Innerlijk kind reading

Innerlijk kind reading;
“kom (weer) in contact met
je innerlijk kind”

Ik kom zoveel mensen tegen die ver verwijderd zijn van hun innerlijk kind.
Als deze eenheid er niet is, kun je ook niet genieten van het leven, niet jezelf zijn, geen liefde geven of ontvangen. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden.

Een persoon die verwijderd is van zijn of haar innerlijk kind kan niet creëren, zichzelf zijn of een binding aangaan met een ander.

Vanuit het innerlijk kind ontstaat alles. Jij bent één met jouw innerlijk kind, vanuit oorsprong. Als je deze verbinding niet hebt, mis je een groot deel van jezelf. Dan is het alsof je vanaf de buitenkant naar jezelf staat te kijken. Alsof je een toeschouwer bent die kijkt naar jou.

Als je dit gebrek niet doorhebt, leef je door op een manier die niet klopt voor jou. Tuurlijk kan je er mee (over)leven. Maar de natuurlijke (en vloeiende) manier van leven is het niet. Het gaat dwars tegen je eigen zijn in. Je bent tenslotte afgesloten van een belangrijk deel van jezelf. Dat deel wat jou alles brengt.

Vanuit oorsprong zijn we een individu die kan genieten van alles wat het leven biedt. De ups en de downs en zien wat het ons brengt. We kunnen blij zij ook al denken anderen, hoe lukt dat, terwijl er zoveel in haar of zijn leven gebeurd. Het innerlijk kind is de verbinding met onszelf. Vanuit daar is alles mogelijk. Maar als dit losgesneden is, door allerlei gebeurtenissen in het leven, dan sta je los van een belangrijk deel van jezelf (ik kan het niet vaak genoeg zeggen!).

Zo vaak zie ik tijdens consulten of in readings dat het innerlijk kind aan de zijlijn staat of niet eens aanwezig is. Het staat ergens hulpeloos te wachten tot het weer wordt gezien. De persoon leeft in het nu en begrijpt niet waarom er zoveel misloopt. Waarom komt hij of zij niet verder in het leven. Steeds dezelfde cirkel en het wil maar niet lukken. (Dit kan op elk gebied van jouw leven gebeuren!). Het sluipt erin of je hebt nog nooit eerder bewust contact gemaakt met jouw innerlijk kind. Dan weet je ook niet hoe het wel kan zijn.

Op het moment dat jij jouw innerlijk kind wel weer kan zien, kan jij het ook langzaam aan weer in jouw leven toelaten. Jullie kunnen je weer verbinden en samen één worden. Dit is een heel mooi proces, wat bij sommigen snel gaat en bij anderen wat langer de tijd nodig heeft. Uiteraard kan ik je hier in begeleiden.

Er is niets mooiers dan je eigen innerlijk kind (weer) waarnemen en voelen en er samen mee op weg te gaan. Dan gaan alle deuren open. Creativiteit, de stroom van het leven. Geloof, durven, doen. En vooral genieten. Tenslotte beleef je een soort tweede jeugd. Je gaat alles op een andere manier zien. Alles op een andere manier beleven.

Ik gun het iedereen! Ik zie graag weer veel mensen met hun innerlijk kind verbinden en zichzelf weer helen. Dit is waar ik deze readings voor doe. Maar ook in de consulten (telefonisch of hier in de Praktijk) help ik veel mensen daarbij op weg.

Zo leuk om te zien hoe iemand stralend de deur uitgaat en wat voor mooi proces er in gang is gezet. Alleen iemand die zelf de hele weg is gegaan en alle facetten heeft meegemaakt kan je hierin begeleiden. Ik ben dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.

Ik hoop oprecht dat mensen meer gaan beseffen wat er allemaal mogelijk is. Daarbij help ik heel erg graag!

Voor deze reading heb ik nodig:

*Jouw naam, achternaam, geboorteplaats en geboortedatum

* Eventuele informatie die jij van belang vindt (hoeft niet)

* Eventuele vragen die jij hebt en mee wilt nemen in de reading, jij zult hier antwoorden op krijgen (vragen hoef je niet te stellen, maar dan staat de reading open en kan er van alles uitkomen. Mischien vanuit een hoek die jij helemaal niet verwacht. Dat kan heel erg mooi zijn, maar is wel belangrijk dat je dit van tevoren weet. Daarom aan jou de keuze om vragen te stellen of niet voor deze reading.)

* Een foto van jou (of meerdere dan kies ik de juiste uit), deze foto heb ik alleen nodig om contact met jou te maken voor de reading, verder gebruik ik hem niet. (Dit is geen fotoreading!)

* Op de foto wil ik graag jouw ogen goed zien, dus geen flitslicht erin. En recht in de camera kijken.

Liefst recent, maar als je die niet hebt, graag even de datum van de foto(‘s) erbij vermelden.

De kosten zijn € 75,00 en het document bevat anderhalf tot 2 maal A-4 (enkelzijdig bedrukt).

Dit alles graag sturen naar info@defluisteringinjou.nl

Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanvraag met daarin de betaalgegevens.
Binnen 2 weken na ontvangst van betaling, ontvang je het document met de reading per mail.

Ga weer leven en zie in dat alles straalt. Jij bent daar een deel van en zal dit gaan ervaren!

Warme groet, Diana

Geschreven door Maggie:
Bij toeval bij Diana terecht gekomen. De door haar gedane reading heeft mij een aantal antwoorden gegeven. Er waren meerdere aha momenten. Het is een mooie manier om te ervaren waar je staat en het is ook zeker een ruggensteuntje. Door de tekst meerdere keren te lezen zie je steeds weer andere dingen die eruit springen.