Reviews

Dankbaar voor de mooie berichten die ik krijg.
Wil jij ook een recensie plaatsen? Heel graag!
Zo krijgen anderen een beeld van het werk wat ik doe en niets zo betrouwbaar als dat jij het overbrengt naar de ander. Dank je wel voor je hulp en dank je wel voor je steun!
Je mag jouw recensie sturen naar info@defluisteringinjou.nl dan plaats ik jouw bericht hier op deze site. Een foto toevoegen mag! Dat ziet er alleen maar leuker uit.
Bedankt! Warme groet, Diana

13-08-2019 Een prachtig geschenk ontvangen van Eva: Een zelfgemaakt schilderij kreeg ik opgestuurd van haar. Diep ontroerd heb ik het uitgepakt en bekeken. Dank je wel lieve Eva. Het schilderij krijgt een mooie plek in mijn Praktijk.



25-07-2019 Geschreven door Maria.
Een mooi, helder gesprek gehad met Diana.
Ze komt integer en ervaren op het gebied van haar gaven over.
En dat voelt heel goed.


02-05-2019 Geschreven door Marion Raspe.
Op 9 mei 2017 zat onze poes Gipsy ’s ochtends niet voor de deur na een nachtje buiten te zijn geweest. We hebben geroepen en gezocht in de directe omgeving en op alle plekjes gekeken die we van haar kenden. Ze was altijd in de buurt van ons huis. Dit was a-typisch gedrag en we vermoedden dan ook dat ze ergens opgesloten zou zitten. We hebben in de hele woonwijk posters opgehangen en flyers uitgedeeld maar ze bleef weg. Wel kregen we ontzettend veel lieve reacties van mensen uit onze woonwijk. Alle tips liepen we na maar zonder resultaat. We besloten om Diana te vragen of zij kon assisteren met haar kwaliteit van communiceren met dieren. Diana reageerde meteen op onze hulpvraag. Ze begreep helemaal hoe we ons voelden en ging aan de slag. Ze had succes! Ze had contact gemaakt met Gipsy. Ze zat niet opgesloten maar bleek zelf de keuze gemaakt te hebben om weg te gaan. Ze zat ergens in de buurt van ons huis. Haar verdwijning bleek een boodschap voor mij te hebben. Gipsy wilde dat ik me bewust werd van de verbinding die ik met haar heb en hoe zij en ik hiermee kunnen samenwerken. Haar eerdere pogingen om mij dit te laten weten had ik niet opgepikt. Na een paar tips van Diana hoe ik me op Gipsy kon afstemmen lukte het me om haar aanwezigheid te voelen. Ze bleek zich schuil te houden in de tuin van de buren. Omdat de buren niet thuis waren kon ik niet naar haar toe. Diana had al laten weten dat Gipsy een eigenwijs portret is en pas tevoorschijn zou komen als zij vond dat het goed was. Ook dat kwam uit want tijdens de negende nacht buiten kwam ze luidkeels mauwend onze tuin in. Gezond maar sterk vermagerd, dat wel. We zijn ontzettend blij dat ze er weer is en genieten nog dagelijks van haar mooie eigen wijsheid. De samenwerking tussen ons is tot stand gekomen en ontwikkelt zich nog steeds. Ik vond het een hele bijzondere ervaring om op deze manier bewust te worden van het contact dat er onbewust altijd al is tussen mens en dier. Diana weet dit contact heel helder te vertalen. Ik heb haar begeleiding als erg prettig ervaren. Ik kan haar van harte aanbevelen! Hartelijke groet, Marion

_______________________________________

Saskia Schouten 30-04-2019
Lieve Diana,
Wil je bedanken voor wat onze sessies mij gebracht hebben. Ik kreeg via via je nummer en we zijn onbevangen het gesprek aangegaan. Jij voelde precies wat ik nodig had, maar liet het mij zelf ervaren en vertellen waardoor de dingen mij duidelijk werden. Als je met jou werkt vliegt de tijd voorbij en voel je meer als een luisterende vriendin dan als een coach, tevens heb je een hele lieve en prettige stem. Je hebt me heel veel inzichten gegeven en het vertrouwen deze zelf in de toekomst te leren herkennen. Voelen, voelen, voelen en weten of iets wel of niet goed voor je is. Ik pas het toe en vertrouw op mijzelf. Dank je wel voor alles. 

Hartelijke groet, Saskia 

________________________________________

Maike  26-02-2019
‘Het is bijna niet in woorden uit te leggen wat een
reading met je doet. Alle maskers vallen af en je naakte IK blijft over. Zo puur en liefdevol. Dat iemand recht in je ziel kan kijken om je even bij de hand te nemen en te zeggen dat het Oké is. Dat JIJ Oké bent. Dit geeft zoveel vertrouwen om je reis naar binnen voort te zetten. Ontzettend dankbaar voor deze hulp’

________________________________________

23-09-2018  Lieve Diana hierbij mijn referentie,

Enige tijd geleden kwam ik contact met Diana omdat zij voor mijn honden een bijzondere Reading had gedaan.
Aangezien ik nog met een emotionele restant worstelde dacht wellicht kan zij mij ook helpen met een volgend stukje bewustwording. Enige jaren daarvoor had ik een emotionele burn-out gehad waarin veel levens zaken samen vielen.
In die tijd heb ik ook veel hulp gezocht en dat heeft mij weer goed op weg geholpen. En toch zat er nog een restant waar ik mijn vinger niet kon opleggen. Zodoende heb ik Diana gevraagd mij te helpen in deze nieuwe zoektocht. Ze heeft mij gecoacht via telefoon gesprekken die we van te voren afspraken. Bij elk van deze gesprekken kwamen bij Diana ook verschillende vragen naar boven en zodoende moest ik diep terug in mijn gevoelens kruipen. Laatste stukjes angsten of emotionele gevoelens kwamen naar boven waar ik in de eerste instantie niet aan had gedacht. Diana had ook een bijzondere steen voor mij uitgezocht dat voelde speciaal zodat ik hem in een mooi sieraad heb laten verwerken en hem zodoende veel kan dragen.
Na een aantal sessies vond ik dat ik weer een stuk had kunnen verwerken en mij daardoor vrijer voelde en een grotere stap vooruit was gegaan. Nu inmiddels zit ik goed in mijn vel en geniet van het leven met mijn man kinderen en niet te vergeten onze twee labradoodles. Voor een ieder die worstelt met een levensvraagstuk kan ik Diana aanbevelen een geweldig liefdevolle aanpak en haar bijzonder gave kunnen je helpen in je bewustwording proces.
Liefs Eva Baltus

________________________________________

Daisy Hermen 03-07-2018
Wat een geweldige vrouw is Diana! Net op de momenten dat ik het nodig heb, kan ik bij haar terecht. Ze geeft mij inzichten en helpt mij weer op weg, als ik het even niet meer zie zitten of niet weet hoe ik nu verder kan gaan. Soms kan het heel simpel zijn en soms zit het probleem wat dieper. In rust en liefde, geeft zij mij warmte en vertrouwen. Na het gesprek kan ik er weer tegenaan, voel ik weer kracht en het werkt nog heel lang door! Maar ik weet heel goed, het is ook aan mij, om met de inzichten en antwoorden aan de slag te gaan, zodat ik daarna niet nogmaals tegen hetzelfde aanloop. En dat lukt steeds beter, dank je wel Diana!

________________________________________

Nel Holla 29-06-2018

Ik krijg al 7 jaar steun en handvaten aangereikt, eerst voor mijn witte reu , 7 jaar. Ook voor mezelf, durf te kiezen voor “jezelf” .ja hoe reageer je met een “ open reu” en “loopse teef” op een camping? Toen mijn reu er echt op wilde en zij( Kira) t ook wilde was ik vol adrenaline. Nooit een teef van 8 maanden opzadelen met kleintjes! Advies van Diana “ let op ze, blijf bij jezelf” t is me gelukt, ben zo trots en heel blij toen Kira mijn reu Kite afsnauwde “ ik wil het niet meer” . Rust nu… heerlijk weer in de bossen v d Veluwe “samen” genieten . Liefs Nel

________________________________________

Hellen Laheij 16-05-2018
Lieve Diana,
Ik wil je bedanken voor je tijd, voor je inbreng, voor het meedenken,
kortom voor alles.
Ik heb ons contact als heel plezierig ervaren. En hoop dat je nog veel
mensen kunt helpen.
Met vriendelijke groet,
Hellen Laheij

________________________________________

Monique van Lohuizen 14-05-2018
Hoi Diana , na een heel enerverend gesprek vandaag met jou voel ik me sinds lange tijd weer veel beter .
De opheldering van veel lastige zaken voelde als een rugzak die te zwaar was eindelijk brak .
De bevestiging en nuchtere doortastende kijk op veel dingen was verhelderend .
Sta er voorlopig weer sterk in , en heb meer energie .
Heel erg bedankt daarvoor ik vond het heel bijzonder .
Fijn te weten dat je er altijd bent om een beroep op te doen .

________________________________________

Anja H. 14-04-2018
Erg fijn gesprek met Diana gehad. Ik liep een beetje vast en kon bepaalde dingen in mijn leven niet goed rijmen. Door het gesprek met Diana begrijp ik nu dat ik een andere kant wordt opgestuurd. Ik sta duidelijk op een tweesprong terwijl ik maar willens en wetens rechtuit wilde blijven gaan.
Dank je wel Diana voor dat inzicht.

________________________________________

Sharon Lee Berkholst 23-03-2018
Diverse losse ‘hoe gaat t met’ gehad betreffende (o.a. gezondheid) van mijn huisdiertjes. Georgii en Phileine de honden en mr.DEEKS, de hamster. Erg leuk om dat te vernemen. Ook de reading van Spooky, 1 van mijn 6 katten. Hij was heel veel binnen en als een prittstift aan mij vastgeplakt: 24 u.p.d. was hij ziek of wat was er met hem. Hij had wel iets maar de hoofdissue was ik. Duidelijk heeft hij zich t.o.v. Diana uitgelaten over wat er rondSPOOKte in zijn koppie. Na de reading en een gesprek met mij ging hij weer zijn weg… Lekker zijn schema en ritme. De prittstift tussen ons was losgeweekt. Mooie ervaring dus..

________________________________________

Michael Haverkamp  20-03-2018
Het was heel bijzonder om via de telefoon contact te hebben met Diana. Je krijgt zo meer helderheid over de dingen, die gebeurd zijn en adviezen hoe je verder kunt gaan. Diana kan goed luisteren en dat is prettig om je gedachten met iemand te delen.
Diana, nogmaals bedankt.

________________________________________

Loes Heistek 11-03-2018
Mijn gesprekken met Diana waren/zijn zeer bijzonder en waardevol.
Zij heeft mij inzichten gegeven waardoor ik het meest belangrijke in mijn leven los kon laten. Hierdoor is er balans en rust gekomen.
Diana is een liefdevolle vrouw die mij op de moeilijke momenten aangeeft waar de knelpunten liggen en daardoor op de juiste manier aan het werk kan gaan met mijzelf.
Door regelmatig contact met haar te hebben, blijf ik in mijn kracht staan.

Hellen Laheij 06-03-2018
Ik ken Diana van de tijd dat ze nog bij Natulistic in de zaak stond. Toen ze de zaak overdroeg en eigenlijk voor de laatste keer met mij sprak over onze hond Branco, zijn allergiën enz gaf ze me een kaartje. En de boodschap stuur eens een foto. Daar is een flinke tijd overheen gegaan. En nu ik vastloop in de begeleiding van Branco heb ik haar een foto gestuurd en hebben we een telefonisch consult gehad. Heerlijk om met Diana te spreken. Zoveel rust vanuit. Ze gaf me flink wat handvaten en… een boodschap van Branco. Maar ook een natuurmiddel om hem te helpen zijn trauma een plekje te geven. Ik hoop over een paar weken te kunnen zeggen dat het hem geholpen heeft. Nu eerst met hem aan de slag. Er is werk aan de winkel met dit beestje. Dank Diana!

________________________________________

Amy Hoenstok 19-01-2018
Per ‘toeval’ heb ik Diana leren kennen. Ze heeft mij geholpen om het meest dierbare in mijn leven los te laten. De ander in liefde los te laten en weer gaan kiezen voor me eigen ware ik.
Het proces is zo waardevol en bijzonder geweest. Zo moeilijk en zo een zegening tegelijkertijd om bewust te zijn van dat wat is en daarmee het te laten zijnIk ben Diana heel dankbaar, zo dankbaar dat het niet in woorden is te bevatten.
Diana is begripvol, betrokken, eerlijk en een persoon die iedereen om zich heen zou mogen hebben.
__________________________________________

Jolanda 13-12-2017
Mijn gesprekken met Diana, waren voor mij zeer waardevol. Het feit dat Diana mij begreep, voelde voor mij als heel bijzonder (thuiskomen). Alles was(is) bespreekbaar. Ik heb mijn diepste pijn met Diana kunnen en mogen delen vanuit liefde. Diana legde voor mij het verband met de verschillende gebeurtenissen, dat heeft mij meer inzicht gegeven. Dit alles vanuit liefde, zachtheid, gelijkheid en zuiverheid. Op een vertrouwelijke basis, waarin we in alle rust verbonden waren met elkaar. Daardoor heb ik weer stappen kunnen zetten en ik voelde me echt begrepen, voor mij was dat heel belangrijk!

Heel veel dank Diana
____________________________________________

Wendy Hofman 01-12-2017
Graag deel ik mijn ervaring met Diana.
Laat ik om te beginnen zeggen dat als ik haar gesproken heb ik weer vertrouwen heb. In het leven maar ook in mezelf.
Zij heeft mij door een moeilijke periode geholpen. Maar waaruit later bleek dat ik dat stukje nodig had om te zijn waar ik nu ben en vooral daardoor ook mezelf weer kan zijn. Ook mijn hond heeft baat bij een consult. Een tijdje terug heb ik voor hem gevraagd aan Diana wat er in hem omgaat. Het antwoord was confronterend maar ook heel mooi en ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik spreek Diana nog regelmatig en ik kan echt vannuit mijn hart zeggen: ze hoort een stukje bij ons. Dank je wel, Diana. Voor alles!
Wendy
______________________________________________

Nel Schoenmaker 28-11-2017
‘T begon met een korte boodschap,dat schudde me wakker. Vele keren heb ik het gelezen en ’t tot me door laten dringen.
Ik was aan de beurt, moest voor mezelf in mijn Eigen kracht gaan staan.
Eindelijk voelde ik de verlossing van alles.
Vele gesprekken volgden met Diana.
Zij geeft je onvoorwaardelijke liefde uit een liefdevol hart, ze neemt je mee in de stroom van je rivier, je leven hier
op aarde, ’t gaat weer stromen vanuit de bron, je “diepere ik”.
Ze bevestigd wat jezelf diep in je hart allang weet.
Ga je Eigen weg, maak je geest vrij door:
eerlijk te zijn tegen jezelf
te houden van jezelf
goed te zorgen voor jezelf
je hart open te stellen voor dier en medemens
te vertrouwen op je Eigen intuitive
Je hart zal open gaan als een bloem, de “roos” en zal vol met liefde,energie en genegenheid zijn.

________________________________________

Nel Schoehuijs 05-11-2017
Graag lever ik een bijdrage in de vorm van een ervaringsschets met Diana om de lezer en nieuwe klant te helpen een beeld te vormen van het bijzondere werk dat Diana doet:
‘Een raar ruw plekje aan de zijkant van de buik van mijn hond. Veel jeuk, irritatie. Zelf kan ik op dat moment geen aanknopingspunt vinden’. Ik kende Diana destijds nog niet zo goed, maar ik stuurde haar een foto. In een mum van tijd berichtte zij mij terug met het te gebruiken (natuur)middel. Als sneeuw voor de zon verdween het irritatieplekje na toediening van dit supplement. Mijn hond bleek gelijk bij haar op de lijn te zijn gekomen. Een duidelijke en dankbare boodschap.

Na deze ervaring heb ik regelmatig contact met Diana. Dit doen we in de vorm van een telefonisch consult. De gesprekken zijn altijd intens op een plezierige manier. Zo zijn er altijd weer nieuwe inzichten of een perspectief dat mij verder helpt om op mijn pad de juiste wegen in te slaan of over te slaan. Ook de dieren maken dankbaar gebruik van deze gesprekken om informatie over hun welzijn door te geven of te bevestigen.

________________________________________

28-02-2017
Hoi Diana,
Dank voor je geboden hulp, terugdenkend realiseer ik me hoe ik al weer in mijn oude patroon zat en zelf naar het negatieve begon over te hellen.
Wat me opviel is dat jij heel erg goed hebt geluisterd en precies de dingen wist aan te stippen die ik bewust/onbewust aan het ontwijken was.
Ik ga me nu focussen op mezelf en mijn gevoel.

Ik wil je bij deze de complimenten geven voor jou prettige manier van coachen.
Jij bent eigenlijk de eerste waarbij ik mezelf echt op mijn gemak voel, mede doordat jij mij ook echt begrijpt en aanvoelt.

Liefs,
Edwin.

________________________________________

Yvette, 06-10-2016 (voor Yvette heb ik 4 readings gedaan, hieronder over elke reading haar ervaring/verhaal):
Lieve Diana,
Je woorden hebben bij mij veel emoties losgemaakt. Toen ik je woorden voor de 1e maal las kwamen de tranen en bij herlezen komen ze opnieuw, onstuitbaar. Je beschrijft in 1,5 pagina heel treffend mijn leven toen – de lessen die het leven mij gegeven heeft – en mijn leven nu.
De katjes zijn mijn redding geweest. In hun ogen zie ik hun liefde voor mij, zij geven mij rust, zij geven mij weer plezier, zij geven mij ‘willen’. Elke woord in je verhaal doet er toe, voel ik, herken ik, had ik nodig om te lezen. Diana, dank je.


Zoveel wat je schrijft over Nora herken ik. Wat bij het lezen van je verhaal in mij opkomt:
Van Nora had ik altijd het gevoel dat zij een oude ziel was; alsof ze alles al gezien en meegemaakt had. Heel raar gevoel vond ik dat toen om bij een hond te hebben.
Wij gingen Nora ophalen in het asiel, deden de voordeur open, Nora liep naar binnen en was thuis. Niks wennen of wat dan ook, Nora was thuis. Nora liet dit zo duidelijk zien.
Nora was onverschrokken. Nora was vrij klein, zij kwam net tot mijn knie, maar voor niets en niemand bang.
Dat ik een schim zie, een beweging zie, of een bries voel, klopt helemaal. Ik voel ook iets langs mijn benen gaan. Overigens, sinds ik de reading bij jou heb aangevraagd, niet meer.
Met Nora communiceren, hoe werkt dat?
Liefs, Yvette


Lieve Diana,
Toen ik in je reading van Bonita het woord ‘voorbestemd’ las (‘wij waren ook voorbestemd voor elkaar’) viel mijn mond open. Jij verwoordt zoals ik het voel. 
Het woord rust is een rode draad in je reading.
Weet je dat Bonita mij heel regelmatig weglokt vanuit de drukte naar een rustige plek in huis. Zij nestelt zich in mijn armen en begint luid te spinnen. Zo zitten wij dan met z’n tweetjes, in alle rust .. totdat ik opsta.
Nu begrijp ik waarom Bonita dit doet en de eerstvolgende keer blijf ik zitten.
Wanneer ik deze reading niet had aangevraagd, had ik nooit geweten dat Bonita in de kern wat onzeker is. Bonita weet haar onzekerheid heel goed te verbergen. Dank je voor deze readings Diana!
Liefs, Yvette


Lieve Diana,
Toen ik het verslag van je reading las en nu opnieuw lees, denk ik weer “is Diana bij ons thuis geweest?”. Je reading van Dushi is heel accuraat; je beschrijft heel nauwkeurig hoe Dushi is.
Het viel mij vrij snel op dat Dushi tegenstrijdig gedrag laat zien; ze wil graag aangeraakt worden en tegelijkertijd vind ze het toch wel eng. Aan Dushi zie ik dat zij worstelt tussen blijven (en genieten van geknuffeld worden) of wegrennen (toegeven aan haar angst). In de 10 maanden dat Dushi bij ons woont is, kiest ze steeds vaker voor blijven staan en vraagt ze nu zelf om aangehaald te worden.
Wat ik enorm leuk aan Dushi vind is dat ze zo vocaal is. Wanneer ik iets tegen haar zeg reageert ze met een geluidje; de ene keer zacht en lief, dan weer hard en dwingend, dan weer roepend. Zo schattig. Soms heb ik het gevoel alsof ze mij verstaat en antwoord geeft. Ze komt nu de kamer binnen denderen en ‘roept’ om mijn aandacht.

Mijn zus zei tegen mij, je krijgt niet het katje dat je wilt, je krijgt het katje dat je nodig hebt.

Ik ben ongeduldig en Dushi is voor mij een oefening in geduld. Nadat ik je readings heb gelezen begrijp ik dat Dushi voor mij zoveel meer is dan sec een oefening in geduld, want een vereiste voor geduld is het hebben van rust.
Liefs, Yvette

Hier te koop: Een stille fluistering; mijn eerste gedichtenbundel; als steun bij het verlies van een dierbare.

Davida remedies; hulp en kracht voor jouw eigen herstel.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een e-mail met link om jouw aanmelding te bevestigen (kijk ook bij spam/ongewenste mail).

Ontvang een melding per e-mail als er een nieuwe blog is geplaatst

Schrijf je hier in