konijn wist mij feilloos mijn valkuilen en ‘zwakke’ plekken aangaande persoonlijke zaken, zoals relaties, innerlijke worstelingen te laten zien. 
 Het was heel ontroerend, ontwapenend en soms best confronterend om te lezen wat mijn huisdier over mij te vertellen had. En niet alleen over mij, maar ook over mijn strubbelingen van dat moment, onze onderlinge verhouding en waar ik nog dingen in te leren had. 
Want zeg nou eerlijk, wie kennen ons nu beter, dan onze eigen huisdieren? Onze huisdieren aan wie we onszelf zonder gene laten zien.Jezelf en je geliefde viervoeter een foto reading gunnen is echt een cadeau, waar je een lange tijd plezier van kunt hebben. De reading is nu drie jaar geleden, maar nog haal ik er dingen uit die voor mij van waarde zijn en mij aanknopingspunten geven op mijn weg.Als de band tussen mij en mijn huisdier zo sterk is, is er niets mooiers als je ‘furry’ friend een boekje open kan doen over hem/haarzelf, en jou en jullie onderlinge band.Het werd mij duidelijk dat mijn konijn veel aan mij spiegelde en teruggaf. Daarnaast werd nog eens bevestigd wat ik al wist: baasje en huisdier lijken enorm op elkaar en dat schept een band. Ambers’ foto reading heeft mij ontzettend veel moois gebracht en nog meer respect en waardering en liefde dan ik al had voor haar. Inmiddels is zij niet meer onder ons, maar met liefde lees ik haar wijze raad terug.

________________________________________

18-01-2019 Geschreven door Esther:
Ik had nooit gedacht dat onze kater zo goed zou reageren op remedies. Al jaren heb ik contact met Diana. Ze steunt ons met natuurlijke producten met de gezondheid van onze dieren. In een cattery heb je nu eenmaal te maken met hormonen en de daarbij behorende stress in een groep katten. Dieren kastreren is natuurlijk de oplossing maar niet als je zorg wilt dragen voor het behoud van een ras. Ons motto is altijd geweest elke kat gelukkig. Ons Per Sé is een geweldige lieve kater. Zijn lieve karakter, zijn hormonale schommelingen en die van de dames in huis, dat werkt hem tegen. Hij is onderdanig aan zijn opa en mag best wat meer body krijgen. Diana is aan de slag gegaan om remedies specifiek voor Per Sé te maken. Een druppel flesje met vloeistof. Het leuke is ook dat hij geheel vrijwillig voor me gaat staan om de 2x daags druppeltjes op te likken. Nog mooier is dat we geweldig goed resultaat zien. Per Sé word voller en straalt weer, hij zit weer goed in zijn vel.
Dank je wel Diana zeker namens onze Per Sé
Een aanrader voor elke kat die veel beter in zijn vel kan zitten!

Groetjes Esther

________________________________________

30-10-2018 Geschreven door Sharon de Klerk.
Door de Reading ben ik mijn kat beter gaan begrijpen en heb ik maatregelen kunnen treffen zodat de rust weer terug kwam in huis.
Ik ben heel blij met de Reading!
Ik raad t iedereen aan.

________________________________________

25-10-2018 Geschreven door Esther Kooyman.
Zo fijn dat ik Diana jaren geleden via haar natulistic website leerde kennen. Dat was al jaren geleden te Almere. Als Somali liefhebber wens ik alleen het beste voor de poezenkinders. Diana was en is er altijd met raad en daad. Zo blij dat ze haar energie positief inzet. Petje af Diana. Op zoveel punten heeft ze ons al geholpen, behandelingen in voortplanting issues en homeopathie, overstap naar andere voeding, ze voelt ontzettend goed aan wat de wensen zijn en waarin verbetering gebracht kan worden. Ook haar kennis delen doet ze met liefde, zo deelt ze haar kennis met alle Somali en Abessijn liefhebbers. Zo zijn er nog meer poezen geholpen met haar know how. Topper! Zo blij dat we zelfs nu dat je in een prachtige omgeving een nieuw bestaan opbouwd nog steeds voor iedereen klaar staat.
Ik en de poezenkinders wensen je alle geluk toe.
Best lastig om een stukje te schrijven, zodat men weet hoe blij we
zijn… hoop dat het zo goed overkomt.
Groetjes,

Esther

________________________________________

23-09-2018  Lieve Diana hierbij mijn referentie,

Enige tijd geleden kwam ik contact met Diana omdat zij voor mijn honden een bijzondere Reading had gedaan.
Aangezien ik nog met een emotionele restant worstelde dacht wellicht kan zij mij ook helpen met een volgend stukje bewustwording. Enige jaren daarvoor had ik een emotionele burn-out gehad waarin veel levens zaken samen vielen.
In die tijd heb ik ook veel hulp gezocht en dat heeft mij weer goed op weg geholpen. En toch zat er nog een restant waar ik mijn vinger niet kon opleggen. Zodoende heb ik Diana gevraagd mij te helpen in deze nieuwe zoektocht. Ze heeft mij gecoacht via telefoon gesprekken die we van te voren afspraken. Bij elk van deze gesprekken kwamen bij Diana ook verschillende vragen naar boven en zodoende moest ik diep terug in mijn gevoelens kruipen. Laatste stukjes angsten of emotionele gevoelens kwamen naar boven waar ik in de eerste instantie niet aan had gedacht. Diana had ook een bijzondere steen voor mij uitgezocht dat voelde speciaal zodat ik hem in een mooi sieraad heb laten verwerken en hem zodoende veel kan dragen.
Na een aantal sessies vond ik dat ik weer een stuk had kunnen verwerken en mij daardoor vrijer voelde en een grotere stap vooruit was gegaan. Nu inmiddels zit ik goed in mijn vel en geniet van het leven met mijn man kinderen en niet te vergeten onze twee labradoodles. Voor een ieder die worstelt met een levensvraagstuk kan ik Diana aanbevelen een geweldig liefdevolle aanpak en haar bijzonder gave kunnen je helpen in je bewustwording proces.
Liefs Eva Baltus

________________________________________

Daisy Hermen 03-07-2018
Wat een geweldige vrouw is Diana! Net op de momenten dat ik het nodig heb, kan ik bij haar terecht. Ze geeft mij inzichten en helpt mij weer op weg, als ik het even niet meer zie zitten of niet weet hoe ik nu verder kan gaan. Soms kan het heel simpel zijn en soms zit het probleem wat dieper. In rust en liefde, geeft zij mij warmte en vertrouwen. Na het gesprek kan ik er weer tegenaan, voel ik weer kracht en het werkt nog heel lang door! Maar ik weet heel goed, het is ook aan mij, om met de inzichten en antwoorden aan de slag te gaan, zodat ik daarna niet nogmaals tegen hetzelfde aanloop. En dat lukt steeds beter, dank je wel Diana!

________________________________________

Nel Holla 29-06-2018
Ik krijg al 7 jaar steun en handvaten aangereikt, eerst voor mijn witte reu , 7 jaar. Ook voor mezelf, durf te kiezen voor “jezelf” .ja hoe reageer je met een “ open reu” en “loopse teef” op een camping? Toen mijn reu er echt op wilde en zij( Kira) t ook wilde was ik vol adrenaline. Nooit een teef van 8 maanden opzadelen met kleintjes! Advies van Diana “ let op ze, blijf bij jezelf” t is me gelukt, ben zo trots en heel blij toen Kira mijn reu Kite afsnauwde “ ik wil het niet meer” . Rust nu… heerlijk weer in de bossen v d Veluwe “samen” genieten . Liefs Nel

________________________________________

20-06-2018  Nel Holla:
Ik durf te zeggen dat ik heel sterk contact heb met mijn dieren, zowel vissen, parkietjes, schildpadden, honden, ook met mensen. De 1e vraag was aan jou, wat is er aan de hand met Joep? Wilde niet meer meer buiten lopen, was al 12 jaar, oké pillen voor zijn botten mee, ging beter. Ik wist dat hij een gezwel bij zich had. T was wachten op “ t moment dat hij afscheid nam” v d stoffelijke wereld , 14 jaar en 2 mnd. Door de kracht en t weten van Diana wist ik, dit gaat mij lukken. Dierenarts gebeld, kom maar, nee 17.00 uur kom ik. Ik heb thuis afscheid van Joep genomen, gehaktballetjes gegeven, dat vond hij zo lekker <3 Hij heeft een rug tia gehad, verlamd vanaf zijn middel naar beneden. Hij kon niet meer staan en zijn behoefte doen. Zijn ogen spraken dankbaarheid naar mij uit toen hij t spuitje kreeg . Dank je wel lieve Joep voor je steun aan mij en dat je er altijd was voor mij. Kite heeft de rol overgenomen … hij is de waakhond, ruikt zwijnen . Wat ben ik blij met mijn 2 viervoeters! Kus Nel

_______________________________________

20-06-2018  Lisa Vis
Diana van de Fluistering in jou, zal je helpen te communiceren met jouw dier en daardoor je hart te openen voor hun boodschap.
Als jouw dier klachten heeft, waarvan je niet goed weet wat je ermee moet, kan Diana jouw dier helpen met weer goed in zijn/haar vel te komen. Door middel van massage en energie, kan ze helpen met gezondheidsklachten, spanningen en eventuele trauma’s uit het systeem te helpen. En net dat extra zetje geven om het lichaam zichzelf te helpen genezen en weer terug in balans te komen.
Als aanvulling heeft ze ontzettend mooie en gezonde producten voor huisdieren. Dit is namelijk een heel belangrijk punt om de gezondheid van het dier weer goed te krijgen. Verkeerde voeding en medicijnen hebben erg veel invloed op het lichaam wat zich in meerdere dingen kan uiten.
Ook kan je bij haar terecht voor een reading. Om meer te weten te komen wat je volgende stap moet zijn met jouw dier, wat er nou echt aan de hand is en wat jouw dier nou voelt of te zeggen heeft. Het is ook mogelijk om in contact te komen met een overleden dier. Het is voor ons mensen heel moeilijk om bewust te zijn van onze energie en wat we uitstralen. Dieren pikken dit feilloos op. Zij worden enorm beïnvloed door onze energie, gedachten, meningen en eigen gezondheid. Sta open voor wat Diana en jouw dier je te brengen heeft, het komt namelijk altijd vanuit liefde.

________________________________________

Hellen Laheij 16-05-2018
Lieve Diana,
Ik wil je bedanken voor je tijd, voor je inbreng, voor het meedenken,
kortom voor alles.
Ik heb ons contact als heel plezierig ervaren. En hoop dat je nog veel
mensen kunt helpen.
Met vriendelijke groet,
Hellen Laheij

________________________________________

Monique van Lohuizen 14-05-2018
Hoi Diana , na een heel enerverend gesprek vandaag met jou voel ik me sinds lange tijd weer veel beter .
De opheldering van veel lastige zaken voelde als een rugzak die te zwaar was eindelijk brak .
De bevestiging en nuchtere doortastende kijk op veel dingen was verhelderend .
Sta er voorlopig weer sterk in , en heb meer energie .
Heel erg bedankt daarvoor ik vond het heel bijzonder .
Fijn te weten dat je er altijd bent om een beroep op te doen .

________________________________________

Anja H. 14-04-2018
Erg fijn gesprek met Diana gehad. Ik liep een beetje vast en kon bepaalde dingen in mijn leven niet goed rijmen. Door het gesprek met Diana begrijp ik nu dat ik een andere kant wordt opgestuurd. Ik sta duidelijk op een tweesprong terwijl ik maar willens en wetens rechtuit wilde blijven gaan.
Dank je wel Diana voor dat inzicht.

________________________________________

Sharon Lee Berkholst 23-03-2018
Diverse losse ‘hoe gaat t met’ gehad betreffende (o.a. gezondheid) van mijn huisdiertjes. Georgii en Phileine de honden en mr.DEEKS, de hamster. Erg leuk om dat te vernemen. Ook de reading van Spooky, 1 van mijn 6 katten. Hij was heel veel binnen en als een prittstift aan mij vastgeplakt: 24 u.p.d. was hij ziek of wat was er met hem. Hij had wel iets maar de hoofdissue was ik. Duidelijk heeft hij zich t.o.v. Diana uitgelaten over wat er rondSPOOKte in zijn koppie. Na de reading en een gesprek met mij ging hij weer zijn weg… Lekker zijn schema en ritme. De prittstift tussen ons was losgeweekt. Mooie ervaring dus..

________________________________________

Michael Haverkamp  20-03-2018
Het was heel bijzonder om via de telefoon contact te hebben met Diana. Je krijgt zo meer helderheid over de dingen, die gebeurd zijn en adviezen hoe je verder kunt gaan. Diana kan goed luisteren en dat is prettig om je gedachten met iemand te delen.
Diana, nogmaals bedankt.

________________________________________

Loes Heistek 11-03-2018
Mijn gesprekken met Diana waren/zijn zeer bijzonder en waardevol.
Zij heeft mij inzichten gegeven waardoor ik het meest belangrijke in mijn leven los kon laten. Hierdoor is er balans en rust gekomen.
Diana is een liefdevolle vrouw die mij op de moeilijke momenten aangeeft waar de knelpunten liggen en daardoor op de juiste manier aan het werk kan gaan met mijzelf.
Door regelmatig contact met haar te hebben, blijf ik in mijn kracht staan.

Hellen Laheij 06-03-2018
Ik ken Diana van de tijd dat ze nog bij Natulistic in de zaak stond. Toen ze de zaak overdroeg en eigenlijk voor de laatste keer met mij sprak over onze hond Branco, zijn allergiën enz gaf ze me een kaartje. En de boodschap stuur eens een foto. Daar is een flinke tijd overheen gegaan. En nu ik vastloop in de begeleiding van Branco heb ik haar een foto gestuurd en hebben we een telefonisch consult gehad. Heerlijk om met Diana te spreken. Zoveel rust vanuit. Ze gaf me flink wat handvaten en… een boodschap van Branco. Maar ook een natuurmiddel om hem te helpen zijn trauma een plekje te geven. Ik hoop over een paar weken te kunnen zeggen dat het hem geholpen heeft. Nu eerst met hem aan de slag. Er is werk aan de winkel met dit beestje. Dank Diana!

________________________________________

Amy Hoenstok 19-01-2018
Per ‘toeval’ heb ik Diana leren kennen. Ze heeft mij geholpen om het meest dierbare in mijn leven los te laten. De ander in liefde los te laten en weer gaan kiezen voor me eigen ware ik.
Het proces is zo waardevol en bijzonder geweest. Zo moeilijk en zo een zegening tegelijkertijd om bewust te zijn van dat wat is en daarmee het te laten zijnIk ben Diana heel dankbaar, zo dankbaar dat het niet in woorden is te bevatten.
Diana is begripvol, betrokken, eerlijk en een persoon die iedereen om zich heen zou mogen hebben.

__________________________________________

Jolanda 13-12-2017
Mijn gesprekken met Diana, waren voor mij zeer waardevol. Het feit dat Diana mij begreep, voelde voor mij als heel bijzonder (thuiskomen). Alles was(is) bespreekbaar. Ik heb mijn diepste pijn met Diana kunnen en mogen delen vanuit liefde. Diana legde voor mij het verband met de verschillende gebeurtenissen, dat heeft mij meer inzicht gegeven. Dit alles vanuit liefde, zachtheid, gelijkheid en zuiverheid. Op een vertrouwelijke basis, waarin we in alle rust verbonden waren met elkaar. Daardoor heb ik weer stappen kunnen zetten en ik voelde me echt begrepen, voor mij was dat heel belangrijk!

Heel veel dank Diana

____________________________________________

Wendy Hofman 01-12-2017
Graag deel ik mijn ervaring met Diana.
Laat ik om te beginnen zeggen dat als ik haar gesproken heb ik weer vertrouwen heb. In het leven maar ook in mezelf.
Zij heeft mij door een moeilijke periode geholpen. Maar waaruit later bleek dat ik dat stukje nodig had om te zijn waar ik nu ben en vooral daardoor ook mezelf weer kan zijn. Ook mijn hond heeft baat bij een consult. Een tijdje terug heb ik voor hem gevraagd aan Diana wat er in hem omgaat. Het antwoord was confronterend maar ook heel mooi en ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik spreek Diana nog regelmatig en ik kan echt vannuit mijn hart zeggen: ze hoort een stukje bij ons. Dank je wel, Diana. Voor alles!
Wendy

______________________________________________

Nel Schoenmaker 28-11-2017
‘T begon met een korte boodschap,dat schudde me wakker. Vele keren heb ik het gelezen en ’t tot me door laten dringen.
Ik was aan de beurt, moest voor mezelf in mijn Eigen kracht gaan staan.
Eindelijk voelde ik de verlossing van alles.
Vele gesprekken volgden met Diana.
Zij geeft je onvoorwaardelijke liefde uit een liefdevol hart, ze neemt je mee in de stroom van je rivier, je leven hier
op aarde, ’t gaat weer stromen vanuit de bron, je “diepere ik”.
Ze bevestigd wat jezelf diep in je hart allang weet.
Ga je Eigen weg, maak je geest vrij door:
eerlijk te zijn tegen jezelf
te houden van jezelf
goed te zorgen voor jezelf
je hart open te stellen voor dier en medemens
te vertrouwen op je Eigen intuitive
Je hart zal open gaan als een bloem, de “roos” en zal vol met liefde,energie en genegenheid zijn.

________________________________________

Nel Schoehuijs 05-11-2017
Graag lever ik een bijdrage in de vorm van een ervaringsschets met Diana om de lezer en nieuwe klant te helpen een beeld te vormen van het bijzondere werk dat Diana doet:
‘Een raar ruw plekje aan de zijkant van de buik van mijn hond. Veel jeuk, irritatie. Zelf kan ik op dat moment geen aanknopingspunt vinden’. Ik kende Diana destijds nog niet zo goed, maar ik stuurde haar een foto. In een mum van tijd berichtte zij mij terug met het te gebruiken (natuur)middel. Als sneeuw voor de zon verdween het irritatieplekje na toediening van dit supplement. Mijn hond bleek gelijk bij haar op de lijn te zijn gekomen. Een duidelijke en dankbare boodschap.

Na deze ervaring heb ik regelmatig contact met Diana. Dit doen we in de vorm van een telefonisch consult. De gesprekken zijn altijd intens op een plezierige manier. Zo zijn er altijd weer nieuwe inzichten of een perspectief dat mij verder helpt om op mijn pad de juiste wegen in te slaan of over te slaan. Ook de dieren maken dankbaar gebruik van deze gesprekken om informatie over hun welzijn door te geven of te bevestigen.

________________________________________

28-02-2017
Hoi Diana,
Dank voor je geboden hulp, terugdenkend realiseer ik me hoe ik al weer in mijn oude patroon zat en zelf naar het negatieve begon over te hellen.
Wat me opviel is dat jij heel erg goed hebt geluisterd en precies de dingen wist aan te stippen die ik bewust/onbewust aan het ontwijken was.
Ik ga me nu focussen op mezelf en mijn gevoel.

Ik wil je bij deze de complimenten geven voor jou prettige manier van coachen.
Jij bent eigenlijk de eerste waarbij ik mezelf echt op mijn gemak voel, mede doordat jij mij ook echt begrijpt en aanvoelt.

Liefs,
Edwin.

________________________________________

Yvette, 06-10-2016 (voor Yvette heb ik 4 readings gedaan, hieronder over elke reading haar ervaring/verhaal):
Lieve Diana,
Je woorden hebben bij mij veel emoties losgemaakt. Toen ik je woorden voor de 1e maal las kwamen de tranen en bij herlezen komen ze opnieuw, onstuitbaar. Je beschrijft in 1,5 pagina heel treffend mijn leven toen – de lessen die het leven mij gegeven heeft – en mijn leven nu.
De katjes zijn mijn redding geweest. In hun ogen zie ik hun liefde voor mij, zij geven mij rust, zij geven mij weer plezier, zij geven mij ‘willen’. Elke woord in je verhaal doet er toe, voel ik, herken ik, had ik nodig om te lezen. Diana, dank je.


Zoveel wat je schrijft over Nora herken ik. Wat bij het lezen van je verhaal in mij opkomt:
Van Nora had ik altijd het gevoel dat zij een oude ziel was; alsof ze alles al gezien en meegemaakt had. Heel raar gevoel vond ik dat toen om bij een hond te hebben.
Wij gingen Nora ophalen in het asiel, deden de voordeur open, Nora liep naar binnen en was thuis. Niks wennen of wat dan ook, Nora was thuis. Nora liet dit zo duidelijk zien.
Nora was onverschrokken. Nora was vrij klein, zij kwam net tot mijn knie, maar voor niets en niemand bang.
Dat ik een schim zie, een beweging zie, of een bries voel, klopt helemaal. Ik voel ook iets langs mijn benen gaan. Overigens, sinds ik de reading bij jou heb aangevraagd, niet meer.
Met Nora communiceren, hoe werkt dat?
Liefs, Yvette


Lieve Diana,
Toen ik in je reading van Bonita het woord ‘voorbestemd’ las (‘wij waren ook voorbestemd voor elkaar’) viel mijn mond open. Jij verwoordt zoals ik het voel. 
Het woord rust is een rode draad in je reading.
Weet je dat Bonita mij heel regelmatig weglokt vanuit de drukte naar een rustige plek in huis. Zij nestelt zich in mijn armen en begint luid te spinnen. Zo zitten wij dan met z’n tweetjes, in alle rust .. totdat ik opsta.
Nu begrijp ik waarom Bonita dit doet en de eerstvolgende keer blijf ik zitten.
Wanneer ik deze reading niet had aangevraagd, had ik nooit geweten dat Bonita in de kern wat onzeker is. Bonita weet haar onzekerheid heel goed te verbergen. Dank je voor deze readings Diana!
Liefs, Yvette


Lieve Diana,
Toen ik het verslag van je reading las en nu opnieuw lees, denk ik weer “is Diana bij ons thuis geweest?”. Je reading van Dushi is heel accuraat; je beschrijft heel nauwkeurig hoe Dushi is.
Het viel mij vrij snel op dat Dushi tegenstrijdig gedrag laat zien; ze wil graag aangeraakt worden en tegelijkertijd vind ze het toch wel eng. Aan Dushi zie ik dat zij worstelt tussen blijven (en genieten van geknuffeld worden) of wegrennen (toegeven aan haar angst). In de 10 maanden dat Dushi bij ons woont is, kiest ze steeds vaker voor blijven staan en vraagt ze nu zelf om aangehaald te worden.
Wat ik enorm leuk aan Dushi vind is dat ze zo vocaal is. Wanneer ik iets tegen haar zeg reageert ze met een geluidje; de ene keer zacht en lief, dan weer hard en dwingend, dan weer roepend. Zo schattig. Soms heb ik het gevoel alsof ze mij verstaat en antwoord geeft. Ze komt nu de kamer binnen denderen en ‘roept’ om mijn aandacht.

Mijn zus zei tegen mij, je krijgt niet het katje dat je wilt, je krijgt het katje dat je nodig hebt.

Ik ben ongeduldig en Dushi is voor mij een oefening in geduld. Nadat ik je readings heb gelezen begrijp ik dat Dushi voor mij zoveel meer is dan sec een oefening in geduld, want een vereiste voor geduld is het hebben van rust.
Liefs, Yvette